הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צ'יפס של תפוגן

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
1.עד עכשיו לא נגעתי בציפס רק אורז פסטה קוסקוס וקצת לחם עכשיו אני פתאום הסתכלתי בציפס קפוא 4% שומן של תפוגן ורשום שיש בו 125 קלוריות למאה גרם שזה פחות אפילו מאורז ופסטה, איך זה הגיוני?
2.בנוסף עוד משהו שנראה לי לא הגיוני, במק רויאל כתוב שיש 40 גרם חלבון והקציצה זה קציצה 130 גרם לפני בישול, באיזה עולם גם אם מחשבים את הלחם והכל איך זה מגיע ל40? אפילו 20 לדעתי אין שם
אני מתחיל בזמן האחרון ממש לפקפק בערכים התזונתיים של הרבה דברים, יכול להיות שמה שהם כותבים בשני המוצרים האלה לא נכונים?

במקרה של 1 אני חושב שמדובר על קלוריות לפני בישול. עם הבישול אתה צריך להוסיף גם את הקלוריות של השמן.
אישית צ'פס מטוגן אני מחשיב 100 גרם ל319 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
במקרה של 1 אני חושב שמדובר על קלוריות לפני בישול. עם הבישול אתה צריך להוסיף גם את הקלוריות של השמן.
אישית צ'פס מטוגן אני מחשיב 100 גרם ל319 קלוריות.
ובנוגע ל2? איך זה הגיוני?
דרך אגב זה צ'יפס לתנור ושמתי אותו בתנור בלי שמן ויצא סבבה לגמרי, אז בתכלס זה יוצא פחות מפסטה ואורז ואני יכול להכניס את זה קבוע לתפריט

ובנוגע ל2? איך זה הגיוני?
דרך אגב זה צ'יפס לתנור ושמתי אותו בתנור בלי שמן ויצא סבבה לגמרי, אז בתכלס זה יוצא פחות מפסטה ואורז ואני יכול להכניס את זה קבוע לתפריט
הגיוני שזה יוצא פחות, בסופו של יום צ'יפס זה תפוח אדמה, אם אתה לא מכניס לו שמן או רכיבים מבחוץ הוא משהו כמו 80 קלוריות ל100 גרם, אבל כיוון שמוסיפים לו כמה חומרים למיניהם הגיוני שזה יעלה ל125 קלוריות ל100 גרם. אין פה שום דבר חדש או נדיר, אתה בסה"כ מכין תפוח אדמה בתנור.

בקשר ל2, לפי האתר של מקדונלדס ל100 גרם של מק רויאל יש 11 גרם חלבון, ולמק רויאל שלם יש 500 קלוריות ו36 גרם חלבון, ל100 גרם בשר בקר יש 26 גרם חלבון ככה שזה הגיוני.

• פותח/ת השרשור
הגיוני שזה יוצא פחות, בסופו של יום צ'יפס זה תפוח אדמה, אם אתה לא מכניס לו שמן או רכיבים מבחוץ הוא משהו כמו 80 קלוריות ל100 גרם, אבל כיוון שמוסיפים לו כמה חומרים למיניהם הגיוני שזה יעלה ל125 קלוריות ל100 גרם. אין פה שום דבר חדש או נדיר, אתה בסה"כ מכין תפוח אדמה בתנור.

בקשר ל2, לפי האתר של מקדונלדס ל100 גרם של מק רויאל יש 11 גרם חלבון, ולמק רויאל שלם יש 500 קלוריות ו36 גרם חלבון, ל100 גרם בשר בקר יש 26 גרם חלבון ככה שזה הגיוני.
בבשר בקר יש26 אולי בהמבורגר יש משהו כמו 17 אם זה המבורגר תעשייתי של מקדונלדס אז כנראה אפילו פחות ב100 גרם לחניה יש אולי 10 והלחמניה שלהם לא שוקלת 100 אבל נגיד שכן זה עדיין יוצא 17+10=27 וזה עוד כשפירגנתי להם ממש בפועל לדעתי זה משהו כמו 14+5=19
אז איך הם הגיעו ל36 לעזאזעל?

בבשר בקר יש26 אולי בהמבורגר יש משהו כמו 17 אם זה המבורגר תעשייתי של מקדונלדס אז כנראה אפילו פחות ב100 גרם לחניה יש אולי 10 והלחמניה שלהם לא שוקלת 100 אבל נגיד שכן זה עדיין יוצא 17+10=27 וזה עוד כשפירגנתי להם ממש בפועל לדעתי זה משהו כמו 14+5=19
אז איך הם הגיעו ל36 לעזאזעל?
שמע אני לא יודע אז, אם הקציצה שלהם 100 גרם של בשר בקר נגיד זה 26 גרם ועוד הלחמניה בערך 8 זה 34.
יכול להיות שזה לא נכון ויש פחות חלבון, ככה או ככה אתה לא אוכל מקדונלדס כל יום אז זה לא אמור לשנות הרבה.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא יודע אז, אם הקציצה שלהם 100 גרם של בשר בקר נגיד זה 26 גרם ועוד הלחמניה בערך 8 זה 34.
יכול להיות שזה לא נכון ויש פחות חלבון, ככה או ככה אתה לא אוכל מקדונלדס כל יום אז זה לא אמור לשנות הרבה.
סתם מעניין אותי איל זה הגיוני שחברה בסדר גודל כזה משקרת ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית