הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירקות

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אני צורכת מעל 10 ירקות מגוונים ביום, נניח לארוחת ערב אני אוכלת 4-6 סוגי ירקות עם קוטג׳ ואני מעדיפה את זה על פני כל ארוחה אחרת. הרבה יותר טעים לי ומספק.
השאלה שלי אם כדי להוריד את הפחמימה מהארוחת צהריים שלי(אורז,קינואה,עדשים) ולעבור לברוקולי/שעועית כדי לא לאכול יותר מידי פחמימות כי בירקות שאני אוכלת יש הרבה פחמימות...
והאם זה בסדר לאכול כמות כזו גדולה של ירקות?
האם זה יכול לגרום לנזקים כלשהם?
אני כמובן מחשיבה את הקלוריות של הירקות בתפריט שלי אבל הכמות פחמימה ענקית בגלל הירקות...
והמטרה היא חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם עברת את צריכת הפחמימות שלך ולא עברת את צריכת הקלוריות שלך סימן שאת צורכת פחות שומן או חלבון. זה לא בהכרח רע אבל צריך לשים לב שאוכלים כמויות מספיקות של חלבון ושומן.

אין שום בעיה עם המון ירקות, הלוואי עלי. אני עכשיו בתהליך של לאט לאט להעלות צריכת פירות וירקות כדי להגיע למשהו סביר (באופן טבעי לא אוכל כמעט בכלל).

מה הערכים שלך וכמה את מגיעה בפועל?
תודה רבה על התשובה.
האמת שבגלל שאני לא עושה ספורט שמרתי על 0.8 חלבון על כל קילו... בקרוב אוסיף אימונים אז אעלה ל1.8 על כל קילו בגוף... לאחרונה אני אוכלת שיבולת שועל לארוחת בוקר ובננה. אז הפחמימות פתאום הרבה יותר גבוהות ובגלל שהשתחררתי מהצבא אז המגוון של הירקות הרבה יותר גדול. הכל מחושב בתפריט ולמרות הפחמימות הגבוהות אני לא עוברת את המאזן הנייטרלי. לגבי שומן זה באמת משהו שהוא זניח אצלי אבל לאט לאט אני מוסיפה שקדים/אבוקדו אז זה מתחיל להיות בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית