הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל 150 קילו

• פותח/ת השרשור LVV
  • פורסם בתאריך
חברים מרב שיקר בארץ אני לא מצליח לאכול בריא , גם צוחקים עלי על המשקל בכל מקום שגורם לי להכנס לדיכאון
יש פה מישהו שרוצה להתאמן בתאילנד שנה לקחת 2 דירות קונדו , בפוקט או צאנג מאי , להתאמן חזק לאכול טוב לרדת 50 אחוז במשקל
יש ויזה לשנה שעולה 350 שקל לחודש של הגנה עצמית ...
לך לתאילנד שב שנתיים בבית סוהר שם אתה יוצא בלרינה ומוריד 70-קילו שומן. ולא מוציא דולר מהכיס. בהצלחה.

מתוק עזוב אותך מאימוני כוח במצבך אולי פעם בשבוע.אימון כוח אכן מסייע בהרזיה עשה אימוני אירובי! וכמו שמישהו כבר אמר פה כך מאמן פרטי!
זה קצת יותר יקר ממנוי בחדר כושר.עם מאמן פרטי לא תיהיה לך ברירה תצטרך להתאמן כי לא נעים קבעת איתו/ איתה.
אני מאמנת אישית שאני באה ללקוח הוא מוכן לאימון! בלי וויכוחים ועינינים!.

מתוק עזוב אותך מאימוני כוח במצבך אולי פעם בשבוע.אימון כוח אכן מסייע בהרזיה עשה אימוני אירובי! וכמו שמישהו כבר אמר פה כך מאמן פרטי!
זה קצת יותר יקר ממנוי בחדר כושר.עם מאמן פרטי לא תיהיה לך ברירה תצטרך להתאמן כי לא נעים קבעת איתו/ איתה.
אני מאמנת אישית שאני באה ללקוח הוא מוכן לאימון! בלי וויכוחים ועינינים!.

מאמנת אישית ואת ממליצה לחטב עם אירובי ולא עם אימוני כח?
את רןצה שהוא יעלה באחוזי שומן במהלך החיטוב במקרה הרע או פשוט יראה כמו שלד במקרה הטוב?

ואבקת חלבון אתה כרגע לא צריך
לא לחטב עם אירובי! אימוני אירובי הליכה בתןר התחלה לאט לאט להוסיף ריצה רכיבה באופניים מה שהוא מתחבר אליו.ואל דאגה הוא לא יהיה שלד בזמן הקרוב.
וכן אמרתי שאני ממליצה על אימוני כוח בשילוב עם אירובי.
אבל שיתמקד יותר בפעילות אירובית מאשר בכוח

אם אתה מניח שכולם פה ילדים בני 13 שגרים אצל ההורים למה אתה מציע לקטינים לנסוע איתך לתאילנד..? קריפי קצת.
וגיבור שקלתי. 120 קילו עד שהחלטתי שאני רוצה להשקיע בעצמי...
לא עלה לי שקל יותר
להיפך בטוטאל אני חוסך כסף על מלא זבל שקניתי בלי לשים לב.
ואם. תחליט שאתה רוצה עזרה ולא למצוא תרוצים אשמח לעזור לך.. אנחנו קרובים

תגיד שאתה רוצה חופשה בתאילנד ואל תבלבל את השכל, לטוס לתאילנד כדי לרדת במשקל.....זה עוד לא שמעתי

ואבקת חלבון אתה כרגע לא צריך
לא לחטב עם אירובי! אימוני אירובי הליכה בתןר התחלה לאט לאט להוסיף ריצה רכיבה באופניים מה שהוא מתחבר אליו.ואל דאגה הוא לא יהיה שלד בזמן הקרוב.
וכן אמרתי שאני ממליצה על אימוני כוח בשילוב עם אירובי.
אבל שיתמקד יותר בפעילות אירובית מאשר בכוח
הדברים שאת כותבת כאן עברו מהגבול של בורות בתחום לגבול של רשלנות פושעת, בן אדם במשקל 150 קג לא צריך לרוץ עד שהוא ירד למשקל תקין (ולא זה לא משתמע בשום שלב בתגובה שלך), כל אדם שסיים קורס מדריכים אמור לדעת את זה.

ובאופן כללי אם היית מבינה דבר או חצי דבר בתחום היית יודעת שאימוני כוח בשילוב תזונה הם הדרך הטובה ביותר לרדת במשקל.

אז אולי כדאי שתקרא שוב.מה כתבתי
אז תרשה לי לא להסכים איתך לגמרי! אימון אירובי כן ייסע לו לרדת במשקל ומה נטפלת דווקא לריצה? צייניתי עוד דברים שהוא יכול לעשות רכיבה על אופניים למשל.וכמובן גירעון קלורי.אבל לאדם כמוהו יהיה מאד קשה בתור התחלה להתמקד רק בתזונה ואימון כוח הוא יצטרך לשלב כוח עם פעילות אירובית.
ואני רק מזכירה פה לחבריי בפורום שהיה לנו כבר דיון באחת ולתמיד האם אירובי שורף שומן או לא.
והסכמנו שמבחינה פיזיולוגית זה קורה מהדקה הראשונה.
בחיים לא הכל מדעי! אנחנו כל הזמן מדברים פה על גירעון קלורי.הרבה אנשים עם עודף משקל לא מסוגלים לתמודד עם גירעון,להפחית מכמוחות האוכל.אם זה היה כל כך פשוט אז הבחור שלנו לא היה מגיע ל 150 ק"ג! יש כל כך הרבה מעבר.אצל הרבה אנשים אוכל זה דבר מנחם.

אני לפני שנתיים אימנתי את בעלי (הסובל מעודף משקל) לחופשת סקי. ועבודה שרק ע"י פעילות אירובית וקצת תרגילי חיזוק לרגליים הוא הצליח לרדת במשקל.

אז תרשה לי לא להסכים איתך לגמרי! אימון אירובי כן ייסע לו לרדת במשקל ומה נטפלת דווקא לריצה? צייניתי עוד דברים שהוא יכול לעשות רכיבה על אופניים למשל.וכמובן גירעון קלורי.אבל לאדם כמוהו יהיה מאד קשה בתור התחלה להתמקד רק בתזונה ואימון כוח הוא יצטרך לשלב כוח עם פעילות אירובית.
"נטפלתי" לריצה כי כתבת ריצה כשלא היית צריכה לכתוב את זה, ונהפוך הוא, לאדם כמוהו יהיה הכי קל להתמקד בתזונה ואימוני כוח, תזונה זה הבסיס לכל ירידה במשקל ושמירה על משקל תקין, המשקל העודף שלו לא מקשה עליו לשנות הרגלי תזונה יותר ממה שאדם במשקח אחר יהיה קשה לשנות הרגלים כאלו.
והרבה יותר קל להתחיל להתאמן כנגד התנגדות חיצונית מאשר להתאמן כנגד משקל גוף עודף בצורה חריגה.
ואני רק מזכירה פה לחבריי בפורום שהיה לנו כבר דיון באחת ולתמיד האם אירובי שורף שומן או לא.
והסכמנו שמבחינה פיזיולוגית זה קורה מהדקה הראשונה.
לא הייתי חלק בדיון הזה והוא לא רלוונטי, גרעון קלורי הוא הדבר העיקרי שמשנה ובבסיסו הוא מחייב התעסקות תזונתית.
בחיים לא הכל מדעי! אנחנו כל הזמן מדברים פה על גירעון קלורי.הרבה אנשים עם עודף משקל לא מסוגלים לתמודד עם גירעון,להפחית מכמוחות האוכל.אם זה היה כל כך פשוט אז הבחור שלנו לא היה מגיע ל 150 ק"ג! יש כל כך הרבה מעבר.אצל הרבה אנשים אוכל זה דבר מנחם.
איבדת אותי עוד במשפט הראשון פה, אבל בכל מקרה הגישה שאי אפשר לטפל בבעיה התזונתית היא רקובה ביסודה כי אם לא תטפלי בה לא עשית כלום
אני לפני שנתיים אימנתי את בעלי (הסובל מעודף משקל) לחופשת סקי. ועבודה שרק ע"י פעילות אירובית וקצת תרגילי חיזוק לרגליים הוא הצליח לרדת במשקל.
איזה יופי שמקרה בודד מעיד על הכלל.

אני מסכימה איתך לחלוטין שתזונה היא חלק מאד מאד גדול בתהליך ההרזיה.
אבל לאנשים עם עודף משקל מאד קשה להפחית בכמויות האוכל. וזה לא מקרה בודד זו רק היתה דוגמא.ולא אמרתי שאי אפשר לטפל בבעיה זה פשוט לוקח זמן שאדם יעשה לעצמו סוויצ" במוח ויקח את עצמו בידיים.
אנו לא תמיד יודעים למה אנשים אוכלים כך כך הרבה.אולי זה משהו ריגשי אולי בלוטת התריס שלהם לא מאוזנת ואולי הם חולי סכרת והם אפילו לא מודעים לכך.אז לא תמיד מתאים להגיד לאדם גירעון קלורי.

אני מסכימה איתך לחלוטין שתזונה היא חלק מאד מאד גדול בתהליך ההרזיה.
אבל לאנשים עם עודף משקל מאד קשה להפחית בכמויות האוכל. וזה לא מקרה בודד זו רק היתה דוגמא.ולא אמרתי שאי אפשר לטפל בבעיה זה פשוט לוקח זמן שאדם יעשה לעצמו סוויצ" במוח ויקח את עצמו בידיים.
אנו לא תמיד יודעים למה אנשים אוכלים כך כך הרבה.אולי זה משהו ריגשי אולי בלוטת התריס שלהם לא מאוזנת ואולי הם חולי סכרת והם אפילו לא מודעים לכך.אז לא תמיד מתאים להגיד לאדם גירעון קלורי.
אבל בלי גירעון קלוריי אי אפשר לרדת במשקל...

נכון!אבל אם זה אחת הבעיות שציינתי קודם לכן אתה לא חושב שכדאי לטפל בזה קודם?!
ולא אמרתי שהוא יתחיל מריצה אמרתי שיבצע הליכה דבר הטבעי לגוף האדם תסכים איתי נכון? אני מודעת לכך שריצה במצבו עלולה להיות מסוכנת מהרבה היבטים.ואחרי שיצליח טיפה לרדת במשקל יוכל לשלב ריצה עם הליכה

נכון!אבל אם זה אחת הבעיות שציינתי קודם לכן אתה לא חושב שכדאי לטפל בזה קודם?!
ולא אמרתי שהוא יתחיל מריצה אמרתי שיבצע הליכה דבר הטבעי לגוף האדם תסכים איתי נכון? אני מודעת לכך שריצה במצבו עלולה להיות מסוכנת מהרבה היבטים.ואחרי שיצליח טיפה לרדת במשקל יוכל לשלב ריצה עם הליכה
את אומרת כול הרבה שפשוט לא מסתדרים ,
אירובי הוא כלי להוספת קליריות לגרעון השלילי אבל הוא לא יעזוא אם לדוגמה הוא יוריד 3000 קל' ביום ויאוכל 3200
בסופו של היום זה עניין של תזונה
העובדה שהוא רק ירוץ לא באמת תרזה אותו זה רק אשליה שנוצרה מתהליך הזה .
עוד משהו שאני חייב לציין את לוקחת יותר מדיי מניסיון אישי שלך ולא מסתמכת על עובדות שזה מאוד מסוכן- דוגמה מאימונים שלי , אני עובד הרבה עם קטינים ואחד החוקי הבסיס שלי זה לא לתת להם להגיע לrpe 10
למרות זה יש כמה מתאמנים שלי שהצליחו להגיע לrpe 10 מבלי לחוות נזק ולהתקדם האם זה אומר שאני יתן למתאמן קטין חדש שלי לעבוד על rm ? ,לא. כי אני עדיין יודע שמבחינה מדעית הסיכוי שהוא יפגע גבוה יותר ( יש עוד אלמנטים לכך אבל באמת שאין לי כוח להכנס לכך)
את צריכה להבין שעדפה לשיטת "" ככה עליי זה עבד או ככה זה עבד על חברים שלי" פותחת את הדלת לתחמנות ושרלטות בנושא וזה למה בפורום פה מעדיפים את הגישה המדעית מאשר הברו סייינס הזה

מה זה הטרלה?
ואני מסכימה עם רוב מה שאתה אומר.אבל למה נדבקת לנושא הריצה? כבר ציינתי בעבר לגבי ריצה שאני מאד בעד אבל תלוי למי ומה המינון.בדיוק בגלל הנזקים שזה יכול להביא בפרט לאנשים עם עודף משקל.
ואין פה שום מקום לשרלטנות אין כוונה כזו ורחוק מזה.

לא מחייב. לא חסר אנשים עם רעיונות הזויים ביותר
השאלה למה לקחת עליהם אחריות.
בפרט כשהוא מתעקש איתך
זה כאילו אתה הולך שבי לתוך השטויות שלו. לא רואה טעם בכל מקרה

השאלה למה לקחת עליהם אחריות.
בפרט כשהוא מתעקש איתך
זה כאילו אתה הולך שבי לתוך השטויות שלו. לא רואה טעם בכל מקרה
טוב עם זה אני מסכים. אבל אף אחד לא לוקח עליו אחריות, כמו שאמרתי לו
בשורה תחתונה אף אחד כאן לא מכיר אותך ואף אחד כאן לא ידיר שינה מעיניו אם תעשה את המעשה המטופש שאתה מדבר עליו, אז אתה יכול לזלזל בכל מה שאומרים לך, אתה בסוף היחיד שתתמודד עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית