עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סורי שאני מתפרץ לאשכול אבל אתה יודע איך הpowerlift בהשוואה לweightlift? הweightlift נראות הרבה יותר טוב.אז תעשה 5X3 (הפוך סטים וחזרות) במקום הסקוואט השני
Штангетки SABO PowerLift (Феррари)
זה הדגם החדש, יש גם בעוד צבעים (שים לב לקנות את הדגם החדש, עם הלולאה לאצבע מאחורי העקב, כי הם שיפרו כל מני בעיות שהיו בדגם הקודם)
זה הדגם הישן.סבבה תודה רבה
והבנתי שיכול להיות שהקריסה הקטנה ברגליים יכולה להיות בגלל החוסר מובילטי בקרסול ולאו דווקא בגלל חוסר של כוח במקרבים
Штангетки SABO PowerLift
זאת יותר זולה, זה גם הדגם החדש אני חושב אז אני אלך עלייה
נדיר מאוד שזה בגלל חולשה במקרבים, לרוב הבעיה היא דחיפה לא שווה דרך כף הרגל, למרות שבמקרה שלך זה אפשרי גם חוסר מוביליטי בקרסולוהבנתי שיכול להיות שהקריסה הקטנה ברגליים יכולה להיות בגלל החוסר מובילטי בקרסול ולאו דווקא בגלל חוסר של כוח במקרבים
זה הדגם הישן, תראה שאין לולאה מאחורהШтангетки SABO PowerLift
זאת יותר זולה, זה גם הדגם החדש אני חושב אז אני אלך עלייה
למיטב הבנתי הן די אותו הדבר, ההבדלים בעיקרון הם סוגר אחד פחות בוויטליפט, וסוליה קדמית מעט גמישה יותרסורי שאני מתפרץ לאשכול אבל אתה יודע איך הpowerlift בהשוואה לweightlift? הweightlift נראות הרבה יותר טוב
זה משמעותי שיש סוגר אחד פחות?למיטב הבנתי הן די אותו הדבר, ההבדלים בעיקרון הם סוגר אחד פחות בוויטליפט, וסוליה קדמית מעט גמישה יותר
משמעותי זה לא, אבל סוגר אחד יותר נותן לך להתאים את הנעל בצורה טובה יותר לכף הרגל, וזה יתרוןזה משמעותי שיש סוגר אחד פחות?
מבחינת מידות ללכת לפי המידה רגיל או מידה אחת יותר?נדיר מאוד שזה בגלל חולשה במקרבים, לרוב הבעיה היא דחיפה לא שווה דרך כף הרגל, למרות שבמקרה שלך זה אפשרי גם חוסר מוביליטי בקרסול
זה הדגם הישן, תראה שאין לולאה מאחורה
למיטב הבנתי הן די אותו הדבר, ההבדלים בעיקרון הם סוגר אחד פחות בוויטליפט, וסוליה קדמית מעט גמישה יותר
בסאבו לך לפי טבלת המידות שלהם כי אלה מידות רוסיות, שהן קרובות למידות הרגילות אבל טיפה שונותמבחינת מידות ללכת לפי המידה רגיל או מידה אחת יותר?
הפאוורליפט 2 זה דגם ישן, נכון להיות יש פאוורליפט 3, 3.1 ו-4. העקב של הפאוורליפט נמוך יותר, וגם הסוליה טיפה רכה יותר, לעומת הסאבו זה הבדל שכנראה תשים לב אליומה ההבדל בין הSABO לpowerlift 2.0?
יש לי את הדגם הישן ואני מאוד מרוצה ממנו. סתם לדעת, איזה שינויים הם עשו בדגם החדש?נדיר מאוד שזה בגלל חולשה במקרבים, לרוב הבעיה היא דחיפה לא שווה דרך כף הרגל, למרות שבמקרה שלך זה אפשרי גם חוסר מוביליטי בקרסול
זה הדגם הישן, תראה שאין לולאה מאחורה
למיטב הבנתי הן די אותו הדבר, ההבדלים בעיקרון הם סוגר אחד פחות בוויטליפט, וסוליה קדמית מעט גמישה יותר
בעיקר תיקנו את הבעיות שאנשים התלוננו עליהןיש לי את הדגם הישן ואני מאוד מרוצה ממנו. סתם לדעת, איזה שינויים הם עשו בדגם החדש?
שמעתי שאנשים אמרו שהרצועות והשרוכים ארוכים מדי. meh.בעיקר תיקנו את הבעיות שאנשים התלוננו עליהן