עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראי, את צריכה לעשות תפריט מסויים שכולל X קלוריותמה למשל לאכול? המבורגרים או חזה עוף? (לדוגמא בקטע של הערכים של כל אחד מהם)
ברמה עקרונית לאאז בעיקרון זה לא משנה מה אני יאכל (עם העדפה לפחמימות מורכבות שומנים בריאים חלבון וזה) אבל זה פשוט צריך להיות בערכים ואין בעיה מדי פעם לאכול גאנק (מטוגן או המבורגר נודלס גלידה פסטה וכאלה)
את חייבת לאכול זה הכלמשהו רציני
160 שוקלת 38 אני חייבתת גיינר
מצוין זה הכל, בהצלחה!אבל אני מעלה עכשיו במשקל דרך הרבה אוכל
אני פשוט יתחיל להתאמן ולאכול בהתאם (כן אני הולכת למישהו כנראה)
אחוז ממשקל גוף בחודש?תקשיבי לדעתי אם את בתת משקל ורוצה לעלות כמה שיותר מהר , זה להתאמן בצורה נכונה ולאכול בצורה נכונה
יותר ממה שיגרום לך לעלות אחוז בחודש (שזאת המטרה ב"מסה נקיה")
צ'יט לא צ'יט זה לא רלוונטי לדעתי
ואם את מתעקשת לדעת אפשר לעשות צ'יט פעם בשבועיים, וזה בשביל הפן המנטלי לא משהו שעוזר פיזיולוגי
ככל שתתאמני יפתח לך גם התאבון יותר
ותאכלי נכון והרבה
במיוחד אם את בתת משקל הייתי דופק כל יום המבורגר
כן במסה אתה רוצה לעלות בין חצי אחוז לאחוז משקל גוף בחודש..אחוז ממשקל גוף בחודש?
אם את בתת משקל אז אנא ממך ואל תעשי את הטעות ולחשוב שאת עושה ואוכלת נכון מאפס ניסיון שיש לך, נא להתייעץ עם דיאטן קליני לגבי תפריט תזונה מותאם בשבילך לצורך העלאה במסה, חוץ מזה שאם תלכי בדרך הנכונה והמודרכת את תגיעי יותר מהר לתוצאות מאשר לעשות ניסויים על עצמך עם אפס ניסיון בכך... את תחסכי לעצמך זמן על למידת טעויותאבל אני מעלה עכשיו במשקל דרך הרבה אוכל
אני פשוט יתחיל להתאמן ולאכול בהתאם (כן אני הולכת למישהו כנראה)
אם אני שוקל 80, עלייה של 400-800 גרם במשקל הכולל בחודש? איזו מין מסה זו? עלייה של 100-200 גרם בשבוע?כן במסה אתה רוצה לעלות בין חצי אחוז לאחוז משקל גוף בחודש..
בגלל זה יותר קשה לעלות נכון במשקלה מאשר לרדת
בחיטוב אתה עושה את אותו יחס אבל בשבוע
אז תאכל 1000 קלוריות מעל הנייטרלי נראה איזה יחס של שומן ושריר תקבל. עליה במסת שריר, לצערי הרב, זה תהליך איטי שדורש סבלנות והתמדה ולא לאכול ללא בקרה קלורית ולעלות בשומן מיותר.אם אני שוקל 80, עלייה של 400-800 גרם במשקל הכולל בחודש? איזו מין מסה זו? עלייה של 100-200 גרם בשבוע?
איפה 1000 ואיפה 100-200? איך הגעת למסקנה שזה מה שאני דוגל בו?אז תאכל 1000 קלוריות מעל הנייטרלי נראה איזה יחס של שומן ושריר תקבל. עליה במסת שריר, לצערי הרב, זה תהליך איטי שדורש סבלנות והתמדה ולא לאכול ללא בקרה קלורית ולעלות בשומן מיותר.
מתאמן מתחיל, כמו במקרה של פותחת האשכול, לא צריכה שום 500 מעל הנייטרלי. בכל מקרה, כנראה לא הבנתי אותך נכון.איפה 1000 ואיפה 100-200? איך הגעת למסקנה שזה מה שאני דוגל בו?
500 קלוריות מעל הניטראלי מוביל לאחלה תוצאות בלי צורך להיות במסה תקופה ארוכה מאד עד שרואים תוצאות משמעותיות
אתה שואל עליה או עליך? לא הבנתי..אם אני שוקל 80, עלייה של 400-800 גרם במשקל הכולל בחודש? איזו מין מסה זו? עלייה של 100-200 גרם בשבוע?