הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AI COACHING - האם האיזון המושלם בין תוכניות מוכנות ומאמן?

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
בהמשך לדיון של @kotzer -
מידע - AI Coaching - מאמן באינטיליגנציה מלאכותית

בתקופה האחרונה בפורום נוצרו שתי ״מחנות״ בכל הנוגע לגישה הכללית לאימוני כוח, ״אתה יכול לבד״ מול ״קח מאמן״.

״אתה יכול לבד״ יתרונות:
- כל המידע זמין באינטרנט, במקרה הגרוע במחיר נמוך של ספר
- יש אינספור תוכניות מוכחות זמינות עם המון נסיון של מתאמנים
- מתאמנים הגיעו לתוצאות יפות עם תוכניות מוכנות / אימון עצמי
- מאמן עולה לרוב הרבה כסף (יחסית)
- לא קל למצוא מאמן טוב באמת

״אתה יכול לבד״ חסרונות:
- לא כולם יכולים לסנן את הבולשיט ו/או את המידע הלא רלוונטי באינטרנט
- לתוכניות מוכנות יש מס׳ מוגבל של פרמטרים שניתן להכניס שישפיעו על מבנה התכנית (לרוב רק משקלי שיא) לכן לא תתחשב ב: גיל, מין, משקל, פציעות, חומרים, הפסקות, הכנה לתחרות, טכניקה, תזונה, אורח חיים וכו׳ וכו׳ וכו׳
- נדיר למצוא מישהו שהגיע לתוצאות באמת מרשימות עם תוכניות מוכנות, וגם אנשים בטופ שמאמנים את עצמם לחלוטין זה יחסית נדיר, מאוד נפוץ מנגד למצוא אנשים שתקועים שנים על תוכניות מוכנות ולא מתקדמים

בחודשים האחרונים התווספה אופציה נוספת לארסנל - אימונים ע״ב אינטיליגנציה מלאכותית. ג׳גרנאוט טריינינג הצטרפה לחגיגה (צ׳אד ווסלי סמית׳) לאחרונה ויהיה מאוד מעניין לראות איך זה יתקדם, צ׳אד בעצמו מריץ את התכנית לראות איך היא עובדת.

האופציה הזאת היא שילוב של שני העולמות, עולה כסף, אבל מעט. מתחשב בהמון פקטורים, הרבה יותר מכל תכנית אחרת, אבל לא בכולם (אין ניתוח טכני עד כמה שידוע לי...).

לדעתי האישית זו אופציה שהרבה מתאמנים צריכים לשקול, גם מתחילים.

מה דעתכם?

בחודשים האחרונים התווספה אופציה נוספת לארסנל - אימונים ע״ב אינטיליגנציה מלאכותית. ג׳גרנאוט טריינינג הצטרפה לחגיגה (צ׳אד ווסלי סמית׳) לאחרונה ויהיה מאוד מעניין לראות איך זה יתקדם, צ׳אד בעצמו מריץ את התכנית לראות איך היא עובדת.
האמת שמשבוע הבא אני עובר להתאמן איתם. וגם גרט בלווינס מנסה אותם.
לא אומר שהתוכנה של בלווינס לא טובה אבל אחרי כמה חודשים טיפה השתעממתי מהגישה שלו. גם התוכנה של ג'אגרנאוט חכמה יותר וכנראה בהמשך היום ישלבו את התוכנות, במיוחד בגלל שבלווינס הוא היוצר של שתיהן

• פותח/ת השרשור
האמת שמשבוע הבא אני עובר להתאמן איתם. וגם גרט בלווינס מנסה אותם.
לא אומר שהתוכנה של בלווינס לא טובה אבל אחרי כמה חודשים טיפה השתעממתי מהגישה שלו. גם התוכנה של ג'אגרנאוט חכמה יותר וכנראה בהמשך היום ישלבו את התוכנות, במיוחד בגלל שבלווינס הוא היוצר של שתיהן
מה אהבת ומה לא אהבת בתכנה שלו?

מה לדעתך חסר?

מה לדעתך חסר?
אהבתי שהיא מאוד ספציפית בלי הרבה בלאגן. תטחן עבודה תקבל תוצאות. דבר נוסף שאהבתי הוא שלא מנסים לקרוע לך את הצורה, חלוקת הנפח טובה,אבל זה גם אחד החסרונות, שיש המון סטים, אבל המון.
דבר נוסף שלא אהבתי הוא שהיא לא משתנה ממש, קצת מוגזם אפילו עם שיטת ה"אם זה עובד אל תשנה"

מה לדעתך חסר?
אהבתי שהיא מאוד ספציפית בלי הרבה בלאגן. תטחן עבודה תקבל תוצאות. דבר נוסף שאהבתי הוא שלא מנסים לקרוע לך את הצורה, חלוקת הנפח טובה,אבל זה גם אחד החסרונות, שיש המון סטים, אבל המון.
דבר נוסף שלא אהבתי הוא שהיא לא משתנה ממש, קצת מוגזם אפילו עם שיטת ה"אם זה עובד אל תשנה"

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שכל מאמן AI יהיה שונה בהתאם להשקפת עולם שלו/ה על אימונים וכו׳.

יהיה מעניין עם צ׳אד כי ממה שאני יודע הוא יחסית מכניס עבודה מאוד מגוונת יחסית באימונים שלו (מצפייה באחד הלקוחות החזקים שלו עד 90 קילו).

מנגד, כאשר אין בנאדם פיזי שמסתכל עליך, לפעמים אימונים משעממים אבל פשוטים הם המתכון להצלחה.

אני יכול להעיד על עצמי שהאימונים שלי יחסית לא משתנים יותר מדי, רק מעט תרגילי עזר ברוטציה וניסוי וטעיה, אבל הנפח הוא הרסני וזה מה שדוחף את ההתקדמות קדימה.

אני מאמין שכל מאמן AI יהיה שונה בהתאם להשקפת עולם שלו/ה על אימונים וכו׳.

יהיה מעניין עם צ׳אד כי ממה שאני יודע הוא יחסית מכניס עבודה מאוד מגוונת יחסית באימונים שלו (מצפייה באחד הלקוחות החזקים שלו עד 90 קילו).

מנגד, כאשר אין בנאדם פיזי שמסתכל עליך, לפעמים אימונים משעממים אבל פשוטים הם המתכון להצלחה.

אני יכול להעיד על עצמי שהאימונים שלי יחסית לא משתנים יותר מדי, רק מעט תרגילי עזר ברוטציה וניסוי וטעיה, אבל הנפח הוא הרסני וזה מה שדוחף את ההתקדמות קדימה.
אני מסכים איתך, אבל לדעתי צריך עבודה יותר מגוונת רחוק יחסית מתחרות, כי בבלוק כוח ופיקינג אתה מתחזק מאוד, אבל גם נוטה לפתח חולשות ספציפיות, וכשחוזרים לאימונים רגילים צריך לטפל באותן חולשות.
וגם צ'אד אמר שבעתיד הוא מתכוון להכניס גם AI+מאמן אישי, ככה שה-AI יבנה לך את התוכנית, אבל יהיה לך מאמן בשביל טכניקה ושינויים קלים, וזה יוזיל מאוד את השירות של המאמן

בעזהי"ת

לדעתי, חלק מאוד לא מבוטל מתפקידו של מאמן, כלל לא נמצא ברמת תורת האימון, אלא ברמת המוטיבציה, התמיכה והייצוב הנפשי. בינה מלאכותית יכולה כמובן לתת מענה להיבט המדעי-טכני, אך לא האנושי.

הייתי אצל המאמנים שנחשבים להכי טובים בארץ ואני יכול להעיד שאף אחד מהם לא עזר לי וחלק אפילו עשו נזק (לא רק כספי). אני מעדיף לחפש לבד פתרונות לבעיות שאני נתקל בהן וחושב שאני יכול להתקדם הרבה יותר תוך כדי הקשבה לגוף ולמידה מה עובד ומה לא בעצמי. מי שעושה הכי הרבה נזק זה המאמני פח שחושבים שרק לואו באר זה טוב, או מקובעים על כל דעה אחרת ומבחינתם זאת האמת המוחלטת. כל המלצה הן ממאמן והן מספר, סרטון וכדומה, הייתי מציע לקחת בערבון מוגבל ולבצע בצורה זהירה ומבוקרת תוך כדי הפעלת הגיון פשוט ושיקול דעת.

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל המאמנים שנחשבים להכי טובים בארץ ואני יכול להעיד שאף אחד מהם לא עזר לי וחלק אפילו עשו נזק (לא רק כספי). אני מעדיף לחפש לבד פתרונות לבעיות שאני נתקל בהן וחושב שאני יכול להתקדם הרבה יותר תוך כדי הקשבה לגוף ולמידה מה עובד ומה לא בעצמי. מי שעושה הכי הרבה נזק זה המאמני פח שחושבים שרק לואו באר זה טוב, או מקובעים על כל דעה אחרת ומבחינתם זאת האמת המוחלטת. כל המלצה הן ממאמן והן מספר, סרטון וכדומה, הייתי מציע לקחת בערבון מוגבל ולבצע בצורה זהירה ומבוקרת תוך כדי הפעלת הגיון פשוט ושיקול דעת.
על כל אחד שיגיד שמאמנים רק הרסו אותו אני יכול להביא לך 100 שיגידו שמאמנים הצילו אותו.

אני לא מבטל את הטענה שלך כמובן.

אשמח לשמוע (בלי שמות) מה קרה איתך ואיך בדיוק המאמנים שפנית אליהם הזיקו לך.
בעזהי"ת

לדעתי, חלק מאוד לא מבוטל מתפקידו של מאמן, כלל לא נמצא ברמת תורת האימון, אלא ברמת המוטיבציה, התמיכה והייצוב הנפשי. בינה מלאכותית יכולה כמובן לתת מענה להיבט המדעי-טכני, אך לא האנושי.

כמובן שיש אלמנטים שאלגוריתם לא יוכל לתת להם מענה.

אפשר כמובן לדון ״מה הכי חשוב בתפקיד של מאמן״. הפתרון הזה (AI) נותן מענה לתפקיד אחד בודד של מאמן - תכנית אימונים.

אין ספק שהפתרון הזה נותן מענה יותר טוב מתכנית מוכנה, ופחות טוב (כנראה) ממאמן בשר ודם.

עניין נוסף שלדעתי עוד יותר חשוב מהפן המנטלי זה טכניקה, שום אלגוריתם (כיום) לא יוכל לתקן לך את הטכניקה ולהתאים בצורה מדוייקת תרגילי עזר. ספציפית הAI הזה של JTS נותן מענה של תרגילי עזר ע״י שאלון סובייקטיבי, אבל אין בנאדם שיסתכל על ההרמות שלך ויתאים לך תרגילי עזר מאוד ספציפיים אליך.

דווקא בפן המנטלי, אם ההשוואה היא למאמן און ליין, לדעתי אין יתרון גדול למאמן און ליין. המוטיבציה שניתן להשיג באי מייל / צ׳אט היא די מוגבלת. אם יש לך מישהו שאתה רואה פעם בשבוע, כמובן זה אחרת אבל זה לא ממש בר השוואה. מאמן און ליין נותן לך בעיקר תכנית אימונים מותאמת אישית. יש אנשים שמאמן ביום התחרות יתן להם המון מבחינת ביצועים, אבל זה כמובן שירות אחר.

במקרה יצא לי להקשיב לפודקאסט של צ׳אד שמדבר על הAI הזה, ואת האמת התרשמתי בטירוף יותר ממה שציפיתי. מסתבר שמכל מטריצת אפשרויות התכניות יש 84,000,000,000,000,000 תכניות שונות (לא טעיתי במספר).

הם מודים שיש אפילו יתרונות לעומת לקחת את צ׳אד בעצמו בתור מאמן, כי הAI נותן מענה של שינוי משקלים / סטים / תכנית תוך כדי האימון עצמו בהתאם לפידבק שאתה נותן, בנוסף לכל כך הרבה דברים שנלקחו בחשבון מראש שסיכוי סביר שצ׳אד בעצמו לא יחשוב עליהם במקום.

אני מאמין שעדיין יש דברים לתקן, בסה״כ גרסאת בטא.

את האמת? אם לא היה לי מאמן שאני כבר מושקע איתו ורץ איתו תקופה, הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.

@Grizzly Bear כמאמן (ריצה) ומתאמן בענפים שונים. לא כל מאמן מתאים לכל מתאמן ולהפך .

גם לי יצא לעבוד עם מאמנים סופר מקצועיים שפשוט לא הצלחנו לתקשר.
ומנגד כמאמן, היו לי מתאמנים שלא הצלחתי לקדם מכל מיני סיבות.
קל להגיד וקשה ליישם, זה להקשיב למאמן אבל במקביל לשקף את מה שאתה חושב, מרגיש ואם אחרי תקופה זה לא מסתדר פשוט לעבור הלאה .

אני גם חסיד של לימוד עצמי אבל לפעמים זה דורש יותר מדי השקעה ולפעמים גם הרבה בזבוז זמן.

על כל אחד שיגיד שמאמנים רק הרסו אותו אני יכול להביא לך 100 שיגידו שמאמנים הצילו אותו.

אני לא מבטל את הטענה שלך כמובן.

אשמח לשמוע (בלי שמות) מה קרה איתך ואיך בדיוק המאמנים שפנית אליהם הזיקו לך.

אפשר כמובן לדון ״מה הכי חשוב בתפקיד של מאמן״. הפתרון הזה (AI) נותן מענה לתפקיד אחד בודד של מאמן - תכנית אימונים.

אין ספק שהפתרון הזה נותן מענה יותר טוב מתכנית מוכנה, ופחות טוב (כנראה) ממאמן בשר ודם.

עניין נוסף שלדעתי עוד יותר חשוב מהפן המנטלי זה טכניקה, שום אלגוריתם (כיום) לא יוכל לתקן לך את הטכניקה ולהתאים בצורה מדוייקת תרגילי עזר. ספציפית הAI הזה של JTS נותן מענה של תרגילי עזר ע״י שאלון סובייקטיבי, אבל אין בנאדם שיסתכל על ההרמות שלך ויתאים לך תרגילי עזר מאוד ספציפיים אליך.

דווקא בפן המנטלי, אם ההשוואה היא למאמן און ליין, לדעתי אין יתרון גדול למאמן און ליין. המוטיבציה שניתן להשיג באי מייל / צ׳אט היא די מוגבלת. אם יש לך מישהו שאתה רואה פעם בשבוע, כמובן זה אחרת אבל זה לא ממש בר השוואה. מאמן און ליין נותן לך בעיקר תכנית אימונים מותאמת אישית. יש אנשים שמאמן ביום התחרות יתן להם המון מבחינת ביצועים, אבל זה כמובן שירות אחר.

במקרה יצא לי להקשיב לפודקאסט של צ׳אד שמדבר על הAI הזה, ואת האמת התרשמתי בטירוף יותר ממה שציפיתי. מסתבר שמכל מטריצת אפשרויות התכניות יש 84,000,000,000,000,000 תכניות שונות (לא טעיתי במספר).

הם מודים שיש אפילו יתרונות לעומת לקחת את צ׳אד בעצמו בתור מאמן, כי הAI נותן מענה של שינוי משקלים / סטים / תכנית תוך כדי האימון עצמו בהתאם לפידבק שאתה נותן, בנוסף לכל כך הרבה דברים שנלקחו בחשבון מראש שסיכוי סביר שצ׳אד בעצמו לא יחשוב עליהם במקום.

את האמת? אם לא היה לי מאמן שאני כבר מושקע איתו ורץ איתו תקופה, הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.
הייתי אצל מאמן שהיה אומר לי דברים סוטרים וכשלא היה לו תשובה למשהו הוא היה מחרטט משהו במקום להגיד שהוא לא יודע. גרם לי לעשות פשיטת יתר בגב שלאחריה התחילו לי כאבי גב והתגלו לי בלטים ופריצה אחר כך. הייתי אצל מאמן שאמר שהבעיות גב שיש לי זה סתם הראש ואין לי כלום ואני צריך לעשות את מה שהוא אומר והכל יהיה בסדר, כמובן שהוא לא חכם במיוחד. הייתי אצל מאמן שהיה אומר שהוא לא מאמין בלואו באר סקוואט ורק היי באר טוב ועוד כל מיני שטויות.

הייתי אצל מאמן שהיה אומר לי דברים סוטרים וכשלא היה לו תשובה למשהו הוא היה מחרטט משהו במקום להגיד שהוא לא יודע. גרם לי לעשות פשיטת יתר בגב שלאחריה התחילו לי כאבי גב והתגלו לי בלטים ופריצה אחר כך. הייתי אצל מאמן שאמר שהבעיות גב שיש לי זה סתם הראש ואין לי כלום ואני צריך לעשות את מה שהוא אומר והכל יהיה בסדר, כמובן שהוא לא חכם במיוחד. הייתי אצל מאמן שהיה אומר שהוא לא מאמין בלואו באר סקוואט ורק היי באר טוב ועוד כל מיני שטויות.
אז לא היית אצל מאמנים טובים. בכלל.

אני מניח שהכוונה שהוא היה אצל מאמנים מומלצים שנחשבים לטובים.
כן, אבל זה לא אומר שהם מאמנים טובים. כל אחד שהתחיל מכלום והלך למישהו שלא מבין כלום חוץ ממספיק כדי לתת לאותו אחד מתחיל דחיפה ראשונית, ישבע שאותו מאמן הוא תותח. תאגד הרבה מתחילים במקום אחד, כמו חדר כושר מסחרי, ותיתן אותם לאותו מאמן, פתאום יש לך קהילה גדולה של אנשים שנשבעים שאותו מאמן הוא תותח

בעזהי"ת

אני באמת לא רואה אימון אונליין בתור משהו מוצלח במיוחד. כמה פעמים שלא הסכמתי לעבוד עם חבר'ה, רק בגלל שלא הייתה בידם שום אפשרות לקפוץ לירושלים, ולו רק פעם בשבועיים-שלשה. אני לא חושב שזה הוגן, לא כלפי ולא כלפיהם.

ולא רק שאני לא רואה רואה תחליף ליחסי מאמן ספורטאי ולתמיכה המנטלית הנילוות להם, וחושב שזו טעות חמורה לוותר עליהם אם הם אפשריים כמובן, אלא שאני חושב שלאחר כל טריליארד האפשרויות שתוכנת הבינה המלאכותית מסוגלת להציע - הנסיון, הידע המעשי והאינטואיציה של מאמן איכותי - עדיין יניבו תוכנית אימון מוצלחת יותר לאותו ספורטאי.

דעתי, כמובן.

בעזהי"ת

אני באמת לא רואה אימון אונליין בתור משהו מוצלח במיוחד. כמה פעמים שלא הסכמתי לעבוד עם חבר'ה, רק בגלל שלא הייתה בידם שום אפשרות לקפוץ לירושלים, ולו רק פעם בשבועיים-שלשה. אני לא חושב שזה הוגן, לא כלפי ולא כלפיהם.

ולא רק שאני לא רואה רואה תחליף ליחסי מאמן ספורטאי ולתמיכה המנטלית הנילוות להם, וחושב שזו טעות חמורה לוותר עליהם אם הם אפשריים כמובן, אלא שאני חושב שלאחר כל טריליארד האפשרויות שתוכנת הבינה המלאכותית מסוגלת להציע - הנסיון, הידע המעשי והאינטואציה של מאמן איכותי - עדיין יניבו תוכנית אימון מוצלחת יותר לאותו ספורטאי.

דעתי, כמובן.
מסכים איתך על העניין שמאמן כנראה ייתן תוכנית טובה יותר מתוכנה, גם אם התוכנה תיתן תוכנית קרובה מאוד למקור אבל השאלה היא מה קורה כשאותו מאמן כבר מחר בלקוחות ולא יכול לעבוד עם עוד, אבל הלקוח רוצה את אותו המאמן. במצב הזה תוכנה תהיה חלופה טובה מאוד בגלל שהיא לא מוגבלת ע"י מספר הלקוחות

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

ולא רק שאני לא רואה רואה תחליף ליחסי מאמן ספורטאי ולתמיכה המנטלית הנילוות להם, וחושב שזו טעות חמורה לוותר עליהם אם הם אפשריים כמובן, אלא שאני חושב שלאחר כל טריליארד האפשרויות שתוכנת הבינה המלאכותית מסוגלת להציע - הנסיון, הידע המעשי והאינטואיציה של מאמן איכותי - עדיין יניבו תוכנית אימון מוצלחת יותר לאותו ספורטאי.

דעתי, כמובן.

אימון און ליין זו אופציית ביניים מבין שלל אפשרויות התמיכה:

1. אימון עצמי
2. אימון ע״ב תכנית אינטרנט
3. אימון ע״ב תכנית AI
4. אימון עם מאמן און ליין (גם כאן קיים במס׳ רמות תמיכה עפ״י תדירות וסוג התמיכה - ביקורת טכניקה, שינוי תכנית, עזרה בתזונה, פיקינג וכו׳ וכו׳)
5. אימון עם מאמן אישי (גם כאן קיים במס׳ רמות תמיכה עפ״י הזמן שאתה מבלה עם המאמן, אפשר להגיד שזה יהיה בלתי אפשרי כלכלית להתאמן 100% מהזמן עם מאמן צמוד אליך לרוב האנשים)

את האמת, בדר״כ הכי משתלם זה להתאמן באותו מכון עם המאמן אבל זה כמובן לא ריאלי ל99% מהאנשים.

אין לי שום ספק שמאמן אישי לידך זה משהו הרבה יותר טוב מכל אופציה אחרת.
אני אישית עובד עם מאמן און ליין, ומתי שהוא מבקר בסידני אני משתדל לקחת איתו אימון אישי על מנת לחדד כמה נקודות פנים מול פנים שקשה און ליין.

מנגד, אין שום סיכוי בעולם שהייתי יכול להרשות לעצמי לשלם לו על 12~ שעות שבועיות שאני מתאמן.

אימון און ליין זה משהו שנהיה מאוד נפוץ בשנים האחרונות בגלל כמה סיבות:
1. עלות. זה זול יותר ממאמן אישי.
2. גמישות השירות - המאמן שלי (ועוד רבים) עובדים בכמה רמות שירות ע״ב תדירות הצ׳ק אין, כלומר אם אתה רוצה שיענו לך מיד / מהר - תשלם יותר
3. יש לכל אדם גישה למאמנים הטובים בעולם, לא משנה איפה אתה גר

אם אני יכול להסתכל מבחינת תוצאות בשטח, ספציפית באוסטרליה, מתוך 8 הליפטרים שעשו מעל 1000 טוטאל, 4 מהם עובדים עם מאמן און ליין, השאר מתאמנים בתדירות מסויימת עם המאמן שלהם.

אולי בגלל שהצד המנטלי זה אחד הדברים שאני חזק בהם, אני לא חושב שזה נדבך מאוד חשוב באימון (אני יודע שאתה לא תסכים איתי על זה) בסופו של יום אתה צריך לבצע את מה שיש לך בתכנית, לא לסטות ממנה. ביום התחרות כל מה שצריך לעשות זה לא לחטוף רגליים קרות ולהתנהל אותו דבר כמו שהיית מתנהל באימון. נשמע פשוט אבל כמובן שזה לא קל כל כך. יש מתאמנים שזקוקים להמון עבודה בצד המנטלי (חברה שלי לדוגמא) אבל לדעתי האישית זה לא משהו שמאמן אישי צריך להשקיע אחוז גבוה מהזמן שלו. רוב הזמן זה טכניקה ותכנון אימונים ומעקב שהמתאמן שלך עושה מה שאתה רוצה שיעשה.

דווקא מנטליות מחוץ למכון זה דבר שלדעתי יותר חשוב, ויסות מתח, שינה, אורח חיים וכד׳.

אני חושב שזה דווקא רעיון מעולה. לאחר צפיה בכל הסרטונים שצ'אד הוציא עד עכשיו על הAI הוא נראה מאד מבטיח. יתרון אחד שהוא ציין על פני עבודה עם מאמן, שאתה תוכל לדווח לאפליקציה בדיוק מה היה בכל סט של כל אימון והיא משתמשת בזה כמידע לייעל את התכנית שלך כמה שיותר ואלא אם כן אתה מתאמן אצל שייקו, המאמן שלך לא יתן לך רמה כזאת של פידבק.
לגבי הנושא של התאמת תרגילים לצרכים, הוא אמר שהAI מתאים לך תרגילי עזר לפי הנקודות החלשות שלך ואז עובד לפי הפידבק שלך, כשאם אתה לא רוצה את התרגיל הוא יציע לך רשימה של חלופות מתאימות או שלהיפך אם תרצה תרגיל עזר מסויים אולי הוא יגיד לך שעדיף תרגיל עזר אחר שאולי יעבוד טוב יותר וכו'.
אני אישית מאד סקרן לראות מה יהיו התוצאות של זה, אבל אם באמת התוכנה תוכל לאמן אותך כמו שCWS היה מאמן אותך באופן אישי זה יכול להיות מעולה, ואם באמת עוד שנה-שנתיים הם יראו תוצאות חיוביות לאורך זמן אצל לקוחות אני לגמרי אשקול להיכנס לזה

אני חושב שזה דווקא רעיון מעולה. לאחר צפיה בכל הסרטונים שצ'אד הוציא עד עכשיו על הAI הוא נראה מאד מבטיח. יתרון אחד שהוא ציין על פני עבודה עם מאמן, שאתה תוכל לדווח לאפליקציה בדיוק מה היה בכל סט של כל אימון והיא משתמשת בזה כמידע לייעל את התכנית שלך כמה שיותר ואלא אם כן אתה מתאמן אצל שייקו, המאמן שלך לא יתן לך רמה כזאת של פידבק.
לגבי הנושא של התאמת תרגילים לצרכים, הוא אמר שהAI מתאים לך תרגילי עזר לפי הנקודות החלשות שלך ואז עובד לפי הפידבק שלך, כשאם אתה לא רוצה את התרגיל הוא יציע לך רשימה של חלופות מתאימות או שלהיפך אם תרצה תרגיל עזר מסויים אולי הוא יגיד לך שעדיף תרגיל עזר אחר שאולי יעבוד טוב יותר וכו'.
אני אישית מאד סקרן לראות מה יהיו התוצאות של זה, אבל אם באמת התוכנה תוכל לאמן אותך כמו שCWS היה מאמן אותך באופן אישי זה יכול להיות מעולה, ואם באמת עוד שנה-שנתיים הם יראו תוצאות חיוביות לאורך זמן אצל לקוחות אני לגמרי אשקול להיכנס לזה
לגבי עניין תרגילי העזר, כרגע התוכנית נותנת לך תרגילי עזר ואתה יכול לשנות מעט על דעת עצמך, אבל ב-Q1 2019 מורה לצאת האפליקציה, ששם תהיה אפשרות לבחור ישירות מהאפליקציה את התוכנית.
בכל מקרה למי שאין תחרות הוא נותן תוכנית של 26 שבועות, אז אם שום דבר לא ישתנה, עוד 25 שבועות נראה איפה אני עומד

לגבי עניין תרגילי העזר, כרגע התוכנית נותנת לך תרגילי עזר ואתה יכול לשנות מעט על דעת עצמך, אבל ב-Q1 2019 מורה לצאת האפליקציה, ששם תהיה אפשרות לבחור ישירות מהאפליקציה את התוכנית.
בכל מקרה למי שאין תחרות הוא נותן תוכנית של 26 שבועות, אז אם שום דבר לא ישתנה, עוד 25 שבועות נראה איפה אני עומד
אשמח לשמוע עדכונים. יש לך לוג?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית