הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גומיית הזרמה ליד

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
יש גומייה שקושרים מסביב ליד קדמית מעל כדי לבצע זרימת דם יותר מוגברת למקום.
איפה אפשר למצוא כזה בארץ?
ואיך זה נקרא באנגלית כדי למצוא?

מישהו ממליץ מכיר?

זה שיטה של אימון עם חסימת דם, לא הייתי ממליץ אם אתה לא יודע מה אתה עושה (רוב המאמרים על זה, נבדקו אנשים בניסוי מדעי עם 30% מהrm)

• פותח/ת השרשור
זה שיטה של אימון עם חסימת דם, לא הייתי ממליץ אם אתה לא יודע מה אתה עושה (רוב המאמרים על זה, נבדקו אנשים בניסוי מדעי עם 30% מהrm)
תאמת אני לא רואה כל כך שיטה לזה
זה במיוחד לאימוני ידיים שזרימת דם תהיה כמה שיותר גבוהה באזור וככה יתבצע גירוי מעבר.

תאמת אני לא רואה כל כך שיטה לזה
זה במיוחד לאימוני ידיים שזרימת דם תהיה כמה שיותר גבוהה באזור וככה יתבצע גירוי מעבר.

כן זה גירוי אחר אבל מניסיון פעם ניסיתי את זה כי ראיתי מאמן שהציע לי לנסות (כן לא חכם, בלי לבדוק בלי כלום) והלך בסדר היה פאמפ הזוי
ניסיתי יום אחר בעצמי (אפילו פחות מבפעם ההיא) ובסוף הרגשתי איזה כאב מוזר שלקח לו כמה ימים לעבוד מפה לשם קראתי על זה קצת ויש פרוטוקולים לאיך לעשות את זה, לא חזק בזה אבל הייתי ממליץ לחקור קצת או לשאול על אופן שימוש בפורום אולי מישהו מכיר

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה מיותר ולזה להתעסק בקקה.

פאמפ זה לא אינדיקציה לאימון טוב.
נכון אבל הבנתי שזה באמת נותן גירוי מעבר לממוצע וגם התחושה של הפאמפ המטורף מקפיץ את כל האימון למעלה 😃
איפה אפשרי להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה באנגלית?
יותר מדי מידע במקום אחד אין לי מושג למה להתייחס חח....

נכון אבל הבנתי שזה באמת נותן גירוי מעבר לממוצע וגם התחושה של הפאמפ המטורף מקפיץ את כל האימון למעלה 😃

אתה לא צריך באמת לדעת למה להתייחס יש לך פה מקצוענים על רמה שאמרו לך לא לעשות אז למה להיכנס לזה

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך באמת לדעת למה להתייחס יש לך פה מקצוענים על רמה שאמרו לך לא לעשות אז למה להיכנס לזה
אני לא מתייחס למי מקצוען ולמי לא ,
אין שום דבר רע בלנסות דברים חדשים.
גירוי חדש תמיד טוב.
חייב להעלות כבר בהיקף מ 43 ל 44 סעמק תקוע עליו מלא זמן.

אני לא מתייחס למי מקצוען ולמי לא ,
אין שום דבר רע בלנסות דברים חדשים.
גירוי חדש תמיד טוב.
חייב להעלות כבר בהיקף מ 43 ל 44 סעמק תקוע עליו מלא זמן.
זה אתה בתמונה? אם כן חוששני שאתה 33 ולא 43..

סתם בכללי לקריאה, זה לא מדריך לצערי מצאתי רק סקירה מדעית

• פותח/ת השרשור
כמה ה:
לחיצת חזה במוט
לחיצה עם מוט מעל הראש
חתירה/מתח
שלך?
לא מתעסק בקטע של משקלים תאמת אני לא פאוורליפטר או שואף לאיזה משקל מסויים
אבל מבצע 100 קילו לחיצת חזה ל 5
מתח 20 חזרות לסט
כתפיים מבצע לחיצת כתפיים בדאמבל עם 35 קילו כל צד..
מנסה להגיע ל 10 חזרות כל סט אם יוצא 12 עוד יותר טוב כמו שאמרתי לא מגזים עם משקלים
עם ההתמדה וההשקעה התוצאות מגיעות.

״חידוש״ זה עקרון באימונים שאומנם אכן משפיע, אבל בעדיפות מאוד נמוכה.

אנשים מחפשים כל הזמן לחדש, לגוון ולשנות בתקווה שזה ישדרג להם את האימון. אימוני היפרטרופיה לא השתנו בשנים האחרונות, לא המציאו שום חידוש ענק אלא רק הוכיחו שוב ושוב שדברים ״פשוטים״ - עובדים.

שמתאמן כל הזמן משנה את האימון שלו הוא פוגע בפרוגרסיב אוברלואד (העלאת נפח לאורך זמן) ופוגע באדפטציה של הגוף לאימונים (צריך מינימום זמן לצורך הענין 3 שבועות שהגוף יתרגל ל״חידוש״ לפני שאתה תוכל לקצור פירות מהשינוי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית