הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לשמור על תזונה בחיטוב

astefan 11

משתמש מתחיל
68
3
נק' מוניטין:
3
68
3
פתחתי אשכול לפני תקופה קצרה על שלא מצליח להוריד במשקל בחיטוב ופשוט עכשיו אני מתחיל להישבר לא מסוגל לתהליך האיטי הזה כל השבוע שומר על תזונה ומתאמן חוזר הביתה סחוט כדי שבסוף לרדת 400/500 גרם זה מן שובר כזה ויש לי איזה 20 קילו להוריד . ונראה לי הרסתי לעצמי את המטבולזים בעבר הרזתי והכול חזרתי השמנתי הכול וחזרתי עוד פעם לחיטוב אולי בגלל זה תקוע לא רואה תוצאות ?

דברים ששווים לרוב לא קלים, אתה צריך להתאמן ולאכול פחות והמטבוליזם לא יפגע יותר מידי, אם אתה רואה שאתה נתקע ואין כבר קלוריות להורידף תתחיל ללכת יותר ולעשות העמסות כל שבוע
לא נראלי אבל שיש לך בעיה אם יש לך 20 קילו להוריד, אתה אמור לראות תוצאות של 3-4 קילו בחודש

• פותח/ת השרשור
דברים ששווים לרוב לא קלים, אתה צריך להתאמן ולאכול פחות והמטבוליזם לא יפגע יותר מידי, אם אתה רואה שאתה נתקע ואין כבר קלוריות להורידף תתחיל ללכת יותר ולעשות העמסות כל שבוע
לא נראלי אבל שיש לך בעיה אם יש לך 20 קילו להוריד, אתה אמור לראות תוצאות של 3-4 קילו בחודש
תודה אחי כבר התייעצתי עם חבר שהוא שנים בתחום וזה עזר לי מאוד לבנות תפריט ונתן לי להשיג יעדים בחודש ואמר לי לעשות אינטרוולים 3 פעמים בשבוע של 20/30 דקות

תודה אחי כבר התייעצתי עם חבר שהוא שנים בתחום וזה עזר לי מאוד לבנות תפריט ונתן לי להשיג יעדים בחודש ואמר לי לעשות אינטרוולים 3 פעמים בשבוע של 20/30 דקות
אין קשר בין אימונים אינטרוולים לירידה במסת השומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית