הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה כנראה אחרונה שאני אשאל אותה כי שאלתי המון פעמיים.

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
אני שוקל בערך 76 שמנתי המון מסיבות כאלו ואחרות, עכשיו אני רוצה לרדת חזרה ולחזור למה שהייתי בעבר.
נפצעתי גם ברגל לפני 8 חודש ויש מצב יותר (בברך יותר נכון) והם טענו שזה דלקת וזה עדיין לא עבר מאז. קצת מבאס שאני לא יכול להתאמן על
סקוואט וכדומה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי של 500 קל', אני תמיד ארד? אין מצב שהגוף יאט את הניטרלי לפחות של 500 קל?
הבנתם למה התכוונתי?

הבנתי.
אם במידה והתחלתי ב-1800 קל' נניח ובאמת ירדתי 0.5 אחוז כמו שאתה אומר והתחלתי להתקע במשקל,
שבוע נטרלי יחזור למצב הרגיל של הניטרלי של הגוף?
אם עשית כמו שצריך ועדיין נתקעת אז יש 3 אופציות אפשריות:
  1. לא מדדת כמו שצריך או שעשית צ'יט גדול מדי, אבל בשורה התחתונה הגעת למצב של שבוע כמעט על נייטרלי.
  2. יש צורך להוריד עוד את הקלוריות.
  3. עלית בנוזלים בגלל שינוי כזה או אחר בתזונה.
בכל מקרה אם נתקעת במשך שבועיים או יותר, תעלה את הגירעון

• פותח/ת השרשור
אם עשית כמו שצריך ועדיין נתקעת אז יש 3 אופציות אפשריות:
  1. לא מדדת כמו שצריך או שעשית צ'יט גדול מדי, אבל בשורה התחתונה הגעת למצב של שבוע כמעט על נייטרלי.
  2. יש צורך להוריד עוד את הקלוריות.
  3. עלית בנוזלים בגלל שינוי כזה או אחר בתזונה.
בכל מקרה אם נתקעת במשך שבועיים או יותר, תעלה את הגירעון
תודה על המענה קודם כל
ומה זאת אומרת לעלות את הגריעון? לנטרלי? שבוע בערך מספיק עד שהגוף חוזר לשגרה שלו?
בכל מקרה הבנתי אותך. תודה רבה

תודה על המענה קודם כל
ומה זאת אומרת לעלות את הגריעון? לנטרלי? שבוע בערך מספיק עד שהגוף חוזר לשגרה שלו?
בכל מקרה הבנתי אותך. תודה רבה
להעלות את הגירעון אומר גירעון גדול יותר, כלומר לאכול פחות, או להעלות את האירובי

• פותח/ת השרשור
להעלות את הגירעון אומר גירעון גדול יותר, כלומר לאכול פחות, או להעלות את האירובי
אני אמור לרדת בערך חצי קילו בשבוע?
סבבה, אני אתחיל במידה והתחיל באמת להיתקע רק אז אוסיף אירובי או אוכל פחות אוכל.
במידה וזה ימשיך, אעדיף לעלות לניטרלי לתקופה של שבוע (לא יודע אם זה מספיק לגוף להגדיל חזרה את הגירעון)
ואז אמשיך. תודה רבה

אני אמור לרדת בערך חצי קילו בשבוע?
משהו כזה

במידה וזה ימשיך, אעדיף לעלות לניטרלי לתקופה של שבוע (לא יודע אם זה מספיק לגוף להגדיל חזרה את הגירעון)
זו לא הדרך, זה סתם יעכב אותך משמעותית.
לחזור לנייטרלי עושים במהלך חיטוב ארוך, לא במהלך חיטוב קצר מאוד

• פותח/ת השרשור
משהו כזה

זו לא הדרך, זה סתם יעכב אותך משמעותית.
לחזור לנייטרלי עושים במהלך חיטוב ארוך, לא במהלך חיטוב קצר מאוד
יש אנשים שאומרים שהגוף אומנם מוריד קלוריות אבל יש גבול עד שהוא מוריד את הקלוריות
לדוגמה מוריד אחרי תקופה ארוכה 400 קלוריות מהנטרלי וככה נשמר עד סוף החיטוב וכך אתה לא נתקע במשקל.
לא יודע על כמה הטענה הזאת נכונה. בקיצור תודה מלך

יש אנשים שאומרים שהגוף אומנם מוריד קלוריות אבל יש גבול עד שהוא מוריד את הקלוריות
לדוגמה מוריד אחרי תקופה ארוכה 400 קלוריות מהנטרלי וככה נשמר עד סוף החיטוב וכך אתה לא נתקע במשקל.
לא יודע על כמה הטענה הזאת נכונה. בקיצור תודה מלך
זה פחות או יותר נכון, אבל בחיטוב ארוך אתה לא רוצה שהדברים האלה יהפכו למשהו שקשה להיפטר ממנו, זה למה אחרי תקופה מסויימת כדאי לצאת מעט לנייטרלי

לך לפיזיותרפיסט. רופא זה לא הפתרון לדלקת.

אני מתאמן ומכיר מאות ספורטאים תחרותיים שלכולם יש דלקת ברמה כזו או אחרת לפעמים חמורה לפעמים פחות, אין טעם ללכת לרופא (אולי רק לאבחון ראשוני במידה וזה מרגיש מאוד רע) כל מה שיתן זה כדורים שיכולים גם להזיק ואולי יפנה לפיזיו.

כ''כ נכון, הלכתי לאורטופד שנחשב טוב והוא התחיל לבדוק לי את המפרקים ''אתה גמיש'' ושלח אותי לפיזיותרפיה.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית