הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימון שחקן כדורסל מקצועי

FreakAthlete

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
שלום אני משחק כדורסל מקצועי אני בן 17 אמנם
אני התבקשתי לעלות קצת בגודל שלי כרכז .. אני רזה עם אחוז שומן נמוך . יש מסת שריר במיוחד ברגל .
עם זאת אני כן רוצה לעבוד על האתלטיות
מה דעתכם על התכנית שלי - שילבתי את התכנית שנקראת The Jump Manual

ראשון - פליאומטרי - אתלטיקה
שני - חזה + יד אחורית
שלישי - גב + כתפיים + יד קדמית
רביעי - רגליים כח מתפרץ
חמישי - חזה + יד אחורית
שישי - גב + כתפיים + יד קדמית

קצת מעצבן שיש לי 2 מטרות שמתנגשות אחת בשני קשה לבנות גוף שרירי וגדול ולהיות קפיץ
אני באמת רוצה לשמוע כל דבר לא כל כך יודע מה לעשות אולי יותר נכון לחלק את זה לקודם X ואז לשפר X
יש לי שנה .

אני התבקשתי לעלות קצת בגודל שלי כרכז .. אני רזה עם אחוז שומן נמוך . יש מסת שריר במיוחד ברגל .

שני - חזה + יד אחורית
רביעי - רגליים כח מתפרץ
חמישי - חזה + יד אחורית

קצת מעצבן שיש לי 2 מטרות שמתנגשות אחת בשני קשה לבנות גוף שרירי וגדול ולהיות קפיץ
אני באמת רוצה לשמוע כל דבר לא כל כך יודע מה לעשות אולי יותר נכון לחלק את זה לקודם X ואז לשפר X
יש לי שנה .
1.התוכנית לא מתאימה. אתה כדורסלן, אין לך מה להתעסק עם פיצולים של מפתחי גוף.
2.תפרט על הרמה שלך, משקלי עבודה, כושר, אתה בעונה? כמה אימונים יש לך בשבוע? כמה אתה שוקל?

שני - חזה + יד אחורית
רביעי - רגליים כח מתפרץ
חמישי - חזה + יד אחורית

יש לי שנה .

אתה כבר בטח בעונה אבל תדע שרוב הכוח בגוף בא מהרגליים בן אדם עם מסת שריר ברגליים יהיה הרבה יותר חזק במגרש מבן אדם עם מסת שריר בפלג הגוף העליון בלבד...

לנושא- כדאי לך לקחת את הייעוץ אישי של מייק כי אם אתה באמת מקצועי אז כדאי לשאול מומחה איך לשלב את שני סוגי האימונים

הייתי שם חזה יד אחורית וכתפיים באותו אימון, אימון שני גב ויד קדמית.
בגדול החלוקה סבבה, זה לא תכנית - זאת חלוקה.

כאן נוכל לעזור לך לגבי עקרונות בעליה במאסת שריר, על אלמנטים לשיפור ניתור וכו׳ זה יהיה קצת פחות המומחיות כאן. הייתי ממליץ לעבוד עם מאמן שעובד עם אתלטים / כדורסלנים בתוך חדר כושר.

@MikeRozner ?

הייתי שם חזה יד אחורית וכתפיים באותו אימון, אימון שני גב ויד קדמית.
בגדול החלוקה סבבה, זה לא תכנית - זאת חלוקה.

כאן נוכל לעזור לך לגבי עקרונות בעליה במאסת שריר, על אלמנטים לשיפור ניתור וכו׳ זה יהיה קצת פחות המומחיות כאן. הייתי ממליץ לעבוד עם מאמן שעובד עם אתלטים / כדורסלנים בתוך חדר כושר.

@MikeRozner ?
אין פה תוכנית להגיב עליה, סתם רשימה יבשה. אין שום התנגשות בין עליה במאסה לשמירה על אתלטיות ויכולות ניתור ועדיין הבסיס יהיה כוח טהור.

אם אתה לא הולך למאמן, הבסיס יהיה fbw.
דגש על סקוואט, דדליפט, הנפות, ולחיצות(בנץ ופרס).
מומלץ להוסיף עבודה על השרשרת האחרית עם תרגילים כמו דדליפט רומני/סטיף, GHR, hypers ...
זה בפגרה. אבל לא רשמת כמה אימונים יש לך בשבוע ומה העצימות שלהם
אתה כבר בטח בעונה אבל תדע שרוב הכוח בגוף בא מהרגליים בן אדם עם מסת שריר ברגליים יהיה הרבה יותר חזק במגרש מבן אדם עם מסת שריר בפלג הגוף העליון בלבד...

לנושא- כדאי לך לקחת את הייעוץ אישי של מייק כי אם אתה באמת מקצועי אז כדאי לשאול מומחה איך לשלב את שני סוגי האימונים
אין קשר ישיר למסת שריר. אחרת כול הכדורסלנים והספרינטרים היו עם רגליים של באדיבילדרים.
בהקשר הזה מדובר יותר על גיוס יחידות מוטוריות.
אבל מסת שריר בסיסית צריכה להיות.

אם אתה באמת אתה רציני לגבי העניין ויש לך את הכסף והרצון להשקיע תפנה למאמן/מומחה בכדורסל ואימוני כוח או מישהו שיוכל להדריך אותך ולבנות לך תוכנית מותאמת לצרכים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית