עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפני איזה חודשיים אמרו לי בין 18-20 ומשכתי עוד קצת מסהאתה ממש לא 20 אחוז.
אל תתעסק באחוזי שומן.
תמשיך מסה.
בגדול התחלתי גם על אחוז שומן גבוה במשקל נמוך.. סקיניפאטאנשים פה אוהבים לתת עיצות רעות כי לא אכפת להם לדפוק אחרים העיקר להיות בעקיפין צודקים.
כל גרם שומן שאתה מעלה על עצמך זה משהו שתצטרך להאבק בו כל החיים כי ליצור תאי שומן חדשים אפשר, להעלים אותם אי אפשר -רק לרוקן.
אז כל התשובות של "ווואללהלה אחיייייייי, תן מאסההה אחיייי" הן טיפוסיות לקופים שחלקית שורצים פה בפורום.
הדרך הנכונה היא להתחיל מסה נקיה מאחוז שומן נמוך ולהשתדל להישאר באחוז שומן נמוך, בהתקדמות איטית ומבוקרת בלי להרוס לעצמך את הגוף.
אז אם צריך, תחטב שתיהיה לך פלטפורמה בריאה להתחיל להעלות מאסה, אחרת אתה סתם מזיין את עצמך עם נזק ארוך טווח בשביל שריר (משהו קצר טווח שנעלם כלא היה אם תפסיק להתאמן, ומה שתשאר איתו זו רק נטייה להשמין שיצרת לעצמך בגלל מאסה טיפשית ועיצות רעות)
יש לך מושג כמה א.ש?נחמד אחי הכי חשוב להתמיד בלי להפסיק!
אנשים פה אוהבים לתת עיצות רעות כי לא אכפת להם לדפוק אחרים העיקר להיות בעקיפין צודקים.
כל גרם שומן שאתה מעלה על עצמך זה משהו שתצטרך להאבק בו כל החיים כי ליצור תאי שומן חדשים אפשר, להעלים אותם אי אפשר -רק לרוקן.
אז כל התשובות של "ווואללהלה אחיייייייי, תן מאסההה אחיייי" הן טיפוסיות לקופים שחלקית שורצים פה בפורום.
הדרך הנכונה היא להתחיל מסה נקיה מאחוז שומן נמוך ולהשתדל להישאר באחוז שומן נמוך, בהתקדמות איטית ומבוקרת בלי להרוס לעצמך את הגוף.
אז אם צריך, תחטב שתיהיה לך פלטפורמה בריאה להתחיל להעלות מאסה, אחרת אתה סתם מזיין את עצמך עם נזק ארוך טווח בשביל שריר (משהו קצר טווח שנעלם כלא היה אם תפסיק להתאמן, ומה שתשאר איתו זו רק נטייה להשמין שיצרת לעצמך בגלל מאסה טיפשית ועיצות רעות)
סביבות 13 אחוז שומן
חחח הלוואי נראה לי 19-20 מקווה שמישהו שמבין יענהסביבות 13 אחוז שומן
חחח הלוואי נראה לי 19-20 מקווה שמישהו שמבין יענה
סליחה אחי.. פשוט הלוואי והייתי 13%אתה מתעסק בשטויות
ואני "מישהו שמבין".. חבל שעניתי לך אם זה הזלזול שלך בתשובות של אנשים
סליחה אחי.. פשוט הלוואי והייתי 13%