הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קונסטנטין הלך לעולמו

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
52CCCBA9-4449-4565-AC10-6FA467E23C9F.png
מה לעזאזל??? זה אמיתי? גם באינסטגראם שלו פורסם. למישהו יש מושג מה קרה לו?

נערך לאחרונה:
אותי ממש הצחיק שהראו את הזבל הזה הולך עם חולצה של היטלר, מצדיע במועל יד מחזיק בקבוק יין עם תמונה של היטלר (יין שמזוהה עם הנאו נאצים בגרמניה), ואנשים פה עדיין מבקשים הוכחות 😆
אם זו לא מנטליות של יהודי גלותי, אני לא יודע מה כן.

להגיד שכל הטרור מגיע מאיסלאם זה לא רק מוטעה, זה גם מטופש וחסר אינטיליגנציה.

ברוך גולדשטיין לא טרוריסט? הצתה של בתים פלסטינים זה לא טרור? למי שחושב שזה מניעים שמאלנים שגורמים לי להגיד את זה... ממש לא. המחתרת הבאסקית לא טרור? IRA לא טרור?

לגבי להגיד שעדיף בלי ערבים בארץ כי אז לא יהיה טרור זה לא גזעני... נו באמת. אני צריך לצתת את ההגדרה לגזענות? להפליה?

אפשר להגיד שלכולנו יהיה עדיף בלי עניים במדינה. אז מה? נגרש את העניים? האמרה אולי לא גזענית / מפלה, אבל הפתרון / דרך פעולה תהיה בהכרח גזענית ומפלה (כלפי הערבים).

לגבי החולצה של היטלר - תקרא מה כתוב עליה במקום להתלהם. זו חולצה הומוריסטית. נאצי אמיתי (לדעתי) לא יספר בדיחות על הגיבור שלו שמת.
כמו שנאמר, יש תמונה מפורסמת שלו עם חולצה של הצנחנים, אני לא רץ לקרוא לו פטריוט פרו-ישראלי עפ״י התמונה ההיא.

ברוך גולדשטיין לא טרוריסט? הצתה של בתים פלסטינים זה לא טרור? למי שחושב שזה מניעים שמאלנים שגורמים לי להגיד את זה... ממש לא. המחתרת הבאסקית לא טרור? IRA לא טרור?

לגבי להגיד שעדיף בלי ערבים בארץ כי אז לא יהיה טרור זה לא גזעני... נו באמת. אני צריך לצתת את ההגדרה לגזענות? להפליה?

אפשר להגיד שלכולנו יהיה עדיף בלי עניים במדינה. אז מה? נגרש את העניים? האמרה אולי לא גזענית / מפלה, אבל הפתרון / דרך פעולה תהיה בהכרח גזענית ומפלה (כלפי הערבים).

לגבי החולצה של היטלר - תקרא מה כתוב עליה במקום להתלהם. זו חולצה הומוריסטית. נאצי אמיתי (לדעתי) לא יספר בדיחות על הגיבור שלו שמת.
כמו שנאמר, יש תמונה מפורסמת שלו עם חולצה של הצנחנים, אני לא רץ לקרוא לו פטריוט פרו-ישראלי עפ״י התמונה ההיא.

מה הנקודה שלך?
היחס בין טרור איסלמי ליהודי הוא בערך 99.9 ל0.01
או איסלמי ללא איסלאמי הוא 99.5 ל0.5

מה אתה מנסה להוכיח? שאתה בכח חיי בייקום מקביל ולא מוכן להכיר במציאות? העיקר לצעוק גזענות? תבין, אתה לא בחו''ל פה, אתה לא צריך להתנהג ביהודוניות מתרפסת ושקרית כדי לקבל חיבוק מהסביבה, אני מבין שזה ניהיה כבר אינסטיקנט עד שזה נפלט לך פה באופן תלוש מן המציאות

מה הקשר לעניים?

רפואה שלמה

נערך לאחרונה:

העולם האיסלמי בכלל והערבי בפרט הרבה יותר אלים משאר העולם, כולל מקומות עניים באותה מידה.
כן, כל מי שציינת היה טרור ולא, זה לא משנה את העובדה שהחברה הערבית יותר אלימה וגזענית מהעולם המערבי (כולל ישראל.

תפסיק ללקק לו, הוא מצולם מצדיע במועל יד עם היין שמזוהה עם נאו נאצים.
אני מניח שגם אם הוא היה צועק הייל היטלר בוידאו היית מספר לעצמך שזה בצחוק, אבל זה בסדר אם אתה מעדיף ככה.

הנקודה שלי שאתה טועה, לא כל הטרור הוא איסלאמי, נקודה.
רוב הטרור? כנראה שכן. כל מוסלמי טרוריסט? לא. רובם? לא.
כל ערבי טרוריסט? ממש לא. במיוחד שיש לך ערבים מדתות אחרות - כולל יהודים.

אין ספק שיש בעיה עם האיסלאם, אין ספק שיש בעיה חמורה עם המצב בארץ ברמה שגם אני לא ארגיש בנוח לאכול חומוס במקומות מסויימים בתקופות קשות.

אבל אתה צריך להבין מהי ההגדרה של גזענות ואפליה, זה לא משנה אם יש לך רציונל הגיוני לפעול ככה, זה עדיין גזעני ומפלה, גם אם זו תגובה התנהגותית נורמטיבית.

מה תגיד על מוסלמים בארצות מערביות? גם אליהם צריך להתנהג בחשדנות כי אולי הם מחבלים?

לגבי KK - כמו שאמרתי מקודם. אני לא אומר שהוא בהכרח לא נאצי, או בהכרח בחור טוב. אני אומר שאני לא יודע. כולכם ממשיכים להתעלם מהכיתוב ההומוריסטי שעל החולצה שלו. הסיבה שאני מתעקש לא להגיד ״כן הוא נאצי״ כי אני לא אוהב להתבסס על חצאי אמת. פגשתי אותו בעבר, עשה עלי רושם חיובי. אם היית אומר לי שהוא נהרג בקטטה או נדקר הייתי אומר וואלה יכול להיות כי הוא דיבר על זה שבתור רוסי זה מאוד חשוב לדעת ללכת מכות (?!) אז אני מתאר לעצמי שאלימות רחוב זה משהו שמהווה חלק מהחיים שלו. אבל אני מסרב להכפיש בנאדם שלא עשה לי כלום ע״ב תמונות שספק הומוריסטיות ספק משהו באמת רע.

.

עכשיו רק תראה איפה אמרתי שכל הטרור הוא איסלאמי.

ובהנחה והייתי אומר את את זה, להגיד שלא כל הטרור הוא איסלמי כי הוא רק 99% איסלאמי (בטח שבחברה המערבית שעלייה מדברים) מוכיח מה בידיוק? מה הנקודה? שהוא לא 100% אלא רק 99%? מה המטרה שלך פה?

ואתה לא תגיד לי להבין מהיא ההגדרה של גזענות כשאתה לא מבחין בין גזענות להבחנה - תעשה שיעורי בית.

"מה תגיד על מוסלמים בארצות מערביות? גם אליהם צריך להתנהג בחשדנות כי אולי הם מחבלים?"
כאילו אתה חיי באיזו בועה, או שאתה מתעקש להעמיד פנים שאתה חיי בבועה.
30% מהמוסלמים באנגליה שוודיה וצרפת רוצים להחיל את חוקי השריעה על המדינה, אני בהחלט יחשוד במוסלמים במדינות מערביות, כל אדם בר דעת (כולל מוסלמים מזרמים שונים, בעל חיים, וכל דבר חיי) יחשוד במוסלמים כי הדת בחלקה הלא מבוטל רצחני וזה דבר שבא לידי ביטוי יום יום במציאות בכל העולם, בכל היבשות.

(ואלו "רק" ה30% שמוכנים להודות בכך)

נערך לאחרונה:
לא אתה אמרת, אלא SONOS: ״ואם לא היה אסלאם לא היו טרוריסטים.״

אם תיאורתית אתה מתכוון בעולם דמיוני שאפשר לקחת כמה מליונים ולהעביר אותם / להעלים אותם מבלי לפגוע בהם - אוקיי זה לא גזעני. אבל זה גם לא מציאותי וכל פתרון שיכול לקרות במציאות כולל פגיעה באנשים שלא עשו לך שום דבר רע, וזה - גזעני ומפלה.

אני אגיד לך מה שאני רוצה, בכפוף לחוקי הפורום, בדיוק כמו שאתה אומר לי מה שאתה רוצה. אתה יכול להתווכח עם זה עד מחר - זכותך.

הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.

שאתה אומר ש30% מהמוסלמים רוצים חוקי שריעה.
אתה מודע לזה שעפ״י חוקי היהדות, אסור להציל גוי בשבת אם זה גורם לחילול שבת? אני בטוח שכל החרדים יסכימו עם החוקים האלה. מה דעתך? חברים שלי לעבודה צריכים לפחד ממני כי אני יהודי?

אני לא חי בבועה. אני חי במדינה מערבית מתקדמת, עם ה-מ-ו-ן מוסלמים. גרתי בעבר בפרבר ליד הפרבר הכי מוסלמי באוסטרליה (עד כמה שידוע לי). יש לי קולגות מוסלמים שיושבים ממש לידי (לבנון, מצרים, בנגלדש,איראן, תימן, הודו ועוד רבים וטובים). הבוס הקודם שלי היה לבנוני דתי שיצא לי לדבר איתו המון על איסלאם, מה אנשים חושבים על איסלאם לעומת מה איסלאם מסמל באמת, זרמים שונים באיסלאם (הפתעה, לא כולם אותו דבר, תתפלא לשמוע שדאעש מפרים אינספור עקרונות מהותיים באיסלאם).

אתה חי בבועה. אתה חי במדינה במצב מלחמה תמידית עם אנשים שתוקפים אותה בשם דת מסויימת. אני לא מאשים אותך שככה אתה חושב, בארץ לצערינו לא משאירים לנו הרבה ברירות. יצא לך לגור במדינה מערבית עם מהגרים מוסלמים?

אם היית מכיר אותי, היית יודע שיש לי בעיה מאוד גדולה עם ההגירה הבלתי מפוקחת וחסרת מעצורים שיש באירופה ושאר מדינות (אוסטרליה עד לא מזמן). אין ספק שקליטה של מספר גבוה של מהגרים, מארצות עולם שלישי עם אידיאולוגיות חשוכות - זה מתכון לאסון.

אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.

אבל היי, אני חי בבועה... כולם רוצים להרוג אותי. הכל הצגה.

לא אתה אמרת, אלא SONOS: ״ואם לא היה אסלאם לא היו טרוריסטים.״

אם תיאורתית אתה מתכוון בעולם דמיוני שאפשר לקחת כמה מליונים ולהעביר אותם / להעלים אותם מבלי לפגוע בהם - אוקיי זה לא גזעני. אבל זה גם לא מציאותי וכל פתרון שיכול לקרות במציאות כולל פגיעה באנשים שלא עשו לך שום דבר רע, וזה - גזעני ומפלה.

אני אגיד לך מה שאני רוצה, בכפוף לחוקי הפורום, בדיוק כמו שאתה אומר לי מה שאתה רוצה. אתה יכול להתווכח עם זה עד מחר - זכותך.

הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.

אתה מודע לזה שעפ״י חוקי היהדות, אסור להציל גוי בשבת אם זה גורם לחילול שבת? אני בטוח שכל החרדים יסכימו עם החוקים האלה. מה דעתך? חברים שלי לעבודה צריכים לפחד ממני כי אני יהודי?

אני לא חי בבועה. אני חי במדינה מערבית מתקדמת, עם ה-מ-ו-ן מוסלמים. גרתי בעבר בפרבר ליד הפרבר הכי מוסלמי באוסטרליה (עד כמה שידוע לי). יש לי קולגות מוסלמים שיושבים ממש לידי (לבנון, מצרים, בנגלדש,איראן, תימן, הודו ועוד רבים וטובים). הבוס הקודם שלי היה לבנוני דתי שיצא לי לדבר איתו המון על איסלאם, מה אנשים חושבים על איסלאם לעומת מה איסלאם מסמל באמת, זרמים שונים באיסלאם (הפתעה, לא כולם אותו דבר, תתפלא לשמוע שדאעש מפרים אינספור עקרונות מהותיים באיסלאם).

אתה חי בבועה. אתה חי במדינה במצב מלחמה תמידית עם אנשים שתוקפים אותה בשם דת מסויימת. אני לא מאשים אותך שככה אתה חושב, בארץ לצערינו לא משאירים לנו הרבה ברירות. יצא לך לגור במדינה מערבית עם מהגרים מוסלמים?

אם היית מכיר אותי, היית יודע שיש לי בעיה מאוד גדולה עם ההגירה הבלתי מפוקחת וחסרת מעצורים שיש באירופה ושאר מדינות (אוסטרליה עד לא מזמן). אין ספק שקליטה של מספר גבוה של מהגרים, מארצות עולם שלישי עם אידיאולוגיות חשוכות - זה מתכון לאסון.

אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.

אבל היי, אני חי בבועה... כולם רוצים להרוג אותי. הכל הצגה.
עזוב אחי , מה אתה לא יודע ? הם שואלים אותך על ישראל כדיי לקבל מידע שיועיל להם לעשות עוד פיגועים! הרי הם מתוכנתים לזה...

רוב הטרור? כנראה שכן. כל מוסלמי טרוריסט? לא. רובם? לא.
כל ערבי טרוריסט? ממש לא. במיוחד שיש לך ערבים מדתות אחרות - כולל יהודים.

אין ספק שיש בעיה עם האיסלאם, אין ספק שיש בעיה חמורה עם המצב בארץ ברמה שגם אני לא ארגיש בנוח לאכול חומוס במקומות מסויימים בתקופות קשות.

אבל אתה צריך להבין מהי ההגדרה של גזענות ואפליה, זה לא משנה אם יש לך רציונל הגיוני לפעול ככה, זה עדיין גזעני ומפלה, גם אם זו תגובה התנהגותית נורמטיבית.

מה תגיד על מוסלמים בארצות מערביות? גם אליהם צריך להתנהג בחשדנות כי אולי הם מחבלים?

לגבי KK - כמו שאמרתי מקודם. אני לא אומר שהוא בהכרח לא נאצי, או בהכרח בחור טוב. אני אומר שאני לא יודע. כולכם ממשיכים להתעלם מהכיתוב ההומוריסטי שעל החולצה שלו. הסיבה שאני מתעקש לא להגיד ״כן הוא נאצי״ כי אני לא אוהב להתבסס על חצאי אמת. פגשתי אותו בעבר, עשה עלי רושם חיובי. אם היית אומר לי שהוא נהרג בקטטה או נדקר הייתי אומר וואלה יכול להיות כי הוא דיבר על זה שבתור רוסי זה מאוד חשוב לדעת ללכת מכות (?!) אז אני מתאר לעצמי שאלימות רחוב זה משהו שמהווה חלק מהחיים שלו. אבל אני מסרב להכפיש בנאדם שלא עשה לי כלום ע״ב תמונות שספק הומוריסטיות ספק משהו באמת רע.
מעולם לא טענתי שכל המוסלמים מחבלים או כל מיני טענות מפגרות כאלה.
חלקים משמעותיים מדעאש הגיעו מארצות מערביות, אז כן, גם שם יש הרבה מחבלים והרבה קיצוניים, אפשר לראות את זה גם בתכניות טלויזיה ישראליות של ההוא מערוץ 10 (שכחתי את השם).
להתנהג בחשדנות איתם? מה זה ענייני? זו עבודה של מערכת הבטחון של אותה מדינה, לא שלי.
בכל מקרה, אני כן רואה את נושא הPROFILING בארה"ב וישראל בתור משהו לגיטימי בדיוק מהסיבות האלה.

בכל הנוגע לכוחות הבטחון - אני חושב שצריך לאפשר להם חופש פעולה מוחלט להיות חשדנים ולבצע את הפרוטוקולים שלהם, גם אם הם יעצבנו מישהו או יחשבו לגזעניים. אין כאן שום צל של ספק.

אני מדבר על אנשים רגילים, כמוני וכמוכם, שפוסלים בנאדם בגלל הרקע שלו בגלל המצב בארץ.

במקרה אתמול קרה לי שוב, הלכתי להסתפר, הספר היה לבנוני מוסלמי בן 50 בערך, שאל אותי מאיפה המבטא שלי, ברגע שאמרתי ישראל כולו התלהב ולא הפסיק לדבר. דיבר על כמה שחרא שם, כמה שהממשלה הורסת הכל, כמה שהתרבות שם היא רק לדבר על פוליטיקה ולהאשים את כולם בזה, מסתבר שאסור להגיד שם ישראל, רק פלסטין. אבל הוא לא רצה את החיים האלה, עבר לאוסטרליה, מעדיף עכשיו לטוס לתאילנד במקום ללבנון לחופש. שהלכתי הוא שאל את השם שלי, לחץ לי את היד ואמר שמקווה לראות אותי שוב.

עכשיו כמובן שהסיפור הזה הוא אנקדוטה. האנקדוטה שלי שזה קורה לי כל הזמן דווקא עם מהגרים דור ראשון מלבנון, איראן, מצרים וכו׳. דור שני בדר״כ לא כל כך אכפת להם והם גדלים כמו אוסטרלים לכל דבר, פשוט עם הורים עם מסורת שונה.

אנשים חושבים שמוסלמים עוברים לארצות מערביות כדי ״לכבוש אותן״, תמיד יהיה מיעוט כזה, אני מסכים שהוא מיעוט ״גדול״ ביחס לאוכלוסיות אחרות. אבל הרוב המוחלט רק רוצה לחיות בשקט, לעבוד ולהרוויח בכבוד, בלי להתעסק במלחמות ופוליטיקה. גם שמוסלמים דתיים יגידו שהם תומכים בחוק שריעה, שאין ספק שאני מתנגד אליו וחושב שזה זוועה לאנושות ולכל חברה מתקדמת, זה לא אומר שהם יכפו אותו על אף אחד. בקוראן יש הרבה משמעות לכיבוד תרבויות אחרות ודתות אחרות ואיסור על להתערב בהן.

מנגד, אם אתה מדבר על ״איום דמוגרפי״ שהמשמעות שלו שמהגרים מוסלמים או באופן כללי מארצות עולם שלישי מהגרים לארצות מערביות ומתרבים בקצב הרבה יותר מהר מהמערביים (קצת כמו בארץ עם החרדים והערבים) אז כן אני בהחלט מסכים עם זה, לא הייתי רוצה לחיות בארץ שתושבים זרים עתידים לקבוע את התרבות, ממשלה וחוקים עקב יתרון דמוגרפי. אבל העקרון הזה אינו קשור למוצא / דת של האנשים שמהגרים למדינה.

בשלב הזה כבר אין ממש מה לענות לך בהיגיון, פשוט אדרג את הטיפשות

1) מקום ראשון בפיגור:

נניח ומה שכתבת על החרדים נכון, אז תן לי להבין את הלוגיקה החדה שלך - אתה משווה דת שרוצחת והורגת לדת (שנניח) לא מצילה אנשים 14% מהזמן, ולכן אתה שואל שאם החברים שלך צריכים לפחד ממך כי כיהודי אתה לא תציל אותם ביום אחד בשבוע? אתה קורא מה אתה כותב? אתה חושב לפני שאתה כותב? אני כבר חסר מילים.
לא רק שזה היה טיפשי, אלא שוב אתה מפספס שהיחס בין ההרג והזנק שעשה האיסלם מול היהדות הוא יחס חולני של 99.9999 ל0.0001 אבל אתה מתעקש לנסות ליצור סימטריה, בקיצור, תגובה הזו זכתה.

2) מקום שני בפיגור והוא נתן פייט לא רע לראשון:
בועה? שוודיה מוכה בno go zones, גרמניה גם כן, האיחוד האירופי מתפורר כשפאקינג בריטניה עוזבת כמעט ו -רק- בגלל עניין המהגרים המוסלמים, פיגועים כמעט חודשיים בכל רחבי אירופה, עם סקרים שמראים ש30% מהמוסלמים שרוצים חוקי שריעה, ישראל היא לא בבועה, היא מוקד המציאות שכרגע המערב מתמודד מולו, הבועה שהאמיתית שמתפוצצת לנו בפנים היא כרגע זו שבמערב, ולא רק שזו לא בועה ששמורה לישראל אלא זו בועה שהתפוצצה כל כך חזק בשנים האחרונות שהיא משנה את כל המפה הפוליטית באירופה .

3) הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.
מוכיח שוב, שאתה לא יודע מה היא הבחנה, באופן כללי סלט לא קוהרנטי בין דברים שלא קשורים ולא רלוונטים בלי שום פואנטה, זו תגובה דיי מצחיקה באופן כללי.

4) אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.
טיפשות שלא ציפיתי לאחרת, החוויות הסובייקטיביות שלך לא מעניינות אף אחד, גם ככה הוכחת ניתוק מן המציאות ככה שהן שוות עוד פחות מחוויות סובייקטיביות של כל אדם אחר (שגם לא שוות כלום בדיון רחב)

5) אבל היי, אני חי בבועה... כולם רוצים להרוג אותי. הכל הצגה.
טוב, הנה הגיע -עוד- דחליל, אף אחד לא אמר את זה, אף אחד לא טען את זה, אבל אתה מנהל מונולוגים תלושים עם עצמך.

בקיצור, הזמן שלי שווה יותר, לו היה פה דיון אינטיליגנטי, ניחה, אבל... בחיי יש פה שבירת שיאים
עזוב אחי , מה אתה לא יודע ? הם שואלים אותך על ישראל כדיי לקבל מידע שיועיל להם לעשות עוד פיגועים! הרי הם מתוכנתים לזה...

כשאתה לא מספיק חכם להשתתף בדיון והכי טוב שאתה יכול זה לענות בקריצה "צינית" לתגובה הכי מטומטמת שהפורום הזה ראה, יופי, הוכחת שאתה אידיוט, עכשיו תמשיך הלאה.

1) מקום ראשון בפיגור:

נניח ומה שכתבת על החרדים נכון, אז תן לי להבין את הלוגיקה החדה שלך - אתה משווה דת שרוצחת והורגת לדת (שנניח) לא מצילה אנשים 14% מהזמן, ולכן אתה שואל שאם החברים שלך צריכים לפחד ממך כי כיהודי אתה לא תציל אותם ביום אחד בשבוע? אתה קורא מה אתה כותב? אתה חושב לפני שאתה כותב? אני כבר חסר מילים.
לא רק שזה היה טיפשי, אלא שוב אתה מפספס שהיחס בין ההרג והזנק שעשה האיסלם מול היהדות הוא יחס חולני של 99.9999 ל0.0001 אבל אתה מתעקש לנסות ליצור סימטריה, בקיצור, תגובה הזו זכתה.

בועה? שוודיה מוכה בno go zones, גרמניה גם כן, האיחוד האירופי מתפורר כשפאקינג בריטניה עוזבת כמעט ו -רק- בגלל עניין המהגרים המוסלמים, פיגועים כמעט חודשיים בכל רחבי אירופה, עם סקרים שמראים ש30% מהמוסלמים שרוצים חוקי שריעה, ישראל היא לא בבועה, היא מוקד המציאות שכרגע המערב מתמודד מולו, הבועה שהאמיתית שמתפוצצת לנו בפנים היא כרגע זו שבמערב, ולא רק שזו לא בועה ששמורה לישראל אלא זו בועה שהתפוצצה כל כך חזק בשנים האחרונות שהיא משנה את כל המפה הפוליטית באירופה .

3) הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.
מוכיח שוב, שאתה לא יודע מה היא הבחנה, באופן כללי סלט לא קוהרנטי בין דברים שלא קשורים ולא רלוונטים בלי שום פואנטה, זו תגובה דיי מצחיקה באופן כללי.

4) אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.
טיפשות שלא ציפיתי לאחרת, החוויות הסובייקטיביות שלך לא מעניינות אף אחד, גם ככה הוכחת ניתוק מן המציאות ככה שהן שוות עוד פחות מחוויות סובייקטיביות של כל אדם אחר (שגם לא שוות כלום בדיון רחב)

טוב, הנה הגיע -עוד- דחליל, אף אחד לא אמר את זה, אף אחד לא טען את זה, אבל אתה מנהל מונולוגים תלושים עם עצמך.

בקיצור, הזמן שלי שווה יותר, לו היה פה דיון אינטיליגנטי, ניחה, אבל... בחיי יש פה שבירת שיאים

כשאתה לא מספיק חכם להשתתף בדיון והכי טוב שאתה יכול זה לענות בקריצה "צינית" לתגובה הכי מטומטמת שהפורום הזה ראה, יופי, הוכחת שאתה אידיוט, עכשיו תמשיך הלאה.

מסכים איתך חוץ מהבוטות
אני אזרום לפי הלוגיקה שלו כי יש לי דוגמא משעשעת
אפילו חבר מוסלמי שלי אמר שהאסלאם הביא חרא לעולם, ואני בטוח שהרבה מוסלמים לא מתכחשים לזבל שיוצא תחתם
להשוות אפילו בצחוק בין גזענות בהיהדות ואסלאם זה באמת הזוי אחרי כל החרא שיצא מהאסלאם.

1) מקום ראשון בפיגור:

קודם כל, גם אם אתה לא מסכים איתי ועם שאר חברים בפורום - תתבטא בכבוד. אני נהנה לקיים דיון שבו אנשים מתווכחים עם דעות מנוגדות. יש כאן לא מעט אנשים שמסכימים עם הדעה שלך, ועדיין מצאו מילים יותר ראויות להסביר את דעתם.

1. אני מסכים איתך לגבי הנזק והטרור שמתבצע בשם האיסלאם לעומת הנזק והטרור שמתבצע בשם היהדות. מה שאני אומר, שלא כולם הולכים 1:1 כפי שפרשנות מסויימת בדת שלהם מכתיבה (אם אתה חושב שכל האיסלאם מעודד טרור, אני מציע לך ללמוד קצת על הדת הזאת). בנוסף, כמו שהמון יהודים לא דתיים ולא אכפת להם מהדת (אני ביניהם) ככה גם יש מוסלמים באותה סירה. אני אישית משיחות עם הרבה מוסלמים מצאתי שדווקא הדתיים ביניהם יכולים להסביר לפרטי פרטים כולל ציטוטים מהקוראן למה האיסלאם היא דת שמבוססת על שלום וכבוד כלפי דתות אחרות, בעוד הטרוריסטים נשענים על פרשנויות שמנוגדות לערכים הבסיסיים של האיסלאם.

2. אתה יכול לצטט דברים שקראת עד מחר. אתה עדיין חי בבועה. גרת פעם במדינה מערבים עם הגירה מוסלמית מסיבית? נכנסת פעם לשכונה מוסלמית במדינה מערבית? במקרה עיתונאית שאני מאוד נהנה מהדעות שלה ומסכים עם רובן (לורן סאת׳רן, נחשבת ימין קיצוני אגב) ביקרה באוסטרליה, בשכונה לא כל כך רחוקה מאיפה שאני עובד, שנחשבת מוסלמית, המשטרה העיפה אותה כי היא רצתה להתגרות באוכלוסיה המוסלמית (זכותה כל עוד זה במסגרת החוק, לדעתי המשטרה עשתה טעות חמורה שהעיפו אותה). אחרי המקרה הזה לורן סאת׳רן פרסמה שיש באוסטרליה NO GO ZONES וכמובן שזה היכה הדים כי יש לה מליוני עוקבים. בשכונה שהיא טענה שאי אפשר להכנס, אני וחברים מדי פעם הולכים לאכול. מעולם לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו הייתי בשכונות הרבה יותר מוסלמיות מהשכונה שהיא ביקרה, שוב, ללא בעיות. אבל זה בסדר, תמשיך להאמין לכל מה שאתה חושב שאתה יודע.

3. ממליץ לך לגגל מה זאת אבחנה ולחזור לכאן עם תגובה יותר מנומקת מ״אתה לא יודע״.

4. אולי לא מעניינות אותך. אבל הן רלוונטיות לדיון. אם לך היה משהו סובייקטיבי לתרום, כמו שנניח ביקרת בשכונה X במדינה Y ונתקלת ביחס עוין רק כי אתה לבן. נו מילא.

לסיכום, אם אתה מעוניין להמשיך בדיון - תתייחס לאנשים בפורום בכבוד.

אני וחברים מדי פעם הולכים לאכול. מעולם לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו הייתי בשכונות הרבה יותר מוסלמיות מהשכונה שהיא ביקרה, שוב, ללא בעיות. אבל זה בסדר, תמשיך להאמין לכל מה שאתה חושב שאתה יודע.
גם בעזה לפני אוסלו יהודים הסתובבו בשווקים. גם כמו שאמרתי לעיל, הטבח בחברון - הם היו ביחסי שכנות טובים. גם כמו שאתה רואה פיגועים כאן בארץ - שזה פועלים שעובדים אצל יהודים.
ומי שנולד מוסלמי וכבר לא מאמין באללה, הוא לא מוסלמי, בשונה מהיהדות.
אולי האיסלאם בבסיסו ומקורו מבוסס על שלום וכו', אבל גם מוחמד בכבודו ובעצמו, לאחר שראשי הקהילות היהודיות סירבו לו להמיר דתם, הוא טבח בהם. ואם לפני שסירבו הם היו עליונים ובעלי מעמד, אז אחרי זה הם היו שווים בשבילו זבל.

1) מקום ראשון בפיגור:

ומה בדיוק אתה הוכחת בדיון הזה הזה?
שאתה פוס בוי עלוב שלא מסוגל לבלוע את את הגאווה שלו ? שאין לך מושג כול שהוא בעולם ונקודת המבט שלך היא של ילד שבקושי סיים צבא?
אני כמעט בטוח שאתה לא ידעתה שיש גם שמאל ערבי בשטחים (כי נחש מה מסתבר שהם צריכים אותנו כדיי להתקיים כלכלית)
או שהרשות הפלסטינית מדי פעם תפסה מחבלים ומנעה בעצמה פיגועים ( כי הם יודעים שאם כך הם ישאו בתוצאות) מה אם זה שרוב ערבי ישראל לא סובלים את חנין זועבי?
( הם טוענים שהיא עושה להם בושות)

בקשר לזה שאני לא משתתף בדיון , סלח לי זה דיון חסר תועלת אני יושב כחלק מין העבודה שלי מול אנשים ודן איתם בין היתר על המצב הפוליטי ואחרי כמה זמן הבנתי שאדם שטוען שכול הערבים רוצים להרוג אותך הוא אטטם וחבר תקנה. ( ודרך אגב הסיבה היחידה שאני ממשיך את הדיונים האלו כי משלמים מה שפה לא)
דרך אגב הייתי רוצה להמשיך ולכתוב על כמה ילדותי כול התפרצות הזעם שלך הזאת שלך במיוחד כאשר באה מכך שקיבלתה מוניטין שלילי אבל טנק והשאר כבר כתבו לך ואתה התעלמותה לכן אני יוותר.
לסיכום אתה טרול גרוע במקרה טוב וחסר בינה במקרה הגרוע ביותר

בעזהי"ת

ב

הייתי שמח לסגנון התבטאות מכבד יותר.

אני לא מסכים עם מה שאופיר כתב שם (גם כאן בארץ, רוב הפלסטינים ברמה העממית הפשוטה יודו לך שהם מעדיפים את השלטון הישראלי, ושאבו מאזן הוא מושחת ורוצח וכן הלאה. כבר ראיתי מי שטען בהקשר של הצהרות 'מתונות' של מנהיגים פלסטיניים, שההצהרות הללו אינן מאומה היות והן בעברית/אנגלית - ואם אתה רוצה באמת לדעת את דעתם, תתחקה אחרי מה שיוצא מפיהם בשפה הערבית, לא בשפה מערבית), אבל היה נחמד הרבה יותר אם היית מתבטא עניינית, ולא כלפיו אישית, ובטח לא באופן לא מכבד.

בעזהי"ת

גם אתה. אשמח אם הדיון ימשיך, אם ימשיך, באופן ענייני ומכבד.
אני נורא מתנצל על התפרצות שלי אבל כול אחד פה (כולל אני) פנה עליו בצורה מכבדת ועניינית והוא כמובן המשיך להתנער מהבגרות שלו והגיב בצורה
בזויה וירד לפסים אישיים , וכמובן שהוא מנסה לצאת ''גבר'' על חשבוני זה הכעיס אותי זה הכול

ומה בדיוק אתה הוכחת בדיון הזה הזה?
שאתה פוס בוי עלוב שלא מסוגל לבלוע את את הגאווה שלו ? שאין לך מושג כול שהוא בעולם ונקודת המבט שלך היא של ילד שבקושי סיים צבא?
אני כמעט בטוח שאתה לא ידעתה שיש גם שמאל ערבי בשטחים (כי נחש מה מסתבר שהם צריכים אותנו כדיי להתקיים כלכלית)
או שהרשות הפלסטינית מדי פעם תפסה מחבלים ומנעה בעצמה פיגועים ( כי הם יודעים שאם כך הם ישאו בתוצאות) מה אם זה שרוב ערבי ישראל לא סובלים את חנין זועבי?
( הם טוענים שהיא עושה להם בושות)

בקשר לזה שאני לא משתתף בדיון , סלח לי זה דיון חסר תועלת אני יושב כחלק מין העבודה שלי מול אנשים ודן איתם בין היתר על המצב הפוליטי ואחרי כמה זמן הבנתי שאדם שטוען שכול הערבים רוצים להרוג אותך הוא אטטם וחבר תקנה. ( ודרך אגב הסיבה היחידה שאני ממשיך את הדיונים האלו כי משלמים מה שפה לא)
דרך אגב הייתי רוצה להמשיך ולכתוב על כמה ילדותי כול התפרצות הזעם שלך הזאת שלך במיוחד כאשר באה מכך שקיבלתה מוניטין שלילי אבל טנק והשאר כבר כתבו לך ואתה התעלמותה לכן אני יוותר.
לסיכום אתה טרול גרוע במקרה טוב וחסר בינה במקרה הגרוע ביותר

אז מה שיש לך להגיד? שאני פוס בוי שהדיקטטורה בשטחים עוצרת את היריבים הפוליטים הכי גדולים שלהם? (פעילי חמאס,)

והנה עוד גאונות "רב הערבים בארץ מתביישים בחנין זועבי" אני לא אבקש ממך להוכיח את זה כי אתה לא יכול, אבל זו גם לא הנקודה, יש משהו אחד כן מוכח וזה למי רב הערבים מצביעים ולמי הם נותנים מנדט וזה לאחמד טיבי, זחלאקה וחנין זועבי, אז יש מציאות עובדתית ויש... פנטזיה לא מוכחת שלך. מי חיי כאן בבועה?

ושוב, אף אחד לא טען שכל הערבים הם שוב דבר, אבל אין כמו לדחלל.
ולדובדבן שבקצפת

"כמובן שהוא מנסה לצאת ''גבר'' על חשבוני זה הכעיס אותי זה הכול"
מישהו אנונימי באינטרנט ניסה לצאת עליך גבר וזה הכעיס אותך? רק בריאות
קודם כל, גם אם אתה לא מסכים איתי ועם שאר חברים בפורום - תתבטא בכבוד. אני נהנה לקיים דיון שבו אנשים מתווכחים עם דעות מנוגדות. יש כאן לא מעט אנשים שמסכימים עם הדעה שלך, ועדיין מצאו מילים יותר ראויות להסביר את דעתם.

2. אתה יכול לצטט דברים שקראת עד מחר. אתה עדיין חי בבועה. גרת פעם במדינה מערבים עם הגירה מוסלמית מסיבית? נכנסת פעם לשכונה מוסלמית במדינה מערבית? במקרה עיתונאית שאני מאוד נהנה מהדעות שלה ומסכים עם רובן (לורן סאת׳רן, נחשבת ימין קיצוני אגב) ביקרה באוסטרליה, בשכונה לא כל כך רחוקה מאיפה שאני עובד, שנחשבת מוסלמית, המשטרה העיפה אותה כי היא רצתה להתגרות באוכלוסיה המוסלמית (זכותה כל עוד זה במסגרת החוק, לדעתי המשטרה עשתה טעות חמורה שהעיפו אותה). אחרי המקרה הזה לורן סאת׳רן פרסמה שיש באוסטרליה NO GO ZONES וכמובן שזה היכה הדים כי יש לה מליוני עוקבים. בשכונה שהיא טענה שאי אפשר להכנס, אני וחברים מדי פעם הולכים לאכול. מעולם לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו הייתי בשכונות הרבה יותר מוסלמיות מהשכונה שהיא ביקרה, שוב, ללא בעיות. אבל זה בסדר, תמשיך להאמין לכל מה שאתה חושב שאתה יודע.

לסיכום, אם אתה מעוניין להמשיך בדיון - תתייחס לאנשים בפורום בכבוד.

בקיצור, עובדות הן דבר לא מעניין, חוויות סובייקטיביות הן המדד הכי נכון לראות דרכו את העולם, היוצא מן הכלל מעיד על הכלל וכו, הבנתי.

כמו שאמרתי לגאון שנעלב וקרא לי פוס בוי - רק בריאות

אז מה שיש לך להגיד? שאני פוס בוי שהדיקטטורה בשטחים עוצרת את היריבים הפוליטים הכי גדולים שלהם? (פעילי חמאס,)

והנה עוד גאונות "רב הערבים בארץ מתביישים בחנין זועבי" אני לא אבקש ממך להוכיח את זה כי אתה לא יכול, אבל זו גם לא הנקודה, יש משהו אחד כן מוכח וזה למי רב הערבים מצביעים ולמי הם נותנים מנדט וזה לאחמד טיבי, זחלאקה וחנין זועבי, אז יש מציאות עובדתית ויש... פנטזיה לא מוכחת שלך. מי חיי כאן בבועה?

ושוב, אף אחד לא טען שכל הערבים הם שוב דבר, אבל אין כמו לדחלל.
ולדובדבן שבקצפת

"כמובן שהוא מנסה לצאת ''גבר'' על חשבוני זה הכעיס אותי זה הכול"

בקיצור, עובדות הן דבר לא מעניין, חוויות סובייקטיביות הן המדד הכי נכון לראות דרכו את העולם, היוצא מן הכלל מעיד על הכלל וכו, הבנתי.

כמו שאמרתי לגאון שנעלב וקרא לי פוס בוי - רק בריאות

אתה זה שחי בבועה משלך
למשפחה שלי יש שלושה מפעלים בשטחים לכן אני נמצא בקשר לפחות שבועי עם פלסיטנים לעזאזל פעם אחת אפילו הזימנו אותי לארוחה ערב אצלם בכפר(הבשר השומני ביותר שאכלתי) , מעבר לכך העברתי קורסים בבתי ספר ערבים ככה שהיה לי ניסיון עובדתי מאחורי מה שאני אומר.
דרך אגב זה מצחיק אותי שאתה מדבר על פנטזיות בזמן שאתה מתווכח עם בן אדם שחי במדינה מערבית על איסלם במדינה מערבית בזמן שאתה נמצא כאן בארץ.
מה שאומר שהמידע שלך מקורו מדברים שקראתה והמידע שלו זה מעובדות בשטח.
אתה מוזמן לתת לי מוניטין שלילי שאני יקרא לך אידיוט ואז יתחיל לנו מיותר של מעל חמש עמודים על נאצים:s85:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית