הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאזן ניטרלי \ שלילי במקצת

אביב-קלר

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
הי חברים ,
אני עושה סטרייט וורקאווט לכיף ...

"1. החישובים יבוצעו מימין לשמאל:
לגברים: (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5"

59*10 = 590
6.25 * 168 = 1050
5*25 + 5 = 130

1640-130 = 1510 * 1.2 = 1812 קלוריות ביום

עכשיו סבבה , השאלות הם כאלה .
הגדרתי לעצמי כמה מטרות לכיף ..
וכשאני מתאמן על משקל גוף אני מרגיש שכאשר אני נמצא במשקל הזה או יורד טיפה (הגוף ניהיה יותר קל מן הסתם )
ולכן אני מצליח יותר ומשתפר (כן אולי זה גם פסיכולוגי אבל אני משתפר וזה מה שחשוב כרגע חח)

אם אהיה על 1200 קלוריות יומי כמה ארד בשבוע ? (בערך.. 600- גרעון )
אני רוצה לרדת טיפה כדי להיעצר על משקל מסויים ולהיות על 1650 - 1800 כדי שאתקע על המשקל הזה

* אשמח אם לא תגיבו אתה צריך לגדול \ להיות במסה - ותתרכזו על השאלה שנשאלה 😃

אם תאכל 1200 קלוריות ותהיה בגרעון גדול אתה תפגע בביצועים שלך, ברמות אנרגיה וכו׳.

אין בעיה עם גרעון אבל רצוי שיהיה לא קיצוני, במיוחד שאצלך 500 יהיה אחוז גבוהה מהתחזוקה.

לגבי כמה תרד, אי אפשר לדעת כי אף אחד לא יודע מה התחזוקה שלך, זה משוער בלבד.

• פותח/ת השרשור
אם תאכל 1200 קלוריות ותהיה בגרעון גדול אתה תפגע בביצועים שלך, ברמות אנרגיה וכו׳.

אין בעיה עם גרעון אבל רצוי שיהיה לא קיצוני, במיוחד שאצלך 500 יהיה אחוז גבוהה מהתחזוקה.

לגבי כמה תרד, אי אפשר לדעת כי אף אחד לא יודע מה התחזוקה שלך, זה משוער בלבד.

אני עושה למשל עליות כוח עכשיו , מתח אצבע אחת (בכל יד) ושכיבות שמיכה עם כיף מאחורי הגב

נראה לי ש2 מהם זה כח מתפרץ , אתה בטוח שהביצועים שלי ירדו ? לעומת זאת שארד טיפה במשקל
כי אני מרגיש הרבה הרבה יותר קליל (וזה די קריטי במשקל גוף אני מרגיש שאני עף ממש בגלל הריקון הזה)

כן. הביצועים שלך ירדו. אין שום סיבה לאכול ככ מעט אלא אם אתה בחורה לפני תחרות ביקיני או משהו בסגנון.

• פותח/ת השרשור
אז אני יהיה על 1600 בערך בשביל לשמור על המצב הקיים (כי אני מתאמן פה ושם ולא ממש יוצא הרבה)\
כשיהיה זמן אוכל להעלות קלוריות כדי באמת לבנות את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית