הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בטיול במזרח

GuyBuilding

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
היי חברים,
נמצא כרגע במזרח לתקופה ארוכה מאוד (טיול אחרי צבא).
אני אחרי תקופת מסה קצרה ואני רוצה לשלב קצת אימוני משקל גוף פשוטים (מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה סקוואטים וכו).
אני לא באמת מצפה לשמר מסת שריר, אבל צריכת החלבון פה לא בשמיים מאמין שלא עובר את ה1 גרם חלבון לקג משקל.
רציתי לשאול האם אימוני משקל גוף ללא צריכת חלבון מספקת ישמרו שריר או רק יזרזו איבוד מסת שריר.
האם עדיף פשוט לא להתאמן? או שעדיף לגרות את השריר בכל זאת?

נ.ב - לא מעונין לצרוך תוספי תזונה בטיול .

מבחינת שימור מסת שריר בהחלט עדיף להתאמן מאשר לא להתאמן, מניסיון.
לגבי התזונה תשתדל כמה שאפשר במסגרת הטיול שלא גורם לך להיות משועבד לזה, מעבר לכך נסה לא רק סתם להתאמן במשקל גוף, נסה להשתפר כל אימון, להוסיף עוד סט או כמה חזרות למכלול, יש וריאציות אין סופיות של שיטות אימון במשקל גוף שבהחלט יעזרו לך.

אכן, התזונה שלך כמובן משפיעה על התוצאות, אבל אם זה לא להתאמן מול להתאמן, כדי לשמור על מסת שריר, אז ברור שלהתאמן

לי קרה שהייתי בהפסקה של מעל שבועיים במכון והמשכתי עם התפריט אז לא הייתה ירידה דרסטית לעומת הפסקה אחרת שאכלתי פחות והכל ירד ממש מהר.

היי חברים,
נמצא כרגע במזרח לתקופה ארוכה מאוד (טיול אחרי צבא).
אני אחרי תקופת מסה קצרה ואני רוצה לשלב קצת אימוני משקל גוף פשוטים (מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה סקוואטים וכו).
אני לא באמת מצפה לשמר מסת שריר, אבל צריכת החלבון פה לא בשמיים מאמין שלא עובר את ה1 גרם חלבון לקג משקל.
רציתי לשאול האם אימוני משקל גוף ללא צריכת חלבון מספקת ישמרו שריר או רק יזרזו איבוד מסת שריר.
האם עדיף פשוט לא להתאמן? או שעדיף לגרות את השריר בכל זאת?

נ.ב - לא מעונין לצרוך תוספי תזונה בטיול .

חייב לציין שכרגע במזרח כבר שלושה חודשים. ולא היה לי קל כל כך להגיע לערכים בחלבון בחיים.
ממש קל אחי אם אתה קצת מתעסק בזה.. וזה לא טרחה גדולה בכלל..
אני כבר שלושה חודשים מתאמן כמעט כל יום פה, עם ציוד, לפעמים זה לוקח לי הרבה מהזמן אבל זה הכיף שלי.. וההתעסקות בכמות חלבון, מסתכמת בפשוט לוודא שכל פעם שאני הולך לאכול אני מזמין מנה גדולה של חלבון.
אתה גם ככה מבין שהווייב פה זה מעבר ממסעדה למסעדה הרבה פעמים. אז זו לא באמת בעיה.
הצלחתי לשמר יחסית מסה ולהתחטב בזמן הזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית