הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרמת חזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Reef
  • פורסם בתאריך

Reef

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
כשאני נכנס לסט אפ של הדדליפט נורא קשה לי -על גבול הבלתי אפשרי להרים את החזה למטה וליצור הרשעה קטנה בגב הבעיה יכולה להיות חוסר גמישות בעמוד השידרה? תודה רבה לעונים

אם הבנתי אותך נכון, חסרה גמישות בגב העליון. ההגבלה היא לא בעמוד השדרה אלא בדר״כ בשרירי הגב שתפוסים ולא מאפשרים תנועה מלאה.

צריך לעבוד עליהם, לשחרר אותם ולחזק אותם.

אבל תעלה סרטון שנוכל להבין אם זה המצב.

• פותח/ת השרשור
אין לי סירטן כרגע אני יצלם אבל יש לי תמונה של שנייה לפני ההרמה עם זה עוזר

קבצים מצורפים

• 2AECECC7-4E68-433E-9E2C-2B13556453EB.jpeg
    2AECECC7-4E68-433E-9E2C-2B13556453EB.jpeg
    KB 11.3 · צפיות: 115
קודם כל עניין טכני שאתה צריך לשים דגש עליו - ״לשים את הכתפיים בכיס האחורי״ משמע למטה ואחורה. כמובן בגלל המנח זה יהיה מוגבל אבל זו השאיפה.

מעבר לזה אכן יש מקום לשיפור התנועתיות בגב העליון, תחפש thoracic extension exercises זה מה שאתה צריך לעבוד עליו. גם לי יש את העניין הזה, זה לוקח זמן.

גב עליון עגול זה לא מסוכן או משהו, זה פשוט עניין טכני שיש ליפטרים מעדיפים להמנע ממנו.

קודם כל עניין טכני שאתה צריך לשים דגש עליו - ״לשים את הכתפיים בכיס האחורי״ משמע למטה ואחורה. כמובן בגלל המנח זה יהיה מוגבל אבל זו השאיפה.

מעבר לזה אכן יש מקום לשיפור התנועתיות בגב העליון, תחפש thoracic extension exercises זה מה שאתה צריך לעבוד עליו. גם לי יש את העניין הזה, זה לוקח זמן.

גב עליון עגול זה לא מסוכן או משהו, זה פשוט עניין טכני שיש ליפטרים מעדיפים להמנע ממנו.

אני לא פותח האשכול אבל לא ידעתי שצריך לקרב שכמות בדדליפט ולהוריד כתפיים

אני לא פותח האשכול אבל לא ידעתי שצריך לקרב שכמות בדדליפט ולהוריד כתפיים
בהחלט כן.
כמובן שלא יהיה ניתן להגיע לאותו מנח כמו בבנץ׳ עקב הכוחות שמופעלים על המפרק, אבל זה הרעיון.

סבבה אתחיל לתקן את הטכניקה ועוד שאלה בחתירה עם מוט לא מקרבים שכמות נכון?
יש יישומים ספציפיים שאפשר, אבל בגדול לא חובה.

הייתי מתמקד להגיע למקסימום טווח תנועה בסוף איפה שקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית