הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ss

אביב רוימי

משתמש מתחיל
18
4
נק' מוניטין:
4
18
4
יש לי כמה שאלות שלא הבנתי לגבי התכנית ואשמח אם תענו לי , אני בן 16 ועכישו התחלתי ss

1. כרגע אני עושה את התכנית כמו שהיא ללא תרגילי עזר ובמקום הפווארקלין אני עושה בנט אובר רואו ( אני לא מסתדר עם הפנדליי ) השאלה שלי עם זה יותר מידי עבודה על הגב התחתון ככה ?

2. אם אני מחליט להחליף את הבנט אובר במתח רגיל או צין אפ איך אני מוסיף מתח ומקבילים בתור תרגילי עזר אחרי שאתקדם קצת עם התכנית ?

3 . אני עושה לחיצת חזה כבר יותר משנה , אני מרים 70 בלחיצת חזה , 70 בסקוואט ו80 בדדליפט ( המשקלים הם rm5 שלי כרגע) ואני עשיתי ריסט של 10 אחוז כשהתחלתי את התכנית , יכול להיות שזה לא מספיק ויש צורך בריסט גדול יותר ?

1. כן זה בסדר.
2. אפשר להתחיל ממשקל גוף להתחיל מ3 סטים של חזרות עולות כל שבוע. אחרי שתגיע ל20 חזרות לכמה סטים, תעשה אותו דבר עם תוספת משקל.
3. כן בהחלט. צריך ריסט שיקח לך 3-4 שבועות להגיע למשקלי שיא. אם לא יותר עמוק. תלוי בטכניקה וברמה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית