עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עושה ויש שתי בעיות מרכזיות:למה אתה לא עושה LB?
לא עושה ויש שתי בעיות מרכזיות:
1.אחיזה עם אגודל מסביב לא נוחה לי בעליל והמפרק שלי שבור שאני מחזיק ככה, אחיזה בלי אגודל מרגישה כאילו אין לי יציבות
2. אני מרגיש כאב בכתף שאני מנסה להיכנס לתנוחה של LB עם המוט.
אתה לא עושה LB עם מוט מונח למעלה, אתה עושה HB, אבל הגב העליון שלך קורס, ואז שאר הסקוואט קורס איתו. חסרה לך יציבות והרבה כוח.
תנסה להוסיף סקוואט עם ירידה איטית של כמה שניות
הוא לא שופף קדימה, הראש יורד למטה, הגב העליון יורד איתו, ואז כל הגב וזה הופך למשהו שנראה כמו LB, אבל זה נטו נפילה קדימהאיפה אתה רואה קריסה? זה שהוא שופף קצת קדימה לא אומר שהוא קורס
הוא דווקא שולט בתנועה לאורך כל התרגיל
לא התכוונתי שהוא עוטף את המוט(כמו אחיזה רגילה בדדליפט וכו)1.אגודל מסביב אתה מתכוון שהאגודל מעל יחד עם שאר האצבעות?(thumbs on),כי אם כן זה אחיזה שאמורה להיות ידידותית למפרק בהנחה שאתה לא שובר את המפרק (תדאג שהוא יהיה in line עם האמה).
2.יש לך רקע עם כאבי כתף? יכול להיות שאתה אוחז צר מדי?
בכל מקרה אין בעיה שתעשה HB אבל תתחיל מלנעול נעליים עם הגבהה בעקב ולשפר את הankle mobility על מנת שתוכל להשיג עומק בלי לשפוף קדימה יותר מדי
אז זה המשקל גבוה מידי? זה היה די קליל 3X5אתה לא עושה LB עם מוט מונח למעלה, אתה עושה HB, אבל הגב העליון שלך קורס, ואז שאר הסקוואט קורס איתו. חסרה לך יציבות והרבה כוח.
תנסה להוסיף סקוואט עם ירידה איטית של כמה שניות
המשקל כבד מדי לטכניקה שלך. עם איזו תוכנית אתה עובד?אז זה המשקל גבוה מידי? זה היה די קליל 3X5
הבעיה שיש לי שלא רואים בסרטון זה שהברכיים נכנסות קצת פנימה ואז אני פותח אותם, בסטים עצימים יותר הם קורסות פנימה לחצי שניה ואז אני פותח אותם הצידה.
הוא לא שופף קדימה, הראש יורד למטה, הגב העליון יורד איתו, ואז כל הגב וזה הופך למשהו שנראה כמו LB, אבל זה נטו נפילה קדימה
לא התכוונתי שהוא עוטף את המוט(כמו אחיזה רגילה בדדליפט וכו)
2. כעקרון אני כרגע לא יכול ללחוץ רק בנץ(מרגיש כאב מוזר בכתף אחורית רק בתרגיל בנץ)
אני כל החיים עבדתי עם HB
אולי אני אנסה לעשות שוב lb, נראה איך זה, בכל מקרה איך פותרים את הבעיה עם הקריסה? mobilty?מסכים-הסתכלתי שוב.
הבעיה שהוא מנסה להישאר זקוף ולא מצליח להשיג עומק לכן יש קריסונת קטנה
תבדוק איך אתה פותר את הבעיה עם הכתף,זה בסדר לעשות HB..ממליץ לקנות נעליים עם הגבהה.
זה בעיה של חוזק בטווחי תנועה מסויים. התוכנית שלך לא עובדת עליהם מספיק.אולי אני אנסה לעשות שוב lb, נראה איך זה, בכל מקרה איך פותרים את הבעיה עם הקריסה? mobilty?
ירידה איטית כלומר בשלב האקצנטרי?זה בעיה של חוזק בטווחי תנועה מסויים. התוכנית שלך לא עובדת עליהם מספיק.
אני הייתי מוסיף סקוואט בירידה איטית, עם משקלים בהתאם
ניסיתי היום להיכנס לפוזיציה, אני לא יכול לגרום למוט להגיע לשם בלי כאבים.אם יש לך בעיות בכתף לא הייתי במקומך מנסה לכפות על עצמך lb, מניסיון זה לא הולך טוב ביחד
כןירידה איטית כלומר בשלב האקצנטרי?
תלוי. איך נראה הסקוואט בתוכנית שלך?לכמה חזרות לעבוד?, ולמתי להוסיף את הסקוואט?
אני ממליץ על הסאבו פאוורליפטמה ההמלצה שלכם לנעל גבוהה?
ראיתי את הpowerlift 3.1 והוא גם לא יקר מידי, יתאים לא? למרות שראיתי שהגבהה היא 0.5 אינץ והADIPOWER עם 0.75 אינץ
אני תמיד עבדתי 3X5, ובתכנית הזאת ספציפית אני עובד פעמיים בשבוע כבד 3X5, ביום ראשון וביום חמישי.כן
תלוי. איך נראה הסקוואט בתוכנית שלך?
אני ממליץ על הסאבו פאוורליפט
אז תעשה 5X3 (הפוך סטים וחזרות) במקום הסקוואט השניאני תמיד עבדתי 3X5, ובתכנית הזאת ספציפית אני עובד פעמיים בשבוע כבד 3X5, ביום ראשון וביום חמישי.
העלייה במשקל מתבצעת ביום ראשון, ואז אני מנסה לעבוד עם המשקל גם ביום חמישי או אם זה היה ממש עצים ביום ראשון אז אני עושה סקוואט קל ביום חמישי(תלוי איך הלך).
Штангетки SABO PowerLift (Феррари)יש לך אתר כלשהו להזמין? והם די יקרות לא?
סבבה תודה רבהאז תעשה 5X3 (הפוך סטים וחזרות) במקום הסקוואט השני
Штангетки SABO PowerLift (Феррари)
זה הדגם החדש, יש גם בעוד צבעים (שים לב לקנות את הדגם החדש, עם הלולאה לאצבע מאחורי העקב, כי הם שיפרו כל מני בעיות שהיו בדגם הקודם)