הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחרות או לא

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
העקרון אני מעוניין להשתתף בתחרות בשביל שתהיה מטרה, ושמעתי שיש בסיבוב דצמבר.
כרגע שוקל 64 עם 150 דדליפט לחזרה , 95 סקווט, ו 95 בנץ לחזרה . אפ התחרות בדצמבר מאמין שאגיע ל180 דדליפט ואתקן את הסקוואט המביך שלי. השאלה האם כדאי קודם כל כי משקל עד 67 הוא לא נשמע פופולרי , בנוסף אני רם לא מרים בצורה מרשימה והכי חשוב שאני מתכנן לרוץ גם במרתון תל אביב את מקצה ה5 קמ במטרה לרדת מ18 וחצי דקות , האם זה לא יפריע לי במיוחד שאלך ישירות לאחר התחרות לחיטוב ( אם בדצמבר אז אסיים מסה של 5 חודש )

תחרויות pl הו לצורך כיף אישי בלבד, אין כמעט באף קטגוריה מספיק מתחרים ל״תחרות״ אמיתית. אני עשיתי 2 תחרויות ומאוד נהניתי למרות משקלים לא גבוהים

הערה קטנה לגבי ה 5 קילומטר כחלק ממרתון תל אביב.
זה לא מקצה תחרותי ואין מדידת זמנים בנוסף הוא צפוף מאוד וזה לא מקום לקבוע בו תוצאה. תמצא מרוץ אחר

שילוב יפה של סבולת וכוח. בהצלחה!

מסכים לגבי מה שאמרו כאן על להתחרות, אבל אני חושב שזה מאוד יתנגש אחד בשני הכנה לתחרות pl והכנה לתחרות ריצה, אם שתי התחרויות קרובות אחת לשניה כנראה שלא תמצה את עצמך באף אחת מהן

תמיד עדיף להתחרות בשלב מוקדם יחסית כדי לצבור נסיון, לקבוע תוצאה שתוכל לשפר בעתיד ולהכיר חבר׳ה טובים. מומלץ בחום.

אני במקומך הייתי שואף לשבור שיא ישראל
שאתה מתחיל לרוץ אתה שואף לשבור את השיא של יוסיין בולט? של שיאן ישראל?
קודם כל תתנסה בספורט, אחר כך תחליט מה בכלל ריאלי לשבור.
אני מתחרה שנים באוסטרליה, התקדמתי הרבה ואני ממוקדם במקום לא רע כאן, אבל ככל הנראה אין לי סיכוי לשבור שיאים כאן. אז לוותר?

צריך להתחיל עם שאיפות ריאליות.

שאתה מתחיל לרוץ אתה שואף לשבור את השיא של יוסיין בולט? של שיאן ישראל?
קודם כל תתנסה בספורט, אחר כך תחליט מה בכלל ריאלי לשבור.
אני מתחרה שנים באוסטרליה, התקדמתי הרבה ואני ממוקדם במקום לא רע כאן, אבל ככל הנראה אין לי סיכוי לשבור שיאים כאן. אז לוותר?

צריך להתחיל עם שאיפות ריאליות.
הכוונה הייתה שימצא מטרה.
ישלו עוד דרך כדי להגיע לשם אבל אם אתה רוצה לשאוף למשהו שיא ישראל זה לא רע(וזה די ריאלי לשבור אותו, לפחות בקטגוריה הזאת).

נערך לאחרונה:
אני לא מכיר את השיאים עד 67 קילו. מאמין שהם רחוקים מהמשקלים שלו כרגע.

למצוא מטרה זה מעולה, אבל צריך להציב יעדים הגיוניים בדרך...

יותר הגיוני (אני מנחש כרגע) שיעלה במשקל ויתחזק מאשר שישאר בעד 67 וישבור שם שיאים.

קודם כל להתחרות, לתת תוצאה רשמית ומשם לראות מה ריאלי לשאוף לעתיד הקרוב.

בעזהי"ת

בשונה מהדעות לעיל, אני דווקא חושב: לא להתחרות בדצמבר. כן להכניס את עצמך לתכנית הכנה ארוכת טווח לתחרות PL, המיועדת לספציפיות שלך: ריצה + הרמות כוח.

למה לא? כי אני מאמין שאתה יכול לתת קצת יותר מאשר "תחרות בשביל החוויה", והמאמץ הלא מבוטל של הכנה לתחרות יהווה סתם בזבוז אנרגיה כרגע - לעומת השקעת האנרגיה הזו בבניית תהליך ארוך טווח.

הכי חשוב להתחרות ולפחות 2 בשנה
ככה כל האימונים שלך מכוונים מטרה
וככה אתה יכול באמת לבנות תכנון לטווח ארוך
מה שמסיע לך להתקדם באמת

וכמובן הנסיון וההנאה גדלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית