הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה סקוואט

אז תעשה 5X3 (הפוך סטים וחזרות) במקום הסקוואט השני

Штангетки SABO PowerLift (Феррари)
זה הדגם החדש, יש גם בעוד צבעים (שים לב לקנות את הדגם החדש, עם הלולאה לאצבע מאחורי העקב, כי הם שיפרו כל מני בעיות שהיו בדגם הקודם)
סורי שאני מתפרץ לאשכול אבל אתה יודע איך הpowerlift בהשוואה לweightlift? הweightlift נראות הרבה יותר טוב.
סבבה תודה רבה
והבנתי שיכול להיות שהקריסה הקטנה ברגליים יכולה להיות בגלל החוסר מובילטי בקרסול ולאו דווקא בגלל חוסר של כוח במקרבים

Штангетки SABO PowerLift
זאת יותר זולה, זה גם הדגם החדש אני חושב אז אני אלך עלייה
זה הדגם הישן.

והבנתי שיכול להיות שהקריסה הקטנה ברגליים יכולה להיות בגלל החוסר מובילטי בקרסול ולאו דווקא בגלל חוסר של כוח במקרבים
נדיר מאוד שזה בגלל חולשה במקרבים, לרוב הבעיה היא דחיפה לא שווה דרך כף הרגל, למרות שבמקרה שלך זה אפשרי גם חוסר מוביליטי בקרסול

Штангетки SABO PowerLift
זאת יותר זולה, זה גם הדגם החדש אני חושב אז אני אלך עלייה
זה הדגם הישן, תראה שאין לולאה מאחורה

סורי שאני מתפרץ לאשכול אבל אתה יודע איך הpowerlift בהשוואה לweightlift? הweightlift נראות הרבה יותר טוב
למיטב הבנתי הן די אותו הדבר, ההבדלים בעיקרון הם סוגר אחד פחות בוויטליפט, וסוליה קדמית מעט גמישה יותר

• פותח/ת השרשור
נדיר מאוד שזה בגלל חולשה במקרבים, לרוב הבעיה היא דחיפה לא שווה דרך כף הרגל, למרות שבמקרה שלך זה אפשרי גם חוסר מוביליטי בקרסול

למיטב הבנתי הן די אותו הדבר, ההבדלים בעיקרון הם סוגר אחד פחות בוויטליפט, וסוליה קדמית מעט גמישה יותר
מבחינת מידות ללכת לפי המידה רגיל או מידה אחת יותר?
ומה ההבדל בין הSABO לpowerlift 2.0?

מבחינת מידות ללכת לפי המידה רגיל או מידה אחת יותר?
בסאבו לך לפי טבלת המידות שלהם כי אלה מידות רוסיות, שהן קרובות למידות הרגילות אבל טיפה שונות

מה ההבדל בין הSABO לpowerlift 2.0?
הפאוורליפט 2 זה דגם ישן, נכון להיות יש פאוורליפט 3, 3.1 ו-4. העקב של הפאוורליפט נמוך יותר, וגם הסוליה טיפה רכה יותר, לעומת הסאבו זה הבדל שכנראה תשים לב אליו

יש לי את הדגם הישן ואני מאוד מרוצה ממנו. סתם לדעת, איזה שינויים הם עשו בדגם החדש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית