הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט 140x3 בדיקת טכניקה

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אהלן מעלה סרטון של ניסיון לחמישייה אבל הצוצאה היא 3 חזרות עם 140kg

פעם ראשונה שמרים 140...

אני עלה כי חבר טוען שאני מרים עם הגב ולא דוחף עם הרגליים ושהגב שלי עגול ואני טוען שהגב שלי בסדר ושאני דוחף עם הרגליים...

הוא טוען שנכשלתי כי אני לא דוחף עם הרגליים ואני טוען שנכשלתי כי הרגשתי שהפוך שאני דוחף עם הרגליים והמוט לא עולה...

מה דעתכם?

מה שחשוב שב0:38 הבחורה מאחורה בחנה אותך ממושכות.

ולעניינים פעוטים יותר - הטכניקה כמובן שלא מושלמת ויבוא תגובות אחרי עם דגשים, אבל המוט נשאר דבוק לא כי לא משכת עם הרגליים או כי הגב היה עגול, אלא כי פשוט לא היית מספיק חזק

מסכים עם מה שנאמר מעלי, פשט לא היית מספיק חזק.
בכל מקרה, יש לך את הנטיה להתאבד על המשקל, כלומר ברגע שמתחיל להיות קשה אתה זורק חלק מהטכניקה מהחלון ומושך איך שאולי תצליח, והגב מתעגל ברמה מסויימת, קשה לדעת אבל מהזווית הזאת כמה.
תדאג לפתוח את האגן, להתיישב קלות, ולדמיין שאתה קם מכיסא גבוה, ככה אתה לא תמשוך עם הכתפיים, אלא עם כל הטורסו

• פותח/ת השרשור
מסכים עם מה שנאמר מעלי, פשט לא היית מספיק חזק.
בכל מקרה, יש לך את הנטיה להתאבד על המשקל, כלומר ברגע שמתחיל להיות קשה אתה זורק חלק מהטכניקה מהחלון ומושך איך שאולי תצליח, והגב מתעגל ברמה מסויימת, קשה לדעת אבל מהזווית הזאת כמה.
תדאג לפתוח את האגן, להתיישב קלות, ולדמיין שאתה קם מכיסא גבוה, ככה אתה לא תמשוך עם הכתפיים, אלא עם כל הטורסו

אפשר אולי שתפרט על איזה חלק מהטכניקה אני מוותר ברגע שנהיה קשה? ככה אוכל לדעת לעבוד על זה...

בקשר לגב, לדעתך הוא בסדר למרות שיש עיקול כלשהו?

דרך אגב, להבא... מאיזו זווית עדיף לצלם?

אפשר אולי שתפרט על איזה חלק מהטכניקה אני מוותר ברגע שנהיה קשה? ככה אוכל לדעת לעבוד על זה...
אתה נותן לגב התחתון להתעקל כתוצאה מניסיון להרים את המשקל כמה שיותר מהר, וככה בעצם מוותר על הסט אפ. צריך סבלנות ולשמור על הסט אפ.

בקשר לגב, לדעתך הוא בסדר למרות שיש עיקול כלשהו?
עיקול של הגב התחתון זה לא טוב

דרך אגב, להבא... מאיזו זווית עדיף לצלם?
או לגמרי מהצד, או בזווית מהצד ומקדימה, אבל מה שבטוח לא מלמטה

הדבר הבעייתי היחיד שראיתי, זה שאתה מזיז את המוט קדימה עם השוקיים לפני שאתה מושך, וכך לא מושך כשהמוט מעל מרכז כף רגל.

מעבר לזה, משיכה טובה. כיווץ טוב בגב. נראה שהמשקל פשוט כבד לך. הפתרון הוא כנראה לאכול ולהמשיך להתחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית