הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל 150 קילו

• פותח/ת השרשור LVV
  • פורסם בתאריך

LVV

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-20
18
0
3 פעמים בשבוע
חברים מרב שיקר בארץ אני לא מצליח לאכול בריא , גם צוחקים עלי על המשקל בכל מקום שגורם לי להכנס לדיכאון

יש פה מישהו שרוצה להתאמן בתאילנד שנה לקחת 2 דירות קונדו , בפוקט או צאנג מאי , להתאמן חזק לאכול טוב לרדת 50 אחוז במשקל

יש ויזה לשנה שעולה 350 שקל לחודש של הגנה עצמית ...

100 דולר ויזה כפול 12
200 דולר דירה פרטית כפול 12
350 דולר טיסה הלוך ארקיע
350 דולר טיסה חזור
100 דולר מכון כפול 12
100 אוכל לחודש כפול 12

נראה לי יותר יקר להגיע ל150 קילו מאשר לאכול בריא ...
אל תקח את ישראל כתירוץ להשמנה ותעזוב לתאילנד , מה יקרה שתחזור ארצה? שוב יהיה לך יקר? ממליץ לך ללכת למאמן אישי שיבנה לך תפריט+תכנית אימון שתעזור לך להגיע למטרה שלך. בהצלחה.

מה בדיוק יקר באוכל בריא?
יקר זה ג'אנק פוד, מתוקים ולאכול בחוץ, משמינים מהדברים האלה בדרך כלל, לא יצא לי לראות בן אדם שהשמין מאוכל ביתי.
פשוט תכין אוכל עם פחות שמן, תאכל הרבה ירקות ולחלבון תאכל טונה, ביצים, חזה עוף ואבקת חלבון, אין סיבה שזה יהיה יקר.

• פותח/ת השרשור
הסטרס אדיר . אני גר לבד , והכל יקר בארץ

קורנפלקס עם חלב זה 20 שקל ליום
לחמניה עם שוקו זה רק כמה שקלים

לעומת חזה עוף ביצים גבינות ירקות
יוצא לי יותר מ מאה ליום .

בארץ זה לא אפשרי אם אתה לא גר עם אמא שעושה הכל בשבילך נכון ?

על מה אתה מדבר? אני חיי לבד כבר שנים ומסתדר יופי גם בתקופת דיאטה וגם בתקופת מסה. זה שיקר אין ספק אבל ביחיאת אתה מגזים חביבי. ובלי לזלזל או להעליב, במקרה שלך, לא אמור לך לצאת בכלל יקר משום שאתה נמצא כרגע באחוז שומן גבוה.
כמה כבר עולה חזה עוף? נניח 25-30 שח לקילו?! כמה כבר תאכל ביום? 200 גרם? סליחה אבל אתה מתלונן על כמה שהאוכל יקר ובמקביל שוקל 150 קילו. ולא הבנתי משהו - אתה זורק 100 שח ביום? על מה לעזאזל? על קורנפלקס? לחמניה ושוקו? מה אתה גומר חבילה שלמה של קורנפלקס ביום? כמה לחמניות עם שוקו אתה צורך שיוצא לך 100 שח כל יום? במקרה שלך, הבעיה זה לא היוקר אלא האופן שאתה מתנהל עם הכסף.

נערך לאחרונה:
אם לא תכיר בגורם האמיתי לבעיה שלך אז לעולם לא תפתור אותם.
הגעת.ל 150 קילו לא בגלל יוקר המחיה אלא כי ויתרת לעצמך.
אז או שתיקח את עצמך בידיים או שתמשיך לספר לעצמך סיפורים.

קרטון קורנפלקס וקרטון חלב שלמים זה 20 שקל, אם אתה מסיים קרטון של כל אחד ביום, הבעיה פה היא לא המחיר...

מה? בוא נעשה הערכה:
חזה עוף נגיד 30 שקלים לקילו, מספיק ל 3 ימים - 10 שקלים ליום.
12 ביצים 12 שקלים, נגיד 3 ביצים ביום - 3 שקלים ליום.
טונה בערך 5 שקלים קופסה, 1 ביום, 5 שקלים ליום.
אורז נגיד 10 שקלים חבילה, נגיד ל 4 ימים אמור להספיק קילו - 2.5 שקלים ליום.

בינתיים אנחנו עם 20.5 שקלים ליום, אין לי כוח לחשב עוד, אז אם תעשה קניות בחוכמה ובמחשבה ייצא לך נגיד 30 שקלים ביום, איך אתה מגיע למעל 100? אולי אם אתה אוכל בחוץ הרבה, אם כן אז יותר פשוט להפסיק עם זה מאשר לטוס לתאילנד.

• פותח/ת השרשור
התשובות שלכם מאד מקרו .
שינה וסטרס זה פקטור חשוב בהרזיה.
תאכל 2 ביצים ? נשמע שאתה שוקל חצי ממני
לגבי כמה זול האוכל בארץ רבכם גרים עם אמא
300 גרם חלבון ביום זה לא כזה קצת מצרכים
שמן זית ירקות וטונה ...

תסביר איך שכר דירה של 200 דולר כולל בתאילנד
משתווה ל 1000 דולר כולל בארץ.

משותף סך הכל

1. מרגיש סטרס ודיכאון? לך לפסיכולוג. ירידה במשקל לא בהכרח תעשה אותך מאושר או פחות לחוץ.
2. אתה אמיתי אחי?! אתה גר בארץ בכלל?? הפורום הזה מורכב מאנשים מבוגרים שגרים לבד ומבשלים לעצמם! על מי אתה עובד?
פאקינג שווארמה או בורגר מסריח של 100 גרם עולה פה 40 שקל - זה סכום שאפשר לקנות בו אוכל ליומיים אם לא יותר.
3. גם אם הנבואה הוורודה שלך לגבי תאילנד תתגשם ותחזור 75 קילו פחות, מה תעשה בדיוק כשתחזור לארץ? אתה חייב לרכוש את הרגלי האכילה הנכונים שלך כאן כי אתה חי כאן.
התשובות שלכם מאד מקרו
התשובות שלנו מאוד עדינות, מאוד. ומאקרו זה מה שמשנה.
לא פקטור עיקרי. תהיה במאזן שלילי, תאכל מספיק חלבון ותעשה אימוני כוח, כל השאר אחרי זה.
הוא נראה לך השר כחלון? מאיפה הבאת את זה?

התשובות שלכם מאד מקרו .
שמן זית ירקות וטונה ...

משותף סך הכל
א. אני שוקל 109.5 קילו נטו כי אני בחיטוב. לפני חצי שנה שקלתי 122 ואני 1.96 אז תעשה תחישובים מפה.
ב. אני משלם 3000 שח על שכירות לא כולל כלום ושום דבר וללא שום עזרה מההורים.
ג. עם אחוז שומן כמו שלך אתה לא צריך שום 300 גרם חלבון.

ד.א עדיין לא הבנתי איפה אתה גר? בארץ או בתאילנד?

נערך לאחרונה:
אם בא לך לנקות את הראש בתאילנד לך על זה, לרדת במשקל ולשמור עליו זו דרך חיים ולא חפוז בתאילנד.
בקיצור אל תחבר בין שני הדברים.

אתה שוכח הכנסה, איך תעבוד בתאילנד?
בארץ אתה מכניס כסף (אני מניח...) בתאילנד - לא.

אם המטרה העליונה שלך היא לרדת במשקל ולאכול בריא, זה אפשרי. ברור שבתאילנד יהיה לך שקט נפשי אין ספק אבל זה פתרון זמני בלבד.

חלבון זול אפשר להשיג מאבקה. פחמימות תמיד יהיו זולות אורז תפו״א לחם וכו׳. אם אתה ממש רוצה - אפשר בכל מקום.

התשובות שלכם מאד מקרו .
שמן זית ירקות וטונה ...

משותף סך הכל
לא יודע למי התכוונת ששוקל חצי ממך, אני ממש לא, יותר לכיוון ה 3/4 ממך.
לפי מה קבעת עובדה שרובנו גרים עם אמא? לפי זה שהתגובות לא מתאימות למה שאתה רוצה לשמוע? ומי אמר שאוכל זול בארץ? לא ראיתי כאן שמישהו אמר את זה. אבל וואלה עם משכנתא, שני רכבים ותינוק אני אישית לא מוצא את עצמי במצב שצריך לחסוך על אוכל. חוץ מזה שבכל זאת להגיע ל 150 קילו אני מניח שהצריכת אוכל גבוהה יותר מאשר, נגיד, לאכול פחות, וגם ההוצאה על אוכל.
מי אמר שאתה צריך 300 גרם חלבון? ההמלצה של 2 גרם חלבון לקילו מתייחסת לאנשים עם אחוז שומן סביר, אני לא רואה שום סיבה שאתה תצטרך כמות כזאת, חצי מזה יספיק בהחלט. וכמו שאמרו כאן, נגיד ועברת לתאילנד והכל מושלם ןירדת את המשקל שלא הצלחת בארץ, מה יקרה כשתחזור?
תראה, הפורום כאן בשביל ייעוץ ועזרה הדדית אז מנסים להוריד אותך מרעיון מטומטם, אבל בשורה תחתונה אף אחד כאן לא מכיר אותך ואף אחד כאן לא ידיר שינה מעיניו אם תעשה את המעשה המטופש שאתה מדבר עליו, אז אתה יכול לזלזל בכל מה שאומרים לך, אתה בסוף היחיד שתתמודד עם זה.

כדי אולי קצת לעזור ולא רק לתקוף כמו כולם פה:

אתה לא צריך 300 גרם חלבון, אני על 120 קילו התחטבתי ל100 קילו +- ושמרתי על הכח לקראת סוף החיטוב על 150-170 גרם חלבון ביום, 300 זה הרבה הרבה יותר מדי

ועכשיו זה כבר חצי מהחלבון והרבה יותר קל, 2 סקופים ביום (8 שקלים) 300 גרם חזה עוף, כמה ביצים וטונה והנה אתה שם, ממש קל ולא יקר

כדי אולי קצת לעזור ולא רק לתקוף כמו כולם פה:

אתה לא צריך 300 גרם חלבון, אני על 120 קילו התחטבתי ל100 קילו +- ושמרתי על הכח לקראת סוף החיטוב על 150-170 גרם חלבון ביום, 300 זה הרבה הרבה יותר מדי

ועכשיו זה כבר חצי מהחלבון והרבה יותר קל, 2 סקופים ביום (8 שקלים) 300 גרם חזה עוף, כמה ביצים וטונה והנה אתה שם, ממש קל ולא יקר

אף אחד לא תוקף אותו. הזילזול שלו גרם לזה להראות ככה. הוא חיי בבועה שרק הוא משלם מיסים ורק הוא חיי לבד ורק לו קשה. תעבור על ההודעות שלו. אנחנו בסך הכל מנסים לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית