הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים אבקת חלבון מעלה במסת שריר 😃

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
לא קראתי את המלא אין לי כוח משהו מתנדב לסקור את המחקר? אני יעלה פה עוד מעט את המלא

Whey protein ingestion in elderly persons results in greater muscle protein accrual than ingestion of its constituent essential amino acid content

Christos S. Katsanosa , David L. Chinkesb, Douglas Paddon-Jonesc, Xiao-jun Zhangb, Asle Aarslandd, Robert R. WolfeeReceived 10 March 2008; received in revised form 12 June 2008; accepted 16 June 2008.
Abstract

It is recognized that both whey protein (WY) and essential amino acids (EAA) are stimuli for muscle protein anabolism. The aim of the present study was to determine if the effects of WY ingestion on muscle protein accrual in elderly persons are due solely to its constituent EAA content. Fifteen elderly persons were randomly assigned to ingest a bolus of either 15 g of WY, 6.72 g of EAA, or 7.57 g of nonessential amino acids (NEAA). We used the leg arteriovenous model to measure the leg phenylalanine balance, which is an index of muscle protein accrual. Phenylalanine balance (nmol∙min−1∙kg lean leg mass−1) during the 3.5 hours after the bolus ingestion improved in the WY (−216 ± 14 vs −105 ± 19; P < .05) but not in the EAA (−203 ± 21 vs −172 ± 38; P > .05) or NEAA groups (−203 ± 19 vs −204 ± 21; P > .05). The insulin response (uIU∙mL−1∙210 min−1) during the same period was lower in both the NEAA (48 ± 40) and EAA (213 ± 127) when compared to the WY (1073 ± 229; P < .05). In conclusion, WY ingestion improves skeletal muscle protein accrual through mechanisms that are beyond those attributed to its EAA content. This finding may have practical implications for the formulation of nutritional supplements to enhance muscle anabolism in older individuals.

http://www.nrjournal.com/article/PIIS0271531708001553/abstract

לא צריך לקרוא מחקרים.(זה היה ידוע כבר ממזמן גם על פי ניסיון אישי)
ד"ר דיזל יסכם לכם הכל בקצרה.
אבקת חלבון שמבוססת בעיקר על חלבון מיי גבינה איזולט,מאושרת בהרבה חומצות אמינו.בניהם BCAA גלוטמין ושאר ירקות.
לאבקת חלבון שהיא מי גבינה איזולט יש ערך ביולוגי הכי גבוה שיש. (יותר מאוכל.)
ריכוז גדול יותר של חומצות אמינו מהאשר באוכל רגיל.
כך ש-מי שמשתמש באבקת חלבון,זה יוביל לצמיחה של שרירים יותר טובה ומהירה מהאשר למישהו שלא משתמש.
*אז לסיכום תשתו חלבונים זה טוב זה בריא,ותגידו לרופאי משפחה שילכו לשחק בדוקים.🙌

נו עכשיו זה סתם יתן גיבוי לאלה שאומרים "זה לא חוכמה, אתה שותה אבקות חלבון" 😡

אני מתייחס לזה בעירבון מוגבל עד שמישהו קורא את הנייר המלא ומאשר את הטענה.
אם זה ככה אני עובר לתדלק אופטימום 😆

לא צריך גם להגזים, בוא לא נשכח שחלבון מי גבינה תוך שעה בערך כבר נספג, וכול הקטע בלהשאר אנאבולי זה שיש לך מספיק חומצות אמינו חופשיות בדם כול הזמן.

המלצה שלי, תמיד אחרי אימון חלבון מי גבינה, ומדי פעם שצריך לתסף בתפריט שחסר או שאין כוח לבלוס חזה עוף יבש, לדפוק שייק, אבל לא להחליף הכול כי תאכלס האוכל האמיתי אחראי לגדילה האמיתית תוסף תמיד ישאר תוסף. 😵‍💫🥊

משה\ברק העם סומך עליכם שתעשו בדיקה לעומק של הנושא 🙄

משה איך אתה ניכנס לסיינס דירקט??? אצלי פעם כן, פעם לא, עכשיו הוא דורש תשלום!
עשית מנוי או מה?

• פותח/ת השרשור
יש מחקרים שהם בתשלום ויש כאלו שהם בחינם בגלל זה אצלך זה פעם "כן" ופעם "לא".
אין לי מנוי, פשוט הכל קומבינות :D

• פותח/ת השרשור
מחקר מצחיק בכל מקרה הבדיקה הייתה מול :
אבקת חלבון VS חומצות אמינו מסועפות VS לא מסועפות
מין הסתם שאבקת חלבון המכילה את כל הקובניציה של 2 הקבוצות האחרות תביא לתוצאות טובות יותר 😣

מחקר מצחיק בכל מקרה הבדיקה הייתה מול :
אבקת חלבון VS חומצות אמינו מסועפות VS לא מסועפות
מין הסתם שאבקת חלבון המכילה את כל הקובניציה של 2 הקבוצות האחרות תביא לתוצאות טובות יותר 😣

קיצר עוד חרטא:161bd:
טונה FOREVER

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית