הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע הזמן להתחיל לעבוד בצורה מקצועית

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
הגעתי ל 13% +-
אחרי חודש ניטרלי אחרי שסיימתי תתוכנית חיטוב
אני רוצה להתחיל SS או כל תוכנית אחרת למאסה ופה אני צריך תעצה שלכם
בSS תיהיה התקדמות עם אני יואכל בערך 2500 קלוריות עם כמה שפחות פחממות ודברים עתירי שומן ? הRNR שלי בערך 1700 קלוריות אז זה פלוס של 800+ קלוריות אם לא יותר ...
אם לא תיהיה התקדמות משמעותית אז אני ינסה תוכנית אחרת גם פה אני צריך כמה הצעות .
עכשיו אני רוצה לעלות מאסה נקייה כמה שיותר !

אל תציעו לי רק SS כי בSS צריך לאכול מטורף ואני נגיד יואכל בסביבות ה3000-2500 קלוריות
לכן אני מעדיף לעלות במשקלים עם עוד גג 3% שומן לא יותר 😃
שהתונים שלי הם

16
1.63
52 קילו

המטרה שלי זה להתנפח כמה שיותר כדי למתוח תעור שלא יהיה מדלדל ..

ועוד משהו עם אני יעשה סקוואט בכלוב כזה שיש לו מן קפיץ כזה בצד ? זה לא חופשי המוט קשור למין חותים כאלה בצד וככה זה יורד ועולה לא בדיוק יודע איך להסביר לכם את זה מקווה שתבינו מקסימום אני יחפש איזה תמונה בגוגל .. בכל מקרה הסקוואט יתן את אותו התוצאה כי בדבר הזה אין סיכונים שהמוט יפול לך על הראש :X

קיצור חפרתי מספיק לבנתיים

תודה מראש על העזרה

ה-RMR שלך לא 1700, כי לא הכפלת ב-1.2 ולא הוספת את הקלוריות שאתה שורף באימון.
ולא, ב-SS צריך לאכול הרבה, ללכת על הוצאה קלורית מדויקת יהיה קשה מאוד בתוכנית הזאת.

• פותח/ת השרשור
ה-RMR שלך לא 1700, כי לא הכפלת ב-1.2 ולא הוספת את הקלוריות שאתה שורף באימון.
ולא, ב-SS צריך לאכול הרבה, ללכת על הוצאה קלורית מדויקת יהיה קשה מאוד בתוכנית הזאת.

אמרתי בין 2500-3000 קלוריות זה לא כזה משנה כי אני התחלתי לאכול בכמויות .. :X

פשוט אני שואל אם יש דרך לעשות תתוכנית הזאת בלי לעלות הרבה באחוז שומן ? כי סך הכל זה תוכנית שמתקדמים בה מצוין ועולים במאסה בצורה לא רעה ביכלל ואני מעדיף שזה יהיה כמה שיותר נקי כדי שתחיטוב הסופי אחריו יהיה קל לעשות

אם תעשה אותה בצורה נכונה, תוך הקפדה על העקרונות ועל ביצוע נכון של התרגילים, אתה לא אמור להעלות הרבה בשומן.
ובכלל, אתה שוקל 52 קילו, לא יקרה כלום אם תעלה בשומן.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה אותה בצורה נכונה, תוך הקפדה על העקרונות ועל ביצוע נכון של התרגילים, אתה לא אמור להעלות הרבה בשומן.
ובכלל, אתה שוקל 52 קילו, לא יקרה כלום אם תעלה בשומן.
לא יקרה כלום .. פשוט אני לא רוצה לעשות שוב חיטוב ארוך אחרי שאני יסיים שקלתי כבר 72
ועד שניפטרתי מהשומן .. לא בא לי לחזור לשם שוב

בכל מקרה כמה שפחות שומן יותר טוב ... אפשרי ?

ודבר שני בקשר לשאלה שלי על הכלוב ? לעשות את זה חופשי או עם הכלוב ?

סליחה, לא ראיתי שאתה לא רוצה SS.
אתה יכול לנסות תוכנית אחרת ולעלות באופן איטי יותר, אבל: סביר להניח שלא תעלה במסת שריר כמו שהיית עולה ב-SS; סביר להניח שתעלה יותר שומן, או: סביר להניח שלא תעלה בהרבה מסת שריר ובהרבה שומן. אם חשובות לך הקוביות בבטן, זו כנראה הדרך, אבל היא לא ממש אפקטיבית מבחינת העלאה בשריר.
לגבי הסקוואט, תתרחק מהמכשיר הזה (סמית' משין). חופשי זה הכי אחי. תעלה סרטונים כדי שיהיה אפשר לשפר לך את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
סליחה, לא ראיתי שאתה לא רוצה SS.
אתה יכול לנסות תוכנית אחרת ולעלות באופן איטי יותר, אבל: סביר להניח שלא תעלה במסת שריר כמו שהיית עולה ב-SS; סביר להניח שתעלה יותר שומן, או: סביר להניח שלא תעלה בהרבה מסת שריר ובהרבה שומן. אם חשובות לך הקוביות בבטן, זו כנראה הדרך, אבל היא לא ממש אפקטיבית מבחינת העלאה בשריר.
לגבי הסקוואט, תתרחק מהמכשיר הזה (סמית' משין). חופשי זה הכי אחי. תעלה סרטונים כדי שיהיה אפשר לשפר לך את הטכניקה.
סבבה אני יעלה סירטון כשאני יהיה במכון היום .

לא חשוב לי הקוביות בבטן , פשוט לא רוצה לעלות יותר מדי באחוז שומן אני מעדיף לעלות 10 קילו נקי לנפח תגוף שלא יהיה עור עודף ואז להתקדם לאט לאט 😃 חוץ מזה שאני מתכנן לעשות ריצה של שעה +- פעם בשבוע כדי לשמור על כושר

סבבה אני יעלה סירטון כשאני יהיה במכון היום .

לא חשוב לי הקוביות בבטן , פשוט לא רוצה לעלות יותר מדי באחוז שומן אני מעדיף לעלות 10 קילו נקי לנפח תגוף שלא יהיה עור עודף ואז להתקדם לאט לאט 😃 חוץ מזה שאני מתכנן לעשות ריצה של שעה +- פעם בשבוע כדי לשמור על כושר

שיהיה בהצלחה. אל תתבאס אם זה לא קורה, עליה נקייה זה דיי פיקציה. בתוכנית מפוצלת או בתוכנית שלא בנויה על עקרונות התקדמות לינארית יש סיכוי סביר שתעלה 50% שומן + נוזלים לצד ה-50% בשריר.

• פותח/ת השרשור
שיהיה בהצלחה. אל תתבאס אם זה לא קורה, עליה נקייה זה דיי פיקציה. בתוכנית מפוצלת או בתוכנית שלא בנויה על עקרונות התקדמות לינארית יש סיכוי סביר שתעלה 50% שומן + נוזלים לצד ה-50% בשריר.
..................................................................................

לא יודע צריך לחשוב הרבה ולראות מה עושים

כמו שלטיסימוס אמר עלייה נקייה זה פיקציה, תצטרך להחליט לבד (להשאר כמו שאתה או לעלות בשריר ושומן ואח"כ לחטב).
לדעתי עדיף לך להתחיל לאכול ולהתאמן כמו שצריך ואח"כ ( עוד 20+קילו) תחשוב על חיטוב.

נערך לאחרונה:
יא מסכן, אתה שוקל 52 קילו ומעיז להוציא את המילה שומן מהפה?

תעבור מכון, כי סקוואט לא עושים בחרא הזה שאתה מדבר עליו (סמית מאשין)
ותעלה 20 קילו

• פותח/ת השרשור
יא מסכן, אתה שוקל 52 קילו ומעיז להוציא את המילה שומן מהפה?

תעבור מכון, כי סקוואט לא עושים בחרא הזה שאתה מדבר עליו (סמית מאשין)
ותעלה 20 קילו
אני שאלתי רק אם כדאי לעשות בסמית מאשין .. יש גם כלוב רגיל

• פותח/ת השרשור
טוב השאלה האחרונה לפני שאני מתחיל
התלבטות בין
SS ל ABC ?

SS כולכם פה מכירים
וABC כל יום לעבוד על 2 שרירים שונים 3 פעמים בשבוע לא כולל תרגילי בטן שאת זה עושים שעה שלמה ביום שאני סתם בא לשחות או לרוץ תלוי במצב רוח

מה יותר תתאים למטרה שלי ? אני רוצה לעלות מאסה בצורה משמעותית אבל עם כמה שפחות % שומן כי גם בקרוב מתחיל הקיץ וללכת לבריכה לצוד בנות יהיה קצת בעיה כשאתה שמן 😃

נערך לאחרונה:
ABC 3 פעמים בשבוע זה מעט מאוד אם עושים אז ל5 פעמים בשבוע וזה לא תוכנית יעילה במיוחד.
עדיף FBW או AB כ3 פעמים בשבוע אם אתה מתכנן לרוץ ולעשות שטויות. (SS אתה לא מוכן לעשות כמו שצריך אז לא)

• פותח/ת השרשור
ABC 3 פעמים בשבוע זה מעט מאוד אם עושים אז ל5 פעמים בשבוע וזה לא תוכנית יעילה במיוחד.
עדיף FBW או AB כ3 פעמים בשבוע אם אתה מתכנן לרוץ ולעשות שטויות. (SS אתה לא מוכן לעשות כמו שצריך אז לא)
טוב ... אז אני ילך על FBW לפי מה שאתם אומרים בכל מקרה יש למישהו פה איזשהיא תוכנית אימונים ? FBW מוכנה וטובה שיש בה תתרגילים הטובים ביותר ? ראיתי פה כמה בפורטל השאלה עד כמה הם טובים

אממ וSS דווקא התחלתי לעבוד על הטכניקה של התרגילים
סקוואט הצלחתי לעשות טוב+ לפחות ככה המדריך בחדר כושר אמר לי
דדליפט ישבתי על זה איזה חצי שעה עד שנתפס לי הגב אז ויתרתי להיום

בכל מקרה אני לא מתכוון לרוץ יום יום אחת לשבוע-שבועיים כדי לשמור על כושר ...

לך על אחת מFBW שיש בפורטל. ברוב המקרים היא תהיה עדיפה על אחת שאתה תבנה או המדריך.
ואל תסתמך על מה שהמדריך אומר לך. אם אתה רוצה ללמוד לעשות סקוואט (או כל אחד מחמשת תרגילי הבסיס) תקרא את Stating Strength.

• פותח/ת השרשור
לך על אחת מFBW שיש בפורטל. ברוב המקרים היא תהיה עדיפה על אחת שאתה תבנה או המדריך.
ואל תסתמך על מה שהמדריך אומר לך. אם אתה רוצה ללמוד לעשות סקוואט (או כל אחד מחמשת תרגילי הבסיס) תקרא את Stating Strength.
אממ הסתכלתי על התוכנויות FBW שיש שם בפורטל ..
מה אני צריך לעשות את אותו האימון 3 פעמים בשבוע ?
לא עדיף לחלק תאימון ל3 חלקים כל יום 2 שרירים שונים שכל שריר מקבל 4 תרגילים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית