הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימון לבן 50

Kofiko-PL

משתמש מתחיל
198
9
נק' מוניטין:
21
198
9
אחרי הרבה שנים של חוסר אימון מכל סוג שהוא והבנה שאם הוא רוצה לחיות את השנים הבאות בתור בן אם מתפקד אבא שלי החליט להירשם למכון.
בתור התחלה המטרה היא לא להעמיס יותר מדי שלא יסבול ויבטל את האימון ולאחר מכן אימונים שבעיקר יחזקו אותו.
כמה שאלות?
-האם כדאי להתחיל ללמד אותו סקוואטים/דדליפטים/בנץ/פרס מהיום הראשון שהוא דורך מהמכון או שמא כדאי לבנות מסת שריר מזערית בעזרת מכונות(הבן אדם עם 0 מסת שריר)
-האם תכנית FBW פשוטה תתאים לבן אדם בן 50?
משהו פשוט בסגנון של:
לחיצת רגליים 8*4
לחיצת חזה עם דאמבלים 8*4
מתח עם עזרה ממכונה 8*4
לחיצת כתפיים 8*4
בטן
כמובן שאם התשובה לשאלה הראשונה היא כן אז יוחלפו כל התרגילים בתרגילים מורכבים

אחרי הרבה שנים של חוסר אימון מכל סוג שהוא והבנה שאם הוא רוצה לחיות את השנים הבאות בתור בן אם מתפקד אבא שלי החליט להירשם למכון.
בתור התחלה המטרה היא לא להעמיס יותר מדי שלא יסבול ויבטל את האימון ולאחר מכן אימונים שבעיקר יחזקו אותו.
כמה שאלות?
-האם כדאי להתחיל ללמד אותו סקוואטים/דדליפטים/בנץ/פרס מהיום הראשון שהוא דורך מהמכון או שמא כדאי לבנות מסת שריר מזערית בעזרת מכונות(הבן אדם עם 0 מסת שריר)
-האם תכנית FBW פשוטה תתאים לבן אדם בן 50?
משהו פשוט בסגנון של:
לחיצת רגליים 8*4
לחיצת חזה עם דאמבלים 8*4
מתח עם עזרה ממכונה 8*4
לחיצת כתפיים 8*4
בטן
כמובן שאם התשובה לשאלה הראשונה היא כן אז יוחלפו כל התרגילים בתרגילים מורכבים
לא חושב שהוא יצליח לעשות סקוואטים וזה בהתחלה. מה שרשמת נשמע טוב, בתוספת של אימוני ליבה(דברים כמו פלאנק, גשר,פשיטות גו) ומתיחות. כדאי גם להוסיף אירובי.
בהדרגה אפשר לעבור לגובלט סקוואט, בוקס סקוואט...

חנן צודק. התוכנית שלך בשבילו סולידית. תן לו לרוץ עליה חודש, ואז תתחיל מורכבים.
הייתי מחליף מתח בתרגיל מקביל וקל יותר - או משיכות מישיבה, או כל סוג של חתירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית