הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא עושה LB?
לא עושה ויש שתי בעיות מרכזיות:
1.אחיזה עם אגודל מסביב לא נוחה לי בעליל והמפרק שלי שבור שאני מחזיק ככה, אחיזה בלי אגודל מרגישה כאילו אין לי יציבות
2. אני מרגיש כאב בכתף שאני מנסה להיכנס לתנוחה של LB עם המוט.

לא עושה ויש שתי בעיות מרכזיות:
1.אחיזה עם אגודל מסביב לא נוחה לי בעליל והמפרק שלי שבור שאני מחזיק ככה, אחיזה בלי אגודל מרגישה כאילו אין לי יציבות
2. אני מרגיש כאב בכתף שאני מנסה להיכנס לתנוחה של LB עם המוט.

1.אגודל מסביב אתה מתכוון שהאגודל מעל יחד עם שאר האצבעות?(thumbs on),כי אם כן זה אחיזה שאמורה להיות ידידותית למפרק בהנחה שאתה לא שובר את המפרק (תדאג שהוא יהיה in line עם האמה).
2.יש לך רקע עם כאבי כתף? יכול להיות שאתה אוחז צר מדי?

בכל מקרה אין בעיה שתעשה HB אבל תתחיל מלנעול נעליים עם הגבהה בעקב ולשפר את הankle mobility על מנת שתוכל להשיג עומק בלי לשפוף קדימה יותר מדי

אתה לא עושה LB עם מוט מונח למעלה, אתה עושה HB, אבל הגב העליון שלך קורס, ואז שאר הסקוואט קורס איתו. חסרה לך יציבות והרבה כוח.
תנסה להוסיף סקוואט עם ירידה איטית של כמה שניות

אתה לא עושה LB עם מוט מונח למעלה, אתה עושה HB, אבל הגב העליון שלך קורס, ואז שאר הסקוואט קורס איתו. חסרה לך יציבות והרבה כוח.

איפה אתה רואה קריסה? זה שהוא שופף קצת קדימה לא אומר שהוא קורס
הוא דווקא שולט בתנועה לאורך כל התרגיל

איפה אתה רואה קריסה? זה שהוא שופף קצת קדימה לא אומר שהוא קורס
הוא דווקא שולט בתנועה לאורך כל התרגיל
הוא לא שופף קדימה, הראש יורד למטה, הגב העליון יורד איתו, ואז כל הגב וזה הופך למשהו שנראה כמו LB, אבל זה נטו נפילה קדימה

• פותח/ת השרשור
1.אגודל מסביב אתה מתכוון שהאגודל מעל יחד עם שאר האצבעות?(thumbs on),כי אם כן זה אחיזה שאמורה להיות ידידותית למפרק בהנחה שאתה לא שובר את המפרק (תדאג שהוא יהיה in line עם האמה).
2.יש לך רקע עם כאבי כתף? יכול להיות שאתה אוחז צר מדי?

בכל מקרה אין בעיה שתעשה HB אבל תתחיל מלנעול נעליים עם הגבהה בעקב ולשפר את הankle mobility על מנת שתוכל להשיג עומק בלי לשפוף קדימה יותר מדי
לא התכוונתי שהוא עוטף את המוט(כמו אחיזה רגילה בדדליפט וכו)
2. כעקרון אני כרגע לא יכול ללחוץ רק בנץ(מרגיש כאב מוזר בכתף אחורית רק בתרגיל בנץ)
אני כל החיים עבדתי עם HB
אז זה המשקל גבוה מידי? זה היה די קליל 3X5
הבעיה שיש לי שלא רואים בסרטון זה שהברכיים נכנסות קצת פנימה ואז אני פותח אותם, בסטים עצימים יותר הם קורסות פנימה לחצי שניה ואז אני פותח אותם הצידה.

אז זה המשקל גבוה מידי? זה היה די קליל 3X5
הבעיה שיש לי שלא רואים בסרטון זה שהברכיים נכנסות קצת פנימה ואז אני פותח אותם, בסטים עצימים יותר הם קורסות פנימה לחצי שניה ואז אני פותח אותם הצידה.
המשקל כבד מדי לטכניקה שלך. עם איזו תוכנית אתה עובד?

הוא לא שופף קדימה, הראש יורד למטה, הגב העליון יורד איתו, ואז כל הגב וזה הופך למשהו שנראה כמו LB, אבל זה נטו נפילה קדימה

מסכים-הסתכלתי שוב.
הבעיה שהוא מנסה להישאר זקוף ולא מצליח להשיג עומק לכן יש קריסונת קטנה
לא התכוונתי שהוא עוטף את המוט(כמו אחיזה רגילה בדדליפט וכו)
2. כעקרון אני כרגע לא יכול ללחוץ רק בנץ(מרגיש כאב מוזר בכתף אחורית רק בתרגיל בנץ)
אני כל החיים עבדתי עם HB

תבדוק איך אתה פותר את הבעיה עם הכתף,זה בסדר לעשות HB..ממליץ לקנות נעליים עם הגבהה.

• פותח/ת השרשור
מסכים-הסתכלתי שוב.
הבעיה שהוא מנסה להישאר זקוף ולא מצליח להשיג עומק לכן יש קריסונת קטנה

תבדוק איך אתה פותר את הבעיה עם הכתף,זה בסדר לעשות HB..ממליץ לקנות נעליים עם הגבהה.
אולי אני אנסה לעשות שוב lb, נראה איך זה, בכל מקרה איך פותרים את הבעיה עם הקריסה? mobilty?

• פותח/ת השרשור
זה בעיה של חוזק בטווחי תנועה מסויים. התוכנית שלך לא עובדת עליהם מספיק.
אני הייתי מוסיף סקוואט בירידה איטית, עם משקלים בהתאם
ירידה איטית כלומר בשלב האקצנטרי?
לכמה חזרות לעבוד?, ולמתי להוסיף את הסקוואט?
אם יש לך בעיות בכתף לא הייתי במקומך מנסה לכפות על עצמך lb, מניסיון זה לא הולך טוב ביחד
ניסיתי היום להיכנס לפוזיציה, אני לא יכול לגרום למוט להגיע לשם בלי כאבים.
אני אשאר עם הHB

ומה ההמלצה שלכם לנעל גבוהה?
ראיתי את הpowerlift 3.1 והוא גם לא יקר מידי, יתאים לא? למרות שראיתי שהגבהה היא 0.5 אינץ והADIPOWER עם 0.75 אינץ

נערך לאחרונה:
ירידה איטית כלומר בשלב האקצנטרי?
כן

לכמה חזרות לעבוד?, ולמתי להוסיף את הסקוואט?
תלוי. איך נראה הסקוואט בתוכנית שלך?

מה ההמלצה שלכם לנעל גבוהה?
ראיתי את הpowerlift 3.1 והוא גם לא יקר מידי, יתאים לא? למרות שראיתי שהגבהה היא 0.5 אינץ והADIPOWER עם 0.75 אינץ
אני ממליץ על הסאבו פאוורליפט

• פותח/ת השרשור
כן

תלוי. איך נראה הסקוואט בתוכנית שלך?

אני ממליץ על הסאבו פאוורליפט
אני תמיד עבדתי 3X5, ובתכנית הזאת ספציפית אני עובד פעמיים בשבוע כבד 3X5, ביום ראשון וביום חמישי.
העלייה במשקל מתבצעת ביום ראשון, ואז אני מנסה לעבוד עם המשקל גם ביום חמישי או אם זה היה ממש עצים ביום ראשון אז אני עושה סקוואט קל ביום חמישי(תלוי איך הלך).

יש לך אתר כלשהו להזמין? והם די יקרות לא?

אני תמיד עבדתי 3X5, ובתכנית הזאת ספציפית אני עובד פעמיים בשבוע כבד 3X5, ביום ראשון וביום חמישי.
העלייה במשקל מתבצעת ביום ראשון, ואז אני מנסה לעבוד עם המשקל גם ביום חמישי או אם זה היה ממש עצים ביום ראשון אז אני עושה סקוואט קל ביום חמישי(תלוי איך הלך).
אז תעשה 5X3 (הפוך סטים וחזרות) במקום הסקוואט השני

יש לך אתר כלשהו להזמין? והם די יקרות לא?
Штангетки SABO PowerLift (Феррари)
זה הדגם החדש, יש גם בעוד צבעים (שים לב לקנות את הדגם החדש, עם הלולאה לאצבע מאחורי העקב, כי הם שיפרו כל מני בעיות שהיו בדגם הקודם)

• פותח/ת השרשור
אז תעשה 5X3 (הפוך סטים וחזרות) במקום הסקוואט השני

Штангетки SABO PowerLift (Феррари)
זה הדגם החדש, יש גם בעוד צבעים (שים לב לקנות את הדגם החדש, עם הלולאה לאצבע מאחורי העקב, כי הם שיפרו כל מני בעיות שהיו בדגם הקודם)
סבבה תודה רבה
והבנתי שיכול להיות שהקריסה הקטנה ברגליים יכולה להיות בגלל החוסר מובילטי בקרסול ולאו דווקא בגלל חוסר של כוח במקרבים

Штангетки SABO PowerLift
זאת יותר זולה, זה גם הדגם החדש אני חושב אז אני אלך עלייה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית