הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות חלבון יומית

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מסיבות כאלה ואחרות אני אשמח לצמצם את צריכת החלבון שלי.

זכור לי שספורטאים אומרים שההמלצות הן מוגזמות - למשל ולאד וגם שמעתי בשם קוקלייב, שגרם חלבון על כל קילו זה מה שהם אוכלים~ וזה מספיק.

בשנים האחרונות אני אוכל 1.5 בערך ורוצה לרדת גם מזה.

כמה חלבון אתם אוכלים ביום? שואל בעיקר את האנשים החזקים כאן.

והאם מבחינת ספרות, אפשר לשמור על מסת שריר במאזן ניטרלי על 1 גרם על ק"ג משקל גוף @Mike

• פותח/ת השרשור
אשכרה? 100 גרם חלבון? זו כמות של ילדה עם קוקיות. בכל מקרה, אני תמיד שואל איפה המחקרים בכל העסק הזה בזמן שיש כל כך הרבה אנשים שמוכיחים אחרת..
מעניינת אותי דעתו של מייק.
כשאני התחלתי להתאמן בניתי מסת שריר יפה מאוד בלי להתייחס יותר מידי לעניין של חלבון.
יותר ברמת ה"טונה אחרי אימון".

מתאמנים שאני מכיר שלא שקועים בת זונה ואימונים (ומוכשרים), הגיעו למסת שריר וכוח מכובדים מאוד למרות כמויות נמוכות ביחס להמלצות.

זה גם שיעבוד מאוס. קשה לי להגיע ל150 חלבון כי זה אומר לדחוף חצי קילו חזה עוף ביום, מה שאני לא אוהב במיוחד. שאר הפתרונות יקרים לי מידי

החזרתי המון מסת שריר וכוח בפלוס קלורי על צריכה ממוצעת של אולי 100 חלבון

אף אחד לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל זה משתנה כששואלים מה אידיאלי.
אולי היית מחזיר יותר שריר באותו פרק זמן עם יותר חלבון?

ובכלל, אתה מדבר פה על "להחזיר" שריר, אומנם זאת רק הנחה אבל אי אפשר להשוות את זה לבניית שריר מעבר למה שכבר היה לך, יודעים שיוצר קל לבנות חזרה.

• פותח/ת השרשור
אולי היית מחזיר יותר שריר באותו פרק זמן עם יותר חלבון?
שמע להחזיר כוח מ120 בנצ ל3 ל160 ל3, בהתקדמות שבועית בטקסס מתוד, זה יותר מבסדר מבחינתי. גם אם יכולתי להתקדם ל170 עם יותר חלבון.

שמע להחזיר כוח מ120 בנצ ל3 ל160 ל3, בהתקדמות שבועית בטקסס מתוד, זה יותר מבסדר מבחינתי. גם אם יכולתי להתקדם ל170 עם יותר חלבון.

אז אחלה, אני את האמת לא מכיר את המחקר בנושא ולא יודע אם בכלל בדקו את זה אבל מאמין שאפשר לבנות שריר וכח עם פחות מההמלצות- ההמלצות נועדו רק לתת טווח אופטימלי.
אם אתה מעדיף כרגע להשקיע בזה פחות גם במחיר של אולי לאבד מעט מההתקדמות, במיוחד כשאתה לא בגרעון, זה נשמע לי סביר לחלוטין, לא כל החיים זה אימונים בסופו של דבר.

• פותח/ת השרשור
אז אחלה, אני את האמת לא מכיר את המחקר בנושא ולא יודע אם בכלל בדקו את זה אבל מאמין שאפשר לבנות שריר וכח עם פחות מההמלצות- ההמלצות נועדו רק לתת טווח אופטימלי.
אם אתה מעדיף כרגע להשקיע בזה פחות גם במחיר של אולי לאבד מעט מההתקדמות, במיוחד כשאתה לא בגרעון, זה נשמע לי סביר לחלוטין, לא כל החיים זה אימונים בסופו של דבר.
לא חושב שחשוב לי להתקדם עוד. מסת שריר יש גם ככה יותר מידי

@the Raccoon אם במשך תקופה התקדמת עם 100 גרם חלבון (על מ.ג של אזור ה 100 אני מניח) אז מה השאלה שלך בעצם? מה זה יעזור לך לדעת כמה חלבון אנשים אוכלים או כמה מחקרים יש אם ניסית והוכחת על עצמך מה עובד לך?

יש היום אבקת של חלבון של מסאל פארם ב 120 ש"ח בערך ב IHERB
אפשר לקנות ביצים משוק הפרטי במחיר של 70 אגורות לביצה
טונה בכמות מסחרית
יוגורטים בכמות מסחרי
לא חסרים עוד פתרונות

אני הייתי הולך יותר על תוכנית חסכון בקניית חלבון ומציאת פתרונות זולים
לדעתי לאורך זמן אם הקלוריות שלך מרובם יבואו מפחמימה המסת שריר שלך תרד ואתה תהיה יותר נוזלי

אל תשכח שהנתון הזה שהעלת מסת שריר בעבר עם כמות X של חלבון פחות יעבוד ככל שאתה מתאמן מתקדם יותר ופחות יהיה אפקטיבי כל עוד אתה מתבגר

הפתרון זה כמו שאמרו כאן,הרבה אבקת חלבון,טונות,ביצים.
אבקת חלבון אתה יכול להזמין ממייפרוטאין(תחכה לבלאקפריידי ואז שק של 5 קילו חלבון יעלה בערך 200 שקל!) תוכל לקנות כמות נכבדת של שקים.
ביצים וטונה זה גם בהישג יד אז זה בסדר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
@the Raccoon אם במשך תקופה התקדמת עם 100 גרם חלבון (על מ.ג של אזור ה 100 אני מניח) אז מה השאלה שלך בעצם? מה זה יעזור לך לדעת כמה חלבון אנשים אוכלים או כמה מחקרים יש אם ניסית והוכחת על עצמך מה עובד לך?
עניין אותי אם יש עוד אנשים עם ניסיון דומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית