הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי להיות על אחוז שומן נמוך

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
קראתי בהרבה מקומות שלהישאר על אחוז שומן מתחת ל10 בתור מתאמן טבעי לאורך זמן זה קשה אבל למה זה ככה? הרי אם למשל חיטבתי והגעתי ל7 א.ש עכשיו אני יכול להפסיק לאכול בגירעון ובעצם אם אני עכשיו יאכל לפי הניטרלי שלי אני אמור להישאר קבוע על אותו א.ש ולהישאר על ה7 א.ש, אז מה הבעיה בעצם שכולם אומרים שזה קשה?

קראתי בהרבה מקומות שלהישאר על אחוז שומן מתחת ל10 בתור מתאמן טבעי לאורך זמן זה קשה אבל למה זה ככה? הרי אם למשל חיטבתי והגעתי ל7 א.ש עכשיו אני יכול להפסיק לאכול בגירעון ובעצם אם אני עכשיו יאכל לפי הניטרלי שלי אני אמור להישאר קבוע על אותו א.ש ולהישאר על ה7 א.ש, אז מה הבעיה בעצם שכולם אומרים שזה קשה?
משום שכמות הקלוריות שתצטרך להכניס ביום היא כל כך נמוכה שידפק לך המוח. בנוסף, הסבירות שתאבד יותר מאסת שריר עולה בכמה רמות..

ברגע שתחזור לניטרלי עם הזמן הגוף ידאג לשנות את יחס ההרכבים גם אם תישאר באותו משקל,מכיוון "שמבחינתו" זה לא מצב אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
משום שכמות הקלוריות שתצטרך להכניס ביום היא כל כך נמוכה שידפק לך המוח. בנוסף, הסבירות שתאבד יותר מאסת שריר עולה בכמה רמות..
למה נמוכה? הרי נגיד על 13 א.ש אני אוכל 2000 אז בוא נגיד שעל 8 א.ש אני אוכל 1800~ זה לא כזה נמוך וכל עוד אני אוכל ככה אני אמור להישאר על 8
ברגע שתחזור לניטרלי עם הזמן הגוף ידאג לשנות את יחס ההרכבים גם אם תישאר באותו משקל,מכיוון "שמבחינתו" זה לא מצב אידיאלי.
לא נראלי הגיוני בכלל אם אני מתאמן ואוכל על ניטרלי אני אמור להישאר בדיוק אותו דבר

בוא נתחיל מזה שיהיה לך מאוד קשה לרדת לאחוזים כאלה נמוכים כמתאמן טיבעי בלי לאבד מאסת שריר והרבה.
דבר שני, מה שהבחור למעלה אמר גם נכון וזה לא משנה כמה זה נשמע לך לא הגיוני. יש גבול לאיזה אחוז שומן אתה יכול לרדת בלי להרגיש כמו סמרטוט ריצפה ועל כמה וכמה לשמר את אותו ה %.. ואם אני לא טועה, על אחוז שומן כזה נמוך, כל סטייה מהנייטרלי יכולה לגרום לאחלה של ריבאונד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית