א אני;) משתמש מתחיל 49 1 נק' מוניטין: 1 0 49 1 22/10/18 #1 בת 14 1.60 שוקלת 38 בערך BMI-16.5 בערך אני בתת משקל מטורף, חייבת לעלות במשקל אבל לא רוצה לעשות את זה בדרך לא פרופורציונלית (שומן) רוצה לעשות את זה דרך שריר-מסה מה אני צריכה לעשות? (מישהו אמר לי משהו על מסה מלוכלכת..)
בת 14 1.60 שוקלת 38 בערך BMI-16.5 בערך אני בתת משקל מטורף, חייבת לעלות במשקל אבל לא רוצה לעשות את זה בדרך לא פרופורציונלית (שומן) רוצה לעשות את זה דרך שריר-מסה מה אני צריכה לעשות? (מישהו אמר לי משהו על מסה מלוכלכת..)
MasterSplitter משתמש משקיע 7,794 6,163 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 18,773 0 7,794 6,163 23/10/18 #2 עניתי לך באשכול השני, אבל כאן אתמקד בפן של האימונים. צריך למצוא משהו שתתמידי בו, אם זה בגלל שאת נהנית או אם זה בגלל שהתהליך חשוב לך. יהיה קשה מאוד להתאמן ברצינות כמה פעמים בשבוע אם את ממש סובלת מזה. בשביל עליה איכותית במשקל (״מאסה״, כאשר עולים יותר שריר משומן) האידיאלי זה אימוני התנגדות, רצוי בחדר כושר. Upvote 0 Downvote
עניתי לך באשכול השני, אבל כאן אתמקד בפן של האימונים. צריך למצוא משהו שתתמידי בו, אם זה בגלל שאת נהנית או אם זה בגלל שהתהליך חשוב לך. יהיה קשה מאוד להתאמן ברצינות כמה פעמים בשבוע אם את ממש סובלת מזה. בשביל עליה איכותית במשקל (״מאסה״, כאשר עולים יותר שריר משומן) האידיאלי זה אימוני התנגדות, רצוי בחדר כושר.