ייעוץ כפפות לאימון

• פותח/ת השרשור OmerBit
  • פורסם בתאריך

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
אני יש לי בעיה באימון אני מזיע בידיים ושאני מחזיק את המוט אני מזיע יותר ואז הוא בורח לי והאחיזה משתחררת והולכת לצד או פשוט היד הולכת קדימה יותר מדי ודברים כאלה הקיצר אני צריך כפפות זה הדבר היחידי שאני יכול לעשות נגד זה ,
אז אממ מישהו יודע איזה כפפות יש במגה ספורט ששווה לקנות ? ומחירים ? ,
ואיך אני יודע שהכפפה תתאים לי ?
תודה רבה :]

תראו אני אהיה היחידי שמשתמש במגנזיום שם, כולם שם עם כפפות. אני אראה די מפגר ליד כולם,
ואני לא מסתדר עם נקיון. תאמינו לי אני לא אנקה, אני מכיר את עצמי, אני אשאיר את הכל מלוכלך ואפילו את המוט אני לא אנקה בגלל זה אני רוצה משהו פשוט.
Clonex מה הפכת אותי למנקה בקניון חח ?
מוזר, אישית לי כל אלו שלובשים כפפות נראים מפגרים, זה די מצחיק שאתה נמצא בחברת אנשים שעושים משהו דבילי (ולא במובן הטוב והמצחיק) ללא שמץ של מושג, ואתה עוד תרגיש מפגר שאתה לא עושה את אותו מעשה דבילי 😣

אני מזיע והרבה, אחרי אימון החולצה משנה צבעים, אז אני מבין את הבעיה בדדליפט, חתירה וכו'. תקן אותי אם אני טועה, אתה כתבת שיש לך בעיה בבנצ', איך המוט בבנצ' מחליק לך?

40 ש"ח בהולמס פלייס, כפפות חצי פתוחות. אני משתמש בזה כבר כמה שנים טובות, לא מאכזב אף פעם, בניגוד לכפפות "רגילות", אין בעיות אחיזה + לא מזיעים בידיים כי הכל פתוח, זה מגן רק על כף היד.

אני סבבה עם הכפפות, רק במתח אני מחליק אז אני מוריד.

משה, אתה יודע אולי איפה ניתן לקנות ספריי מגנזיום ? פעם ראיתי אצלנו בנאדם שמשתמש בזה ואני לא זוכר מי זה היה.

למה לא נותנים באן לכל המצחיקים האלה?

גם אני מצחיק, למה אני אמור לקבל באן? 🥷😡🥷😡

פותח הפוסט - תגיד שאתה אוהב להביא ביד ושזה לא כזה נוח כשכל היד נעשית קשה.

לא יודע איך אפשר להתאמן עם כפפות, אי אפשר להחזיק כלום איתן

גם אני מצחיק, למה אני אמור לקבל באן? 🥷😡🥷😡

פותח הפוסט - תגיד שאתה אוהב להביא ביד ושזה לא כזה נוח כשכל היד נעשית קשה.

לא יודע איך אפשר להתאמן עם כפפות, אי אפשר להחזיק כלום איתן

שמתחיל להתקלף שם למטה זה לגיטימציה להשתמש בכפפות אח* ?

40 ש"ח בהולמס פלייס, כפפות חצי פתוחות. אני משתמש בזה כבר כמה שנים טובות, לא מאכזב אף פעם, בניגוד לכפפות "רגילות", אין בעיות אחיזה + לא מזיעים בידיים כי הכל פתוח, זה מגן רק על כף היד.

Do they match your purse?

לא מבין מה עשיתם סיפור מכפפות.
אני משתמש בכפפות רק בדדליפט, כי לא ממש בא לי לקרוע את היידים.
כל שער התרגילים הכפפות מיותרות.

לא מבין מה עשיתם סיפור מכפפות.
אני משתמש בכפפות רק בדדליפט, כי לא ממש בא לי לקרוע את היידים.
כל שער התרגילים הכפפות מיותרות.

לא צריך כפפות לדדליפט. *אם תחזיק את מוט במקום הנכון בכף היד ותשתמש במגנזיום, לא ייוצר לך עור קשה, מניסיון.

*הממם, זה לא נקרא כל כך טוב...

200 גרם מגנזיום עולה כמו כפפות, מבחינה כלכלית זה גם לא משתלם וכפפות מחזיקות ליותר זמן.
אני אולי אסכים שבטווחים של RM1 לעשות עם כפפות בתרגיל כמו דדליפט לא יהיה אידאלי ומגנזיום כן, כל השאר זה לא ממש חשוב (אולי גם פרס)

• פותח/ת השרשור
SystematicChaos
אממ לא יש לי בעיה עם הי' והא' במילים כאלה מה אני אעשה מתוך הרגל לרשום ככה כבר ,
Moshe
יש בצפון באיזור קריות עכו לקנות את זה ? או שאתה יכול להביא תמונה ולהגיד את השם ואני כבר אחפש את זה ,

תשמעו לא אכפת לי איך אני אראה העיקר שיעשה את התפקיד בבנץ' שהייתי עושה דדליפט מיליטרי סקוואט לא היה לי בעיה כזאת בכלל רק בבנץ יש לי בעיה כזאת ,
יש מפוצץ אנשים עם כפפות אז אני לא ארגיש מוזר בכלל מה שכן יהיה לי קצת מוזר לעבוד עם כפפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית