הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה על תוכנית

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
החלטתי לעשות תוכנית זריזה של חזרה לאימונים, כרגע סובל עדיין מהשפעות של נקע ברגל שמאל ודלקת בברך ימין ולכן בחרתי את התוכנית power to the people ואיפה שיניתי

במקום בפרס בתוכנית החלטתי ללכת על פרס בעמידה , דדליפט נשאר ואני חושב להוסיף מתח או לתוכנית עצמה או כנפח יומי (הרבה סטים במשך היום של קצת חזרות)

כל זה אני מתכנן במינוס קלורי של כ500 עם רפידים של פעם בשבועיים

אני מאמין שחודש ראשון ישמש לי לטכניקה בעיקר, ומאוד נוח לי 5 אימונים בשבוע ליצירת במינוס הקלורי

מה חושבים?

• פותח/ת השרשור
איך התכנית נראית?
אם הבנתי נכון המליצו לי כאן

כל יום דדליפט ופרס (הוספתי מתח)
5 חזרות עבודה ואז סט 90% מזה גם ל5
כל יום מעלים וזה סייקל של 3-4 שבועות אבל בגלל שאני חוזר מחוסר אימון ואקח משקל קל נראלי אני יכול לעלות גם 6 - 8 שבועות

אני מבסוט מהתרגילים מאוד, לא יכול לבצע סקואט בגלל נקע, שונא בנץ', מאוד אוהב פרס, מאוד אוהב דדליפט, לא נפצעתי מהם אף פעם ולא הרגשתי שחיקה ויש לי טכניקה די טובה כי התאמנתי בהרמת משקולות וגם בעצמי פעם מהרבה מקורות - ריפטו, גלן, מאמנים רוסים בלייב ואני די בטוח בטכניקה שלי למרות שאני בטח יעלה בלוג לקבלת דעה

אז בידיעה שהטכניקה טובה ויש לי מה לעלות אני רוצה להריץ את התוכנית רצוף כל יום 5 פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי איך בנויה התכנית. מציע שתכתוב פה דוגמא של 3-4 שבועות ראשונים.

ראשון עד חמישי כולל
Deadlift 2x5
Press 2x5
סט שני 90% מהראשון
4 sets 60% ממספר החזרות המקסימלי
מעלה ככה שכל סט קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית