הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לשנות לתוכנית שתתמקד ברגליים

• פותח/ת השרשור greek
  • פורסם בתאריך

greek

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
1
23
1
כרגע אני עושה ABC, 5 פעמים בשבוע, בחיטוב. אני מאוד מבסוט על המסת שריר שלי ואחוזי השומן והנראות הכללית, למעט הרגליים שקצת רזות לי מדי. אני רוצה להציב לי מטרה שבקיץ הבא הן יעברו שינוי גדול.

השרירים הבולטים אצלי הם הגב והכתפיים, ולכן חשבתי לשנות את תוכנית האימונים שלי לכזאת:

3 פעמים רגליים. (כמובן שבסדר נכון ולא יום אחרי יום)
פעמיים אעבוד בשבוע על חזה, יד קדמית ואחורית.
פעם אחת על גב וכתפיים.

זה בסדר לעשות 3 פעמים בשבוע רגליים, מישהו ניסה את זה בעבר?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני עושה סקוואט, לחיצת רגליים, תאומים, ותרגיל שמכופף אותם ועוד אחד שמעלה אותם.

הקטע גם שלא הייתי רוצה לגדול יותר מדי בפלג גוף עליון אלא בעיקר ברגליים, איך אפשר לעשות את זה?

כמה משקל / סטים / חזרות אתה מבצע בסקוואט?

לא הייתי דואג לגבי ״לגדול יותר מדי״ עד שתגיע למצב שאתה לא רוצה לגדול יותר. עד אז, תתאמן כרגיל.

• פותח/ת השרשור
לא הרבה, 12 קילו כל צד 8-10 חזרות 3 סטים.

ואם אני באמת לא רוצה לגדול יותר בפלג גוף עליון, איך אני גודל רק ברגליים?

תכנית כמו שהצעת תוכל להיות טובה. שווה לרוץ איתה לראות איך אתה מתאושש מ3 אימוני רגליים בשבוע.

שים לב שאתה מבצע סקוואט מלא. שווה להוסיף גם וריאציה של דדליפט.

• פותח/ת השרשור
תכנית כמו שהצעת תוכל להיות טובה. שווה לרוץ איתה לראות איך אתה מתאושש מ3 אימוני רגליים בשבוע.

שים לב שאתה מבצע סקוואט מלא. שווה להוסיף גם וריאציה של דדליפט.

אני אנסה!

הבעיה היא שכרגע אני בחיטוב, בשביל לגדול ברגליים מן הסתם אני לא יכול להיות בגירעון קלורי, נכון?

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מודה לך על התשובות.

דבר שני, אחרי החיטוב אני אנסה את התוכנית הזאת כי אני באמת רוצה לגדול ולגדול הרבה ברגליים, השאלה היא אם פלוס לא יותר מדי גדול מבחינה קלורית יכול להספיק לי, נניח 400-500 קלוריות, כי אני לא רוצה לעשות מסה רצחנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית