עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על התשובה. דרך אגב. זה נכון שברגע שאתחיל לעלות את כמות הקלוריות לעבר מאזן קלורי ניטרלי אני אעלה במשקל? כי ״הגוף התרגל״ לכמות קלוריות מסויימת. האם צריך לעלות את כמות הקלוריות בהדרגה?למטרת ירידה במשקל, מה שחשוב בסופו של דבר הוא שמירה על מאזן קלורי שלילי.
את יכולה לסדר את הארוחות לאורך היום איך שנוח לך, כאשר אין שום בעיה לאכול פחמימות בבוקר.
אז עדיף פשוט לא לאכול בבוקר?יש עניין לגבי פחמימות על הבוקר או כל דבר אחר על הבוקר
הפחמימות מעלות של האינסולין גם חלבון או שומן לא משנה כמעט כולם מעלים באותה רמה. הימנעות מהם בבוקר גורמת לגוף להישאר ברמת אינסולין נמוכה כזו שתמשיך לשרוף שומן. זה נקרא שיטת צום לסירוגין.
בלי קשר לפחמימה בנפרד.
אז עדיף פשוט לא לאכול בבוקר?
לא, זה רק עניין של נוחות.
יש כאלה שזה נוח להם לצום בבקרים ויש כאלו שלא, כמות השומן שנשרפת היא זהה ומה שקובע זה כמה קלוריות הכנסת מול סך הקלוריות שרפת בסופו של אותו יום.
אין לIntermittent fasting היתרון בקצב הירידה, הוא פשוט מאד נוח.
משום מה אעדיף לסיים עם הארוחות שלי כמה שיותר מהר. ככה החשיבה וההתעסקות באוכל לא סביבי וגם לא מרגישה רעבה בהתאםעדיף לבחור שיטה שתתאים לך
לצום לסירוגין יש בנוסף יתרון שככל שתתחילי לאכול יותר מאוחר תהיי שבעה בערב.
בגדול הכיוון לאכול מתי שרוצים העיקר לשמור על ערכים סופיים וגירעון קלורי בהתאם.
זה נקרא שיטת הבולשיט. הוכח כבר עשרות פעמים שאינסולין לא קשור לשום שריפת שומן ולא לעגירת שומן או כל חרטא אחרת. לפני שתתחיל לזרוק פה שטויות לא מבוססות לאוויר תתחיל לקרוא ולהתעדכן.יש עניין לגבי פחמימות על הבוקר או כל דבר אחר על הבוקר
הפחמימות מעלות של האינסולין גם חלבון או שומן לא משנה כמעט כולם מעלים באותה רמה. הימנעות מהם בבוקר גורמת לגוף להישאר ברמת אינסולין נמוכה כזו שתמשיך לשרוף שומן. זה נקרא שיטת צום לסירוגין.
בלי קשר לפחמימה בנפרד.
אתה מדבר על הורדת פחמימות בכללי, או דווקא בבוקר ? ברור שפחמימות בכללי הוא שותף לא מבוטל בעליה בשומן. השאלה האם יש הבדל בצריכה שלו בבוקר."לאינסולין יש השפעות נוספות מעבר לוויסות רמות הסוכר בדם. האינסולין מגרה את השרירים לסינתזה של חלבון [1]. בנוסף האינסולין מדכא את תהליך פירוק השומן (ליפוליזה) ומעודד את תהליך יצירתו (ליפוגנזה) [2]. ההשפעה האחרונה שתיארנו היא זו שגרמה לאינסולין לקבל את שמו הרע. העובדה שפחמימות מעודדות את הגוף לשחרר אינסולין גרמה לאנשים להאמין שתזונה עתירה בפחמימות תגרום להם לצבור שומן. את ההיגיון שמאחורי הטענה ניתן לתמצת כך: תזונה עתירת פחמימות ← אינסולין גבוה ← ירידה בדיכוי פירוק שומן (ליפוליזה)/ עליה ביצור השומן (ליפוגנזה) ← עליה במסת שומן ← השמנת יתר. על ידי שימוש בלוגיקה דומה, אותם אנשים טוענים כי תזונה דלת פחמימה אידאלית למטרת ירידה במסת שומן, מכיוון שכך, רמת האינסולין נשארת נמוכה: תזונה דלת פחמימות ← אינסולין נמוך ← עליה בדיכוי פירוק שומן (ליפוליזה)/ירידה ביצור השומן (ליפוגנזה) ← ירידה במסת שומן "
האינסולין, שם רע ללא הצדקה - חלק א' - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
מתוך אתר קילוגרם כמובן שיש מחקרים וגרפים שמראים הכל.
כנס ותקרא 5 מאמרים על אינסולין לטוב ולרע.
כתבתי כולם.יש עניין לגבי פחמימות על הבוקר או כל דבר אחר על הבוקר
בלי קשר לפחמימה בנפרד.
עדיף לבחור שיטה שתתאים לך
לצום לסירוגין יש בנוסף יתרון שככל שתתחילי לאכול יותר מאוחר תהיי שבעה בערב.
בגדול הכיוון לאכול מתי שרוצים העיקר לשמור על ערכים סופיים וגירעון קלורי בהתאם.
אני חושבת שזה עיניין של נוחות, לאכול לקראת הצהריים וככה הארוחות גדולות יותר ואתה שבע יותר. אני מצאתי שההפך בשבילי הוא נכון כי אני הרבה יותר פעילה בבוקר וגם קמה רעבה משום מה. ולסיים מוקדם לאכול הרבה יותר נוח לי.אתה מדבר על הורדת פחמימות בכללי, או דווקא בבוקר ? ברור שפחמימות בכללי הוא שותף לא מבוטל בעליה בשומן. השאלה האם יש הבדל בצריכה שלו בבוקר.
צום לסירוגין לא קשור לפחמימות על הבוקר, הוא קשור לצום רצוף שהרוב עושים אותו מהערב עד מאוחר בבוקר. דבר שאני לא חושב שהוא בריא (ואני יודע שהמון יחלקו עלי).
בא תתפקס על השאלה, האם יש סיבה לא לצרוך פחמימות על הבוקר ?