הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לרדת במשקל בחיטוב

astefan 11

משתמש מתחיל
68
3
נק' מוניטין:
3
68
3
אני בחיטוב כבר 4 שבועות ירדתי בהתחלה 2/3 קילו מאז כלום לא זז נשאר 90/91 קילו
אני בן 20 גובה 165 משקל 91 חישבתי כמה ה RMR שלי יצא 2214 BMR שלי 1845 כפול 1.2
התפריט שלי מורכב מ
200 גרם חלבון
180 גרם פחמימה
45 גרם שומן
לפעמים זה משתנה פחות פחמימה יותר שומן תלוי בארוחת בוקר ( לא יצבה )

כעקרון ארוחת בוקר חזה עוף 150 גרם / טונה במים 100 גרם עם ירקות ואורז 40 גרם לפני בישול/3 פרסות לחם קל
ביניים : חטיף חלבון 20 גרם חלבון 25 גרם פחמימה (מאסל פארם)
צהריים : 50 גרם אורז לפניבישול + 200 גרם חזה עוף / 160 גרם בשר בקר ללא שומן
ביניים שייק חלבון
ארוחת ערב : 50 גרם אורז לפני בישול + 150 גרם חזה עוף
ביניים שייק חלבון
ארוחת לילה : קוטג 5%

אני בחיטוב כבר 4 שבועות ירדתי בהתחלה 2/3 קילו מאז כלום לא זז נשאר 90/91 קילו
אני בן 20 גובה 165 משקל 91 חישבתי כמה ה RMR שלי יצא 2214 BMR שלי 1845 כפול 1.2
התפריט שלי מורכב מ
200 גרם חלבון
180 גרם פחמימה
45 גרם שומן
לפעמים זה משתנה פחות פחמימה יותר שומן תלוי בארוחת בוקר ( לא יצבה )

כעקרון ארוחת בוקר חזה עוף 150 גרם / טונה במים 100 גרם עם ירקות ואורז 40 גרם לפני בישול/3 פרסות לחם קל
ביניים : חטיף חלבון 20 גרם חלבון 25 גרם פחמימה (מאסל פארם)
צהריים : 50 גרם אורז לפניבישול + 200 גרם חזה עוף / 160 גרם בשר בקר ללא שומן
ביניים שייק חלבון
ארוחת ערב : 50 גרם אורז לפני בישול + 150 גרם חזה עוף
ביניים שייק חלבון
ארוחת לילה : קוטג 5%

האם הורדת עוד קלוריות מאז שירדת במשקל?
כמה זמן אתה תקוע?

שבועיים בערך אני תקוע כבר ולא לא הורדתי . אני מאתמן 4 פעמים בשבוע חושב להוסיף אירובי
תן לי להבין. ירדת במשקל ונשארת על אותו סך קלורי? אתה מודע לזה שצריך להוריד קלוריות כשאתה יורד במשקל? דרך אגב - 4 שבועות זה כלום. כנראה רוב הירידה נבעה מנוזלים. תוריד עוד קלוריות.

כמה קלוריות להוריד ? חשבתי כל החיטוב נשארים על אותו מאזן קלורי חחח ובמיוחד שזה ירדה של 2 קילו .

אם אתה רואה שאתה לא יורד אז מן הסתם שצריך להוריד עוד. כנראה אתה נמצא על נייטרלי. תנסה להוריד 300-500 ק. כמה קלוריות אתה מכניס כרגע?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רואה שאתה לא יורד אז מן הסתם שצריך להוריד עוד. כנראה אתה נמצא על נייטרלי. תנסה להוריד 300-500 ק. כמה קלוריות אתה מכניס כרגע?
עכשיו 2000 אבל לפי הרבה מדרכים אורמים להוסיף את מה שאתה שורף באימון אז יוצא לי -500 זה 2000 אם אני מחשב את הכל

עכשיו 2000 אבל לפי הרבה מדרכים אורמים להוסיף את מה שאתה שורף באימון אז יוצא לי -500 זה 2000 אם אני מחשב את הכל
נכון, אתה אמור להוסיף את מה שאתה שורף. אבל על פי מה אתה יודע שאתה שורף 500 קלוריות? בכל אופן, באימון כוח שורפים לערך 200-250 ק׳ שזה לא משמעותי אם תשלים את הקלוריות האלה או לא. אם אחרי אימון אתה עושה אירובי זה כבר סיפור אחר. נסה להוריד ל 1800 ותראה איך מתקדם. אם קשה לך לאכול פחות, תוסיף אירובי לפי הצורך אבל תדאג להשלים את מה ששרפתה.

לא אבל לפי מחשבים של שריפת קלוריות אני שורף 600 אבל לא יודע כמה זה מדויק

איזה מחשבים? של ההליכון? הם לא מדוייקים. אפשר להעריך שריפת קלוריות +~ לפי משקל כפול המרחק שעברתה זה בערך יתן לך את הכמות ששרפתה

• פותח/ת השרשור
איזה מחשבים של ההליכון? הם לא מדוייקים. אפשר להעריך שריפת קלוריות +~ לפי משקל כפול המרחק שעברתה זה בערך יתן לך את הכמות ששרפתה
לא הליכה אני אומר על המשקולות יש של גולינגו

אז להוריד בערך ל BMR עכשיו 1850 ?

באימון כוח שורפים לערך 200-250 ק׳ שזה לא משמעותי אם תשלים את הקלוריות האלה או לא. אם אחרי אימון אתה עושה אירובי זה כבר סיפור אחר. נסה להוריד ל 1800 ותראה איך מתקדם. אם קשה לך לאכול פחות, תוסיף אירובי לפי הצורך אבל תדאג להשלים את מה ששרפתה. אני מקווה שאתה נשקל בבוקר לאחר צרכים.

• פותח/ת השרשור
באימון כוח שורפים לערך 200-250 ק׳ שזה לא משמעותי אם תשלים את הקלוריות האלה או לא. אם אחרי אימון אתה עושה אירובי זה כבר סיפור אחר. נסה להוריד ל 1800 ותראה איך מתקדם. אם קשה לך לאכול פחות, תוסיף אירובי לפי הצורך אבל תדאג להשלים את מה ששרפתה. אני מקווה שאתה נשקל בבוקר לאחר צרכים.
כן אחי בבוקר . אחרי פיפי לא תמיד יש לי קקי . אני אוריד ל 1800
כן אחי בבוקר . אחרי פיפי לא תמיד יש לי קקי . אני אוריד ל 1800
ה BMR כפול 1.2 יוצא לי 2220 שזה נייטרלי ואז להוריד 500 (ולא להוסיף מה ששורף בחד"כ )

אחי משעמם לי באירובי לא עובר הזמן

הרבה יותר קשה זה להיות רעב ולא לרמות מאשר לעשות אירובי תאמין לי
חוץ מזה שבשלב מתקדם אתה רוצה עדיין לאכול מאכלים חיוניים לגוף
ולא להוריד מהם שיורדים עוד בקלוריות, אז זה גם שיקול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית