כמות קריאטין מומלצת

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
שלום לכולם
קראתי המון על כל הנושא של קראטין, הדעה של הרוב אומרת שיש לקחת 5 כל יום על מנת למקסם תוצאות, השאלה שלי היא למה דווקא 5 גרם?אם מישהו יקח 10 תהיה השפעה שונה?תודה מראש

שלום לכולם
קראתי המון על כל הנושא של קראטין, הדעה של הרוב אומרת שיש לקחת 5 כל יום על מנת למקסם תוצאות, השאלה שלי היא למה דווקא 5 גרם?אם מישהו יקח 10 תהיה השפעה שונה?תודה מראש

לא תיהיה שום השפעה שונה. פשוט חבל על הכסף שלך.

שלום לכולם
זה לפי משקל גוף. ההמלצה היא 0.03 גרם לק"ג משקל גוף. ככל שיש לך יותר מסת שריר, אתה תצטרך לקחת יותר קריאטין. אם אתה שוקל מעל 100 ק"ג סביר להניח שתרצה לקחת 10 גרם/יום

זה לפי משקל גוף. ההמלצה היא 0.03 גרם לק"ג משקל גוף. ככל שיש לך יותר מסת שריר, אתה תצטרך לקחת יותר קריאטין. אם אתה שוקל מעל 100 ק"ג סביר להניח שתרצה לקחת 10 גרם/יום
לאדם ששוקל 100 ק"ג זה יוצא 3 גרם ליום (100 כפול 0.03). אתה מתכוון לחומר פעיל או משהו?

• פותח/ת השרשור
כמו הבחור שמעליי רשם זה אומר שאחד ששוקל 100 קילו יקח רק 3גרם,אולי הכוונה 0.3 גרם פר קילו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית