לא ביצעתי מעולם העמסת פחמימות ובכללי אני מרגיש שאני די תקוע מבחינת הירידה במשקל, גם שהתחלתי לרדת למינוס לא ירדתי דרמטית במשקל באותו חודש ככה שאני מניח שהגוף שלי לא סופח נוזלים ברמה מוגזמת, לא חושב שאמורה להיות לי יותר מידי בעיה לרדת ל12% שומן בערך (אני 15 כרגע לדעתי) אבל העניין הוא כזה, אני מעוניין להתחיל לרדת לאזור ה60-70 גרם פחמימה ביום ולסיים עם זה, השומן שלי גם ככה נמוך אין לי מה לחתוך מהשומן. החלבון היה די גבוה הורדתי ממנו קצת. אני מעדיף לעשות עכשיו העמסה לקראת הקיצוץ הזה בפחמימות כי גם ככה הפחמימה שלי נמוכה ולא עשיתי העמסות ככה שאני חושב שלא יהיה רעיון להיט בלי העמסה בלי כלום לעשות כזה קיצוץ.
ברור לי שעל כמות כזו של פחמימה אני אצטרך לבצע העמסת פחמימות כל שבוע (אם מישהו חושב אחרת מוזמן לתקן) אבל השאלה שלי היא כיצד לפעול באותו יום? לצרוך שומן? לא לצרוך בכלל? מעט? וגם בקשר לכמות הקלוריות היומית, להיות בפלוס או על ניטרלי? אם בפלוס אז כמה גדול בהשערה צריך להיות הפלוס
למי שאין כוח לקרוא:
1) להיות בפלוס או על ניטרלי ביום העמסת פחמימות - אם פלוס, כמה גדול?
2) לצרוך שומן כרגיל / קצת / בכלל לא
3) 60-70 גרם פחמימה בשבוע - כל כמה זמן העמסה?
ברור לי שעל כמות כזו של פחמימה אני אצטרך לבצע העמסת פחמימות כל שבוע (אם מישהו חושב אחרת מוזמן לתקן) אבל השאלה שלי היא כיצד לפעול באותו יום? לצרוך שומן? לא לצרוך בכלל? מעט? וגם בקשר לכמות הקלוריות היומית, להיות בפלוס או על ניטרלי? אם בפלוס אז כמה גדול בהשערה צריך להיות הפלוס
למי שאין כוח לקרוא:
1) להיות בפלוס או על ניטרלי ביום העמסת פחמימות - אם פלוס, כמה גדול?
2) לצרוך שומן כרגיל / קצת / בכלל לא
3) 60-70 גרם פחמימה בשבוע - כל כמה זמן העמסה?