הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לי שאלה לגבי התפתחות הגוף

anonini

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי
התחלתי להתאמן לפני חודש במכון עכשיו אני רוצה להתפתח אני בתכנית מסה וחיטוב ואני רוצה לגדול כמה שאני יותר, חיפשתי מלא באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה: האם אוננות בתקופת אימונים ומסה כמוני, תפגע בבניית השריר ובהתחפתחות? כל העניין הזה עם הטסטוסטרון יש דעות חלוקות, תוכלו בבקשה להכריע ולענות על השאלה הזו? כמה פעמים מקסימום בשבוע מותר לאונן במצב שלי?
אני בן 18 שכחתי לציין

היי
התחלתי להתאמן לפני חודש במכון עכשיו אני רוצה להתפתח אני בתכנית מסה וחיטוב ואני רוצה לגדול כמה שאני יותר, חיפשתי מלא באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה: האם אוננות בתקופת אימונים ומסה כמוני, תפגע בבניית השריר ובהתחפתחות? כל העניין הזה עם הטסטוסטרון יש דעות חלוקות, תוכלו בבקשה להכריע ולענות על השאלה הזו? כמה פעמים מקסימום בשבוע מותר לאונן במצב שלי?
אני בן 18 שכחתי לציין
1.אין דבר כזה תוכנית מסה וחיטוב.
2. תאונן כמה שבא לך זה לא מפריע בכלל. רק עדיף שלא שעה בערך לפני האימון. להפך, פעילות מינית מוגברת מעלה את הטסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
1.אין דבר כזה תוכנית מסה וחיטוב.
2. תאונן כמה שבא לך זה לא מפריע בכלל. רק עדיף שלא שעה בערך לפני האימון. להפך, פעילות מינית מוגברת מעלה את הטסטוסטרון.
אני אוכל כמו חמור אבל שם דגש על חלבונים אני יודע שפחמימות גם חשוב אבל משום מה אני רואה תוצאות גם בביצועים וגם במסה אז ממשיך עם זה לכן קורא לזה מסה וחיטוב חח
לגבי 2. יש איזה מחקר או מקור או הסבר? כי ראיתי מלא שאומרים שכן מפריע וכאלה כמוך שלא.. (שזה מגביר לא שמעתי כלכך)

אני אוכל כמו חמור אבל שם דגש על חלבונים אני יודע שפחמימות גם חשוב אבל משום מה אני רואה תוצאות גם בביצועים וגם במסה אז ממשיך עם זה לכן קורא לזה מסה וחיטוב חח
לגבי 2. יש איזה מחקר או מקור או הסבר? כי ראיתי מלא שאומרים שכן מפריע וכאלה כמוך שלא.. (שזה מגביר לא שמעתי כלכך)
לא נראה לי שיש על זה הרבה מחקרים. מנקודת מבט פיזיולוגית אני לא חושב שזה אמור להפריע, חוץ מממש לפני האימון(כשאתה גומר הגוף מפריש הורמוני שינה שגורמים לך להיות עייף).
ולגבי הדעה שיש בזרע הרבה חלבון, כמות החלבון בזרע היא כמעט אפסית. זה מיתוס.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שיש על זה הרבה מחקרים. מנקודת מבט פיזיולוגית אני לא חושב שזה אמור להפריע, חוץ מממש לפני האימון(כשאתה גומר הגוף מפריש הורמוני שינה שגורמים לך להיות עייף).
ולגבי הדעה שיש בזרע הרבה חלבון, כמות החלבון בזרע היא כמעט אפסית. זה מיתוס.
כן אתה לגמרי צודק
אך הבעיה פה זה ההתפתחות שתלויה בטסטוסטרון
קראתי שאוננות מורידה טסטוסטרון והגוף דוחה את בנייתו כ24 שעות לאחר השפיכה

כן אתה לגמרי צודק
אך הבעיה פה זה ההתפתחות שתלויה בטסטוסטרון
קראתי שאוננות מורידה טסטוסטרון והגוף דוחה את בנייתו כ24 שעות לאחר השפיכה
הטסטוסטרון יורד זמנית. בערך שעה הוא חוזר לרמה רגילה(אם אתה בן 18 אפילו פחות).
פעילות מינית מוגברת מעלה את רמת הטסטוסטרון בטווח הארוך
מצאתי מאמר שמדבר על זה בערך
SPORTWEB - סקס וספורט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית