הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
לאחר ביצוע דדליפט אני מרגיש את הגב התחתון(ניראה לי זה הזוקפים) זה בסדר או שאמורים להרגיש רק את האמסטרינג ?
דדליפט עובד בנוסף לאמסטרניג גם על הבטן ?

דד ליפט עובד על רוב הגוף...והרבה על הגב תחתון.
אם אתה מרגיש את הגב תחתון זה מצויין,אם אתה מרגיש כאב שהוא לא השריר,זה פחות טוב....

כן הבטן עובדת בדד ליפט.

• פותח/ת השרשור
דד ליפט עובד על רוב הגוף...והרבה על הגב תחתון.
אם אתה מרגיש את הגב תחתון זה מצויין,אם אתה מרגיש כאב שהוא לא השריר,זה פחות טוב....

כן הבטן עובדת בדד ליפט.
חוץ מהרגליים, הגב התחתון והבטן על מה עוד הוא עובד ?

כמו שאמרו אם יש כאבים שהם לא בשריר או משהו שמרגיש ״לא טוב״ אז שווה לבדוק את הטכניקה וכו׳.

דדליפט בהחלט עובד על גב תחתון.

• פותח/ת השרשור
טרפזים,ישבן..מייצבים בכללי,שהמשקל על המוט מתחיל לעלות האמות גם יתחילו לעבוד לא קל בכלל..

כמו שאמרו אם יש כאבים שהם לא בשריר או משהו שמרגיש ״לא טוב״ אז שווה לבדוק את הטכניקה וכו׳.

דדליפט בהחלט עובד על גב תחתון.

תודה. ראיתי חלק מהאנשים שהם נשענים כזה אחורה בסוף התרגיל וחלק לא, צריך לעשות את זה ?

אם זה עובד גם על עושה תרגיל בנפרד לטרפזים אז כדאי לוותר עליו ?

אני כרגע עושה באימון A תרגילי בטן אז כדאי להעביר אותם לאימון B ששם אני עושה דדליפט וסקוואט ?

לא להשען אחורה!חוץ מנזק לגב זה לא עושה כלום.
מסיימים את התנועה שאתה ישר.

בנוגע לטרפזים,מה שבא לך....אני לא עובד על הטרפזים בתרגיל מבודד,למתחילים אני לא חושב שצריך לבודד.

לגבי הבטן תעשה מה שנוח לך,אני לא הייתי משנה.

• פותח/ת השרשור
תסיים את התנועה שאתה עומד ישר, זה הכל.

לא הייתי מוסיף תרגיל לטרפזים, לדעתי די מיותר.

אוקי ומה לגבי הבטן?
אני כרגע עושה באימון A תרגילי בטן אז כדאי להעביר אותם לאימון B ששם אני עושה דדליפט וסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית