הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קונסטנטין הלך לעולמו

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
52CCCBA9-4449-4565-AC10-6FA467E23C9F.png
מה לעזאזל??? זה אמיתי? גם באינסטגראם שלו פורסם. למישהו יש מושג מה קרה לו?

נערך לאחרונה:
עובדה 1: הסיבה של המוות לא פורסמה.
עובדה 2: הבנאדם היה פאוורליפטר ועבד בתור מאבטח פרטי של מישהו שנוי במחלוקת (כזה שיכול לשלם יפה).
עובדה 3: לא פורסם דוח נתיחה של הגופה (ואין סיבה שיתפרסם, אי פעם, אם המשפחה מבקשת שלא יתפרסם)

ספקולציה 1: הבנאדם נדקר:

Multiple people on social media claim that Konstantin Konstantinovs cause of death was a street fight. Some claim that the 40-year-old was stabbed.
במקום אחר כתוב:
T
he Latvian native’s death was announced in an Instagram post from fellow bodybuilder, Cailer Woolman. Woolman later commented on the post, complaining about people asking about Konstantinovs’ cause of death, which has not been made public.

כל הדברים מבוססים על פוסטים בפייסבוק שמבוססים על עיתונות רוסית מקומית, אין עובדות.

ספקולציה 2: הבנאדם מת בסאונה מדום לב:
לא מצאתי ציטוט מאתר גדול, גם מדובר על דברים מהמדיה החברתית.

אני נוטה ללכת עם ספקולציה 1 מ2 סיבות:
1. מי שעקב אחרי הבנאדם יודע שהוא לא איזה ילד שמזריק ולא יודע מה המצב הבריאותי שלו (תרם דם קבוע, תזונה נקיה, תורם פלסמה וכד')
2. כשאנשים מתים מדום לב בענף של פאוורליפטינג/פיתוח גוף/סטרונגמן לרוב רשום שזו סיבת המוות (כי אין בזה בושה או הכתמה של השם, זה קורה בעיקר כשיש גנטיקה מולדת שיודעים עליה רק בדיעבד)- דוגמאות Jón Páll Sigmarsson, או Lee Moran וJesse Marunde

תשובה חד משמעית כנראה לעולם לא תצא.
בעולם אין וודאות מוחלטת לשום דבר, פרט למוות- נאיבי לחשוב אחרת.

אבל אם הוא נדקר הרי שיש כאן את הקטע הפלילי שהמשטרה אמורה לחקור,ובכך אני מניח שאם באמת מדובר בדקירה אז סביר מאוד שזה יחשף.(אלא אם כן דברים עובדים אחרת לגמרי ברוסיה)

אבל אם הוא נדקר הרי שיש כאן את הקטע הפלילי שהמשטרה אמורה לחקור,ובכך אני מניח שאם באמת מדובר בדקירה אז סביר מאוד שזה יחשף.(אלא אם כן דברים עובדים אחרת לגמרי ברוסיה)

כשאדם אקראי נדקר ברחוב בישראל יש חקירה פלילית, אם מוצאים את האשם ויש עדים העונש ממוצה מהר ועוברים הלאה, אין שום התראה לציבור "שימו לב, הספורטאי x נדקר" אלא אם כן זה מישהו שהתפרסם בציבור.
כדאי לזכור שבניגוד לספורטאים אולימפיים שמביאים מדליות החברי'ה של הpl לא מעניינים יותר מדי את הציבור.
ברוסיה יש מקסימום כמה עשרות אלפי מעריצים בבראנז'ה של pl (שחצי מהם מתחרים בדרג נמוך יותר).
אני יודע שאין שוק מאוד גדול שם בגלל הפריסה הנמוכה של ספקי ציוד פאוורליפטינג והיקפי המכירות בהתחשב בכך שמדובר במדינה של 150 מיליון איש כמעט.

האנשים שטוענים את זה בפייסבוק טוענים שזה משהו שדיברו עליו בלקוניות בחדשות העירוניות באותו היום, לא יודע איפה, מתי ולמה- שוב זו ספקולציה.
אני לא ככ בטוח שהיינו שומעים על זה, בטח לא מחוץ למדינה (או לעיר אפילו).
בכל מקרה זו תחושת הבטן שלי.

אני לא יכול להתעלם שהדיון ממשיך להשוות נאצים לערבים.

אם אתם מכלילים ככה על ערבים, ומאשימים את KK בגזענות... על ראש הגנב בוער הכובע.

כשאדם אקראי נדקר ברחוב בישראל יש חקירה פלילית, אם מוצאים את האשם ויש עדים העונש ממוצה מהר ועוברים הלאה, אין שום התראה לציבור "שימו לב, הספורטאי x נדקר" אלא אם כן זה מישהו שהתפרסם בציבור.
כדאי לזכור שבניגוד לספורטאים אולימפיים שמביאים מדליות החברי'ה של הpl לא מעניינים יותר מדי את הציבור.
ברוסיה יש מקסימום כמה עשרות אלפי מעריצים בבראנז'ה של pl (שחצי מהם מתחרים בדרג נמוך יותר).
אני יודע שאין שוק מאוד גדול שם בגלל הפריסה הנמוכה של ספקי ציוד פאוורליפטינג והיקפי המכירות בהתחשב בכך שמדובר במדינה של 150 מיליון איש כמעט.

האנשים שטוענים את זה בפייסבוק טוענים שזה משהו שדיברו עליו בלקוניות בחדשות העירוניות באותו היום, לא יודע איפה, מתי ולמה- שוב זו ספקולציה.
אני לא ככ בטוח שהיינו שומעים על זה, בטח לא מחוץ למדינה (או לעיר אפילו).
בכל מקרה זו תחושת הבטן שלי.

נשמע קצת תמוה ,הרי אם ישנם חתכים עמוקים בגוף זה אמור להעיד באופן חד משמעי שזו דקירה,אמור להיות להם שיטות לפענח דברים כאלה,אופן החתך,עומק וכו..
ברגע שהם קובעים חד משמעית(גם ללא עדים ומציאת חשודים) הדרך למדיה קצרה,גם אם מדובר בשורת ידיעה הכי מעפנה ונידחת באיזה מקומון:
"אלמוני נדקר למוות בלה בלה.."
מה שאני אומר שורה תחתונה שקשה לי להאמין שבנאדם נדקר למוות(פלוני ככל שיהיה) ויחפפו את זה בקטע של "סיבה לא ידועה"
אני לא יכול להתעלם שהדיון ממשיך להשוות נאצים לערבים.

אם אתם מכלילים ככה על ערבים, ומאשימים את KK בגזענות... על ראש הגנב בוער הכובע.

איפה בדיוק השוו נאצים לערבים?

"90% מהערבים שמחייכים אליך בארץ, שמוכרים לך חומוס ומקבלים ממך ביטוח לאומי היו רוצים שתושמד אם זה היה כרוך בלחיצת כפתור."

העניין הוא שהדיון המשיך משם ל״אם ערבים רוצים שתמות אבל לא יהרגו אותך...״.

בארץ אולי זה נשמע דיון הגיוני. זה לא הופך את זה ללא גזעני להחריד.

לא הבנתי מה אתה אומר. אתה היית סומך על סתם ערבי ברחוב?

האמת שגם אני לא הבנתי מה אתה אומר, וזו לא פעם ראשונה.

לאן אתה חותר?

בעזהי"ת

הוא חותר לזה שאתם צבועים שמבחינתם זה בסדר להיות גזען כל עוד זה לא כלפיכם.

לדעתי יש כאן ערבוב מושגים בין גזענות ובין לאומנות. גזענות היא לטעון שאנשים ממוצא מסויים הינם נחותים ו/או חסרי זכויות אדם, אם באופן חלקי ואם באופן מלא. לעומת זאת הטענה שישראלי שיקלע בגפו לאזור פלסטיני - יהיה בסכנה מהותית ביותר של לינץ', שקולה לטענה שהישראלים הינם כובשים בשטחי יהודה ושומרון. שתי הטענות הללו הינן לאומניות, לא גזעניות.

בעזהי"ת

לדעתי יש כאן ערבוב מושגים בין גזענות ובין לאומנות. גזענות היא לטעון שאנשים ממוצא מסויים הינם נחותים ו/או חסרי זכויות אדם, אם באופן חלקי ואם באופן מלא. לעומת זאת הטענה שישראלי שיקלע בגפו לאזור פלסטיני - יהיה בסכנה מהותית ביותר של לינץ', שקולה לטענה שהישראלים הינם כובשים בשטחי יהודה ושומרון. שתי הטענות הללו הינן לאומניות, לא גזעניות.
דובר על 90% מהערבים בארץ, ז"א שהרבה מהם לא יכנסו תחת הקטגוריה של אלה שנמצאים באיזור פלסטיני. מעבר לזה, להכליל 90% ממוצא אתני מסויים נכנס תחת גזענות. מוצדקת/לא מוצדקת, רעה/או לא זה כבר סיפור אחר. לאומניות זו הצידוק שלך למדינת לאום/שטח טריטוריאלי שמוקצה ללאום שלך בגלל המעלות של הלאום שלך, היסטוריה משותפת, תרבות וחזון ומשותף וכו. לאומניות שמבוססת על המגרעות והדברים הרעים ש"הם" עושים היא פתטית.

נערך לאחרונה:
כדי לדעת ש90% מהערבים בארץ לא רוצים אותנו פה לא צריך להיות גזען, אלא לדעת היסטוריה (או להתעלם ממנה אם אתם רוצים בכח להאמין שהרב רוצה אותנו פה) ולהקשיב להם.

יש דבר שנקרא בחירות ודמוקרטיה, רב המוחלט של ערביי ישראל בחרו בחנין זועבי זאחלקה , עודה ואחמאד טיבי (וגרועים זהים) שייצגו אותם, ישנן חלופות אבל הדעות של שני אלו נבחרו עיי ערבי ישראל לייצג אותם, ומכאן, קל לדעת מה הם חושבים.

עכשיו, אתם גזעים, כי אתם פשוט מתעלמים ממי שהערבים החליטו לתת להם מנדט, ומתעלמים מהדעות שהם בחרו שייצגו אותם.

עכשיו יש עוד חלק, ערבי יהודה ושומרון, עכשיו שם יש דיקטטורה של 13 שנה כבר כי ה"עם" החצוי שם לא שונה מה"עם" החצוי פה - וכל הסקרים שם מראים רוב אדיר לחמאס, וזו הסיבה היחידה שאין שם בחירות והם חיים בדיקטטורה, כי אם לרגע תתנו לעם הפלסיטיני להגיד את דברו - אתם תקבלו פה לא פחות מנאציזם.

הוא קשקשן,תתעלם.
להשתמש במוח זה קשה, אני יודע, עדיף להגיד קשקשן ולהתעלם.

נערך לאחרונה:

יש הבדל ענק בין להיות גזען לבין להיות מודע למצב הקיים. אתה אולי לא חווית את זה, אבל בתור מישהו שהיה חייל בירושלים בזמן הסכינתיפאדה לפני כמה שנים אם היית הולך ברחוב וחולף על פני ערבי שבא מולך ואתה בוחן אותו טוב טוב לוודא שאין עליו נשק אתה לא גזען, אתה מודע למצב.

שאתה נכנס לכפר פלסטיני עוין, אתה לא צריך שכולם ישנאו אותך, רק אחד. לכן זה מאוד הגיוני לפחד.

ברגע שאתה מדבר עם ערבי, כל ערבי, וחושב ש90% מהם רוצים שתמות, זה גזעני.

יש ערבים נוצרים, יש ערבים ישראלים, יש ערבים שמצילים יותר יהודים (רופאים) מאשר יהודי ממוצע.

אין ספק שהמצב בארץ מורכב ומסוכן, אני לא מאשים או חולק על מי שמסתכל פעמיים מאחורי הגב בשכונות ערביות או כמו שיניב אמר בתור חייל בתקופה מסוכנת. זה כמובן הגיוני וזה יצר השרדותי.

אבל ללכת לאכול חומוס ולחשוב שהטבח 90% ירק לך בצלחת או רוצה לשים לך רעל... זה גזעני.

לגבי זה שרוב תושבי הגדה רוצים שלטון חמאס - אשמח לראות סימוכין, לא שמעתי על זה.

שאתה נכנס לכפר פלסטיני עוין, אתה לא צריך שכולם ישנאו אותך, רק אחד. לכן זה מאוד הגיוני לפחד.

ברגע שאתה מדבר עם ערבי, כל ערבי, וחושב ש90% מהם רוצים שתמות, זה גזעני.

יש ערבים נוצרים, יש ערבים ישראלים, יש ערבים שמצילים יותר יהודים (רופאים) מאשר יהודי ממוצע.

אין ספק שהמצב בארץ מורכב ומסוכן, אני לא מאשים או חולק על מי שמסתכל פעמיים מאחורי הגב בשכונות ערביות או כמו שיניב אמר בתור חייל בתקופה מסוכנת. זה כמובן הגיוני וזה יצר השרדותי.

אבל ללכת לאכול חומוס ולחשוב שהטבח 90% ירק לך בצלחת או רוצה לשים לך רעל... זה גזעני.

לגבי זה שרוב תושבי הגדה רוצים שלטון חמאס - אשמח לראות סימוכין, לא שמעתי על זה.

הכל יפה באוויר, אבל ברגע שאתה עד לפיגוע דקירה, כשאתה רואה איך ערבי נורמטיבי שחשבת שהוא בדיוק כל מה שתיארת מנסה לשפד אנשים באמצע היום, הדעה שלך עלולה לקבל גוון אחר.

זה עדיין לא אומר שכל ערבי רוצה להרוג אותך, אבל זה בהחלט אמור להשפיע על קו המחשבה שלך - לכן אל תנסה להכליל את כולם כגזענים, אתה ממהר מידי להדביק תוויות לפני שהתמקדת בכל הסיבות האפשריות למחשבות מסוג זה.

העובדה שיש לך סיבות משמעותיות להיות גזעני, לא הופכת אותך ללא גזעני.

גם לי יש קרובי משפחה שהיו קורבנות להתקפות טרור.
גם אני הייתי בצבא ועשיתי אבט״שים מוקף בכפרים פלסטינים בישוב שהרבש״ץ נרצח בו.

זה שעברתי לגור במדינה אחרת, לא אומר שאני לא יודע מה הולך בארץ ולא חוויתי את זה. אני מודה, בתקופה לפני שעברתי מהארץ, שהיו הפגנות בטייבה ובטירה, שהרבה ערבים ישראליים עם לקוחות יהודיים התבטאו בצורה מאוד קשה - גם אני לא ממש שמחתי ללכת ולהוציא כסף בעסקים ערביים. זה לא הופך את המעשה הזה ללא גזעני.

שאלה אחרת ל @FloppyJoe

האם אתה חושב שהערבים / מוסלמים בעולם, אותו דבר?

בעזהי"ת

דובר על 90% מהערבים בארץ, ז"א שהרבה מהם לא יכנסו תחת הקטגוריה של אלה שנמצאים באיזור פלסטיני. מעבר לזה, להכליל 90% ממוצא אתני מסויים נכנס תחת גזענות. מוצדקת/לא מוצדקת, רעה/או לא זה כבר סיפור אחר. לאומניות זו הצידוק שלך למדינת לאום/שטח טריטוריאלי שמוקצה ללאום שלך בגלל המעלות של הלאום שלך, היסטוריה משותפת, תרבות וחזון ומשותף וכו. לאומניות שמבוססת על המגרעות והדברים הרעים ש"הם" עושים היא פתטית.

יש כאן קו פרשת מים ברור מאוד: גזענות אומרת שבן הגזע הנחות, יעשה אשר יעשה ויהיה מי שיהיה, עדיין לעולם יהיה נחות. יהודי בעל עיטור צלב הברזל של הצבא הגרמני במלחמת העולם הראשונה, עדיין היה נשלח לאושוויץ בדיוק כמו חסיד פולני סטריאוטיפי. לעומת זאת ערבי שבאופן מובהק לא מאיים על החיים שלך, בטח כזה שמזדהה עם הקבוצה הלאומנית שלך (לוסי אהריש?), או מנגד ישראלי שבאופן מובהק מתנגד לכיבוש, ובטח כזה שהוא פעיל נגד הכיבוש - בהחלט מחריג את עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית