עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להגיד שכל הטרור מגיע מאיסלאם זה לא רק מוטעה, זה גם מטופש וחסר אינטיליגנציה.
ברוך גולדשטיין לא טרוריסט? הצתה של בתים פלסטינים זה לא טרור? למי שחושב שזה מניעים שמאלנים שגורמים לי להגיד את זה... ממש לא. המחתרת הבאסקית לא טרור? IRA לא טרור?
לגבי להגיד שעדיף בלי ערבים בארץ כי אז לא יהיה טרור זה לא גזעני... נו באמת. אני צריך לצתת את ההגדרה לגזענות? להפליה?
אפשר להגיד שלכולנו יהיה עדיף בלי עניים במדינה. אז מה? נגרש את העניים? האמרה אולי לא גזענית / מפלה, אבל הפתרון / דרך פעולה תהיה בהכרח גזענית ומפלה (כלפי הערבים).
לגבי החולצה של היטלר - תקרא מה כתוב עליה במקום להתלהם. זו חולצה הומוריסטית. נאצי אמיתי (לדעתי) לא יספר בדיחות על הגיבור שלו שמת.
כמו שנאמר, יש תמונה מפורסמת שלו עם חולצה של הצנחנים, אני לא רץ לקרוא לו פטריוט פרו-ישראלי עפ״י התמונה ההיא.
העולם האיסלמי בכלל והערבי בפרט הרבה יותר אלים משאר העולם, כולל מקומות עניים באותה מידה.להגיד שכל הטרור מגיע מאיסלאם זה לא רק מוטעה, זה גם מטופש וחסר אינטיליגנציה.
ברוך גולדשטיין לא טרוריסט? הצתה של בתים פלסטינים זה לא טרור? למי שחושב שזה מניעים שמאלנים שגורמים לי להגיד את זה... ממש לא. המחתרת הבאסקית לא טרור? IRA לא טרור?
לגבי להגיד שעדיף בלי ערבים בארץ כי אז לא יהיה טרור זה לא גזעני... נו באמת. אני צריך לצתת את ההגדרה לגזענות? להפליה?
אפשר להגיד שלכולנו יהיה עדיף בלי עניים במדינה. אז מה? נגרש את העניים? האמרה אולי לא גזענית / מפלה, אבל הפתרון / דרך פעולה תהיה בהכרח גזענית ומפלה (כלפי הערבים).
לגבי החולצה של היטלר - תקרא מה כתוב עליה במקום להתלהם. זו חולצה הומוריסטית. נאצי אמיתי (לדעתי) לא יספר בדיחות על הגיבור שלו שמת.
כמו שנאמר, יש תמונה מפורסמת שלו עם חולצה של הצנחנים, אני לא רץ לקרוא לו פטריוט פרו-ישראלי עפ״י התמונה ההיא.
הנקודה שלי שאתה טועה, לא כל הטרור הוא איסלאמי, נקודה.
.
עזוב אחי , מה אתה לא יודע ? הם שואלים אותך על ישראל כדיי לקבל מידע שיועיל להם לעשות עוד פיגועים! הרי הם מתוכנתים לזה...לא אתה אמרת, אלא SONOS: ״ואם לא היה אסלאם לא היו טרוריסטים.״
אם תיאורתית אתה מתכוון בעולם דמיוני שאפשר לקחת כמה מליונים ולהעביר אותם / להעלים אותם מבלי לפגוע בהם - אוקיי זה לא גזעני. אבל זה גם לא מציאותי וכל פתרון שיכול לקרות במציאות כולל פגיעה באנשים שלא עשו לך שום דבר רע, וזה - גזעני ומפלה.
אני אגיד לך מה שאני רוצה, בכפוף לחוקי הפורום, בדיוק כמו שאתה אומר לי מה שאתה רוצה. אתה יכול להתווכח עם זה עד מחר - זכותך.
הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.
שאתה אומר ש30% מהמוסלמים רוצים חוקי שריעה.
אתה מודע לזה שעפ״י חוקי היהדות, אסור להציל גוי בשבת אם זה גורם לחילול שבת? אני בטוח שכל החרדים יסכימו עם החוקים האלה. מה דעתך? חברים שלי לעבודה צריכים לפחד ממני כי אני יהודי?
אני לא חי בבועה. אני חי במדינה מערבית מתקדמת, עם ה-מ-ו-ן מוסלמים. גרתי בעבר בפרבר ליד הפרבר הכי מוסלמי באוסטרליה (עד כמה שידוע לי). יש לי קולגות מוסלמים שיושבים ממש לידי (לבנון, מצרים, בנגלדש,איראן, תימן, הודו ועוד רבים וטובים). הבוס הקודם שלי היה לבנוני דתי שיצא לי לדבר איתו המון על איסלאם, מה אנשים חושבים על איסלאם לעומת מה איסלאם מסמל באמת, זרמים שונים באיסלאם (הפתעה, לא כולם אותו דבר, תתפלא לשמוע שדאעש מפרים אינספור עקרונות מהותיים באיסלאם).
אתה חי בבועה. אתה חי במדינה במצב מלחמה תמידית עם אנשים שתוקפים אותה בשם דת מסויימת. אני לא מאשים אותך שככה אתה חושב, בארץ לצערינו לא משאירים לנו הרבה ברירות. יצא לך לגור במדינה מערבית עם מהגרים מוסלמים?
אם היית מכיר אותי, היית יודע שיש לי בעיה מאוד גדולה עם ההגירה הבלתי מפוקחת וחסרת מעצורים שיש באירופה ושאר מדינות (אוסטרליה עד לא מזמן). אין ספק שקליטה של מספר גבוה של מהגרים, מארצות עולם שלישי עם אידיאולוגיות חשוכות - זה מתכון לאסון.
אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.
אבל היי, אני חי בבועה... כולם רוצים להרוג אותי. הכל הצגה.
מעולם לא טענתי שכל המוסלמים מחבלים או כל מיני טענות מפגרות כאלה.הנקודה שלי שאתה טועה, לא כל הטרור הוא איסלאמי, נקודה.
רוב הטרור? כנראה שכן. כל מוסלמי טרוריסט? לא. רובם? לא.
כל ערבי טרוריסט? ממש לא. במיוחד שיש לך ערבים מדתות אחרות - כולל יהודים.
אין ספק שיש בעיה עם האיסלאם, אין ספק שיש בעיה חמורה עם המצב בארץ ברמה שגם אני לא ארגיש בנוח לאכול חומוס במקומות מסויימים בתקופות קשות.
אבל אתה צריך להבין מהי ההגדרה של גזענות ואפליה, זה לא משנה אם יש לך רציונל הגיוני לפעול ככה, זה עדיין גזעני ומפלה, גם אם זו תגובה התנהגותית נורמטיבית.
מה תגיד על מוסלמים בארצות מערביות? גם אליהם צריך להתנהג בחשדנות כי אולי הם מחבלים?
לגבי KK - כמו שאמרתי מקודם. אני לא אומר שהוא בהכרח לא נאצי, או בהכרח בחור טוב. אני אומר שאני לא יודע. כולכם ממשיכים להתעלם מהכיתוב ההומוריסטי שעל החולצה שלו. הסיבה שאני מתעקש לא להגיד ״כן הוא נאצי״ כי אני לא אוהב להתבסס על חצאי אמת. פגשתי אותו בעבר, עשה עלי רושם חיובי. אם היית אומר לי שהוא נהרג בקטטה או נדקר הייתי אומר וואלה יכול להיות כי הוא דיבר על זה שבתור רוסי זה מאוד חשוב לדעת ללכת מכות (?!) אז אני מתאר לעצמי שאלימות רחוב זה משהו שמהווה חלק מהחיים שלו. אבל אני מסרב להכפיש בנאדם שלא עשה לי כלום ע״ב תמונות שספק הומוריסטיות ספק משהו באמת רע.
עזוב אחי , מה אתה לא יודע ? הם שואלים אותך על ישראל כדיי לקבל מידע שיועיל להם לעשות עוד פיגועים! הרי הם מתוכנתים לזה...
בשלב הזה כבר אין ממש מה לענות לך בהיגיון, פשוט אדרג את הטיפשות
1) מקום ראשון בפיגור:
אתה מודע לזה שעפ״י חוקי היהדות, אסור להציל גוי בשבת אם זה גורם לחילול שבת? אני בטוח שכל החרדים יסכימו עם החוקים האלה. מה דעתך? חברים שלי לעבודה צריכים לפחד ממני כי אני יהודי?
נניח ומה שכתבת על החרדים נכון, אז תן לי להבין את הלוגיקה החדה שלך - אתה משווה דת שרוצחת והורגת לדת (שנניח) לא מצילה אנשים 14% מהזמן, ולכן אתה שואל שאם החברים שלך צריכים לפחד ממך כי כיהודי אתה לא תציל אותם ביום אחד בשבוע? אתה קורא מה אתה כותב? אתה חושב לפני שאתה כותב? אני כבר חסר מילים.
לא רק שזה היה טיפשי, אלא שוב אתה מפספס שהיחס בין ההרג והזנק שעשה האיסלם מול היהדות הוא יחס חולני של 99.9999 ל0.0001 אבל אתה מתעקש לנסות ליצור סימטריה, בקיצור, תגובה הזו זכתה.
2) מקום שני בפיגור והוא נתן פייט לא רע לראשון:
אתה חי בבועה. אתה חי במדינה במצב מלחמה תמידית עם אנשים שתוקפים אותה בשם דת מסויימת. אני לא מאשים אותך שככה אתה חושב, בארץ לצערינו לא משאירים לנו הרבה ברירות. יצא לך לגור במדינה מערבית עם מהגרים מוסלמים?
בועה? שוודיה מוכה בno go zones, גרמניה גם כן, האיחוד האירופי מתפורר כשפאקינג בריטניה עוזבת כמעט ו -רק- בגלל עניין המהגרים המוסלמים, פיגועים כמעט חודשיים בכל רחבי אירופה, עם סקרים שמראים ש30% מהמוסלמים שרוצים חוקי שריעה, ישראל היא לא בבועה, היא מוקד המציאות שכרגע המערב מתמודד מולו, הבועה שהאמיתית שמתפוצצת לנו בפנים היא כרגע זו שבמערב, ולא רק שזו לא בועה ששמורה לישראל אלא זו בועה שהתפוצצה כל כך חזק בשנים האחרונות שהיא משנה את כל המפה הפוליטית באירופה .
3) הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.
מוכיח שוב, שאתה לא יודע מה היא הבחנה, באופן כללי סלט לא קוהרנטי בין דברים שלא קשורים ולא רלוונטים בלי שום פואנטה, זו תגובה דיי מצחיקה באופן כללי.
4) אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.
טיפשות שלא ציפיתי לאחרת, החוויות הסובייקטיביות שלך לא מעניינות אף אחד, גם ככה הוכחת ניתוק מן המציאות ככה שהן שוות עוד פחות מחוויות סובייקטיביות של כל אדם אחר (שגם לא שוות כלום בדיון רחב)
5) אבל היי, אני חי בבועה... כולם רוצים להרוג אותי. הכל הצגה.
טוב, הנה הגיע -עוד- דחליל, אף אחד לא אמר את זה, אף אחד לא טען את זה, אבל אתה מנהל מונולוגים תלושים עם עצמך.
בקיצור, הזמן שלי שווה יותר, לו היה פה דיון אינטיליגנטי, ניחה, אבל... בחיי יש פה שבירת שיאים
כשאתה לא מספיק חכם להשתתף בדיון והכי טוב שאתה יכול זה לענות בקריצה "צינית" לתגובה הכי מטומטמת שהפורום הזה ראה, יופי, הוכחת שאתה אידיוט, עכשיו תמשיך הלאה.
1) מקום ראשון בפיגור:
נניח ומה שכתבת על החרדים נכון, אז תן לי להבין את הלוגיקה החדה שלך - אתה משווה דת שרוצחת והורגת לדת (שנניח) לא מצילה אנשים 14% מהזמן, ולכן אתה שואל שאם החברים שלך צריכים לפחד ממך כי כיהודי אתה לא תציל אותם ביום אחד בשבוע? אתה קורא מה אתה כותב? אתה חושב לפני שאתה כותב? אני כבר חסר מילים.
לא רק שזה היה טיפשי, אלא שוב אתה מפספס שהיחס בין ההרג והזנק שעשה האיסלם מול היהדות הוא יחס חולני של 99.9999 ל0.0001 אבל אתה מתעקש לנסות ליצור סימטריה, בקיצור, תגובה הזו זכתה.
בועה? שוודיה מוכה בno go zones, גרמניה גם כן, האיחוד האירופי מתפורר כשפאקינג בריטניה עוזבת כמעט ו -רק- בגלל עניין המהגרים המוסלמים, פיגועים כמעט חודשיים בכל רחבי אירופה, עם סקרים שמראים ש30% מהמוסלמים שרוצים חוקי שריעה, ישראל היא לא בבועה, היא מוקד המציאות שכרגע המערב מתמודד מולו, הבועה שהאמיתית שמתפוצצת לנו בפנים היא כרגע זו שבמערב, ולא רק שזו לא בועה ששמורה לישראל אלא זו בועה שהתפוצצה כל כך חזק בשנים האחרונות שהיא משנה את כל המפה הפוליטית באירופה .
3) הבחנה זה בין אנשים שהכישורים / נתונים שלהם רלוונטים, למשל אם תראה מוסלמי עם רובה / סכין, רץ אליך. וואלק כן. הוא מחבל. זו הבחנה. להגיד שכל הערבים לא רוצים אותך פה / רוצים להרוג אותך - זו גזענות כי אתה לא מתייחס לאינדיוידואל ע״פ הנתונים האישיים שלו. הכי איך תבחין בין דרוזי דובר ערבית שיכול להיות יותר פטריוט ממך וממני? מנגד, גם בין הדרוזים יש אנשים עם כוונות רעות. כמו עם יהודים.
מוכיח שוב, שאתה לא יודע מה היא הבחנה, באופן כללי סלט לא קוהרנטי בין דברים שלא קשורים ולא רלוונטים בלי שום פואנטה, זו תגובה דיי מצחיקה באופן כללי.
4) אני מודה, שעברתי לגור כאן, ונכנסתי לשכונות מוסלמיות או דיברתי עם קולגות מוסלמים, גם אני בהתחלה פחדתי. חשבתי שאסבול בגלל שאני יהודי מישראל. באופן הזוי לחלוטין, כל מוסלמי / ערבי שפגשתי היה בדיוק הפוך. דווקא בגלל שהארצות שלנו ביחסית עוינים, הם רק התעניינו, השוו בין תרבויות, השוו בין מנהגים ורצו שאלמד אותם ואספר להם על ישראל.
טיפשות שלא ציפיתי לאחרת, החוויות הסובייקטיביות שלך לא מעניינות אף אחד, גם ככה הוכחת ניתוק מן המציאות ככה שהן שוות עוד פחות מחוויות סובייקטיביות של כל אדם אחר (שגם לא שוות כלום בדיון רחב)
טוב, הנה הגיע -עוד- דחליל, אף אחד לא אמר את זה, אף אחד לא טען את זה, אבל אתה מנהל מונולוגים תלושים עם עצמך.
בקיצור, הזמן שלי שווה יותר, לו היה פה דיון אינטיליגנטי, ניחה, אבל... בחיי יש פה שבירת שיאים
כשאתה לא מספיק חכם להשתתף בדיון והכי טוב שאתה יכול זה לענות בקריצה "צינית" לתגובה הכי מטומטמת שהפורום הזה ראה, יופי, הוכחת שאתה אידיוט, עכשיו תמשיך הלאה.
גם בעזה לפני אוסלו יהודים הסתובבו בשווקים. גם כמו שאמרתי לעיל, הטבח בחברון - הם היו ביחסי שכנות טובים. גם כמו שאתה רואה פיגועים כאן בארץ - שזה פועלים שעובדים אצל יהודים.אני וחברים מדי פעם הולכים לאכול. מעולם לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו הייתי בשכונות הרבה יותר מוסלמיות מהשכונה שהיא ביקרה, שוב, ללא בעיות. אבל זה בסדר, תמשיך להאמין לכל מה שאתה חושב שאתה יודע.
1) מקום ראשון בפיגור:
ב
ומה בדיוק אתה הוכחת בדיון הזה הזה?
אני נורא מתנצל על התפרצות שלי אבל כול אחד פה (כולל אני) פנה עליו בצורה מכבדת ועניינית והוא כמובן המשיך להתנער מהבגרות שלו והגיב בצורהבעזהי"ת
גם אתה. אשמח אם הדיון ימשיך, אם ימשיך, באופן ענייני ומכבד.
ומה בדיוק אתה הוכחת בדיון הזה הזה?
שאתה פוס בוי עלוב שלא מסוגל לבלוע את את הגאווה שלו ? שאין לך מושג כול שהוא בעולם ונקודת המבט שלך היא של ילד שבקושי סיים צבא?
אני כמעט בטוח שאתה לא ידעתה שיש גם שמאל ערבי בשטחים (כי נחש מה מסתבר שהם צריכים אותנו כדיי להתקיים כלכלית)
או שהרשות הפלסטינית מדי פעם תפסה מחבלים ומנעה בעצמה פיגועים ( כי הם יודעים שאם כך הם ישאו בתוצאות) מה אם זה שרוב ערבי ישראל לא סובלים את חנין זועבי?
( הם טוענים שהיא עושה להם בושות)
בקשר לזה שאני לא משתתף בדיון , סלח לי זה דיון חסר תועלת אני יושב כחלק מין העבודה שלי מול אנשים ודן איתם בין היתר על המצב הפוליטי ואחרי כמה זמן הבנתי שאדם שטוען שכול הערבים רוצים להרוג אותך הוא אטטם וחבר תקנה. ( ודרך אגב הסיבה היחידה שאני ממשיך את הדיונים האלו כי משלמים מה שפה לא)
דרך אגב הייתי רוצה להמשיך ולכתוב על כמה ילדותי כול התפרצות הזעם שלך הזאת שלך במיוחד כאשר באה מכך שקיבלתה מוניטין שלילי אבל טנק והשאר כבר כתבו לך ואתה התעלמותה לכן אני יוותר.
לסיכום אתה טרול גרוע במקרה טוב וחסר בינה במקרה הגרוע ביותר
קודם כל, גם אם אתה לא מסכים איתי ועם שאר חברים בפורום - תתבטא בכבוד. אני נהנה לקיים דיון שבו אנשים מתווכחים עם דעות מנוגדות. יש כאן לא מעט אנשים שמסכימים עם הדעה שלך, ועדיין מצאו מילים יותר ראויות להסביר את דעתם.
2. אתה יכול לצטט דברים שקראת עד מחר. אתה עדיין חי בבועה. גרת פעם במדינה מערבים עם הגירה מוסלמית מסיבית? נכנסת פעם לשכונה מוסלמית במדינה מערבית? במקרה עיתונאית שאני מאוד נהנה מהדעות שלה ומסכים עם רובן (לורן סאת׳רן, נחשבת ימין קיצוני אגב) ביקרה באוסטרליה, בשכונה לא כל כך רחוקה מאיפה שאני עובד, שנחשבת מוסלמית, המשטרה העיפה אותה כי היא רצתה להתגרות באוכלוסיה המוסלמית (זכותה כל עוד זה במסגרת החוק, לדעתי המשטרה עשתה טעות חמורה שהעיפו אותה). אחרי המקרה הזה לורן סאת׳רן פרסמה שיש באוסטרליה NO GO ZONES וכמובן שזה היכה הדים כי יש לה מליוני עוקבים. בשכונה שהיא טענה שאי אפשר להכנס, אני וחברים מדי פעם הולכים לאכול. מעולם לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו הייתי בשכונות הרבה יותר מוסלמיות מהשכונה שהיא ביקרה, שוב, ללא בעיות. אבל זה בסדר, תמשיך להאמין לכל מה שאתה חושב שאתה יודע.
לסיכום, אם אתה מעוניין להמשיך בדיון - תתייחס לאנשים בפורום בכבוד.
אז מה שיש לך להגיד? שאני פוס בוי שהדיקטטורה בשטחים עוצרת את היריבים הפוליטים הכי גדולים שלהם? (פעילי חמאס,)
והנה עוד גאונות "רב הערבים בארץ מתביישים בחנין זועבי" אני לא אבקש ממך להוכיח את זה כי אתה לא יכול, אבל זו גם לא הנקודה, יש משהו אחד כן מוכח וזה למי רב הערבים מצביעים ולמי הם נותנים מנדט וזה לאחמד טיבי, זחלאקה וחנין זועבי, אז יש מציאות עובדתית ויש... פנטזיה לא מוכחת שלך. מי חיי כאן בבועה?
ושוב, אף אחד לא טען שכל הערבים הם שוב דבר, אבל אין כמו לדחלל.
ולדובדבן שבקצפת
"כמובן שהוא מנסה לצאת ''גבר'' על חשבוני זה הכעיס אותי זה הכול"
מישהו אנונימי באינטרנט ניסה לצאת עליך גבר וזה הכעיס אותך? רק בריאות
בקיצור, עובדות הן דבר לא מעניין, חוויות סובייקטיביות הן המדד הכי נכון לראות דרכו את העולם, היוצא מן הכלל מעיד על הכלל וכו, הבנתי.
כמו שאמרתי לגאון שנעלב וקרא לי פוס בוי - רק בריאות
אתה מוזמן לתת לי מוניטין שלילי שאני יקרא לך אידיוט ואז יתחיל לנו מיותר של מעל חמש עמודים על נאצים:s85:מישהו אנונימי באינטרנט ניסה לצאת עליך גבר וזה הכעיס אותך? רק בריאות