הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בבוקר, אשמח לקבל תשובה

plitt25

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
אהלן אנשים, בגלל שאני עובד רוב הזמן בצהריים אז יוצא שהאימונים שלי בבקרים כמעט תמיד. אני כבר חודשיים בערך ככה ושמתי לב שרוב הזמן קשה לי להתאפס מבחינת המערכת עצבים וגם אם אני עושה חימום טוב שכולל קפיצות, כשאני ניגש לסקוואטים או קלינים או סנאצ'ים ממש קשה לי כי אני כל הזמן עייף וקשה לי לצאת מזה למשך כל האימון, יצא לי שבוע שעבר להתאמן בצהריים כי לא עבדתי והיה הבדל בכמות חזרות לסקווטים שהבאתי ובבקרים אני בקושי זז עם המשקל. השאלה שלי אם מישהו נתקל בסיטואציה כזאת ויצא לו אחרי כמה חודשים להתרגל לזה והגוף הגיב בצורה יותר טובה או שזה המצב וככה זה ימשיך.

תנסה לאכול יותר או לצרוך יותר קפאין לפני האימון.
במידה וזה לא עוזר, תתאים את התוכנית לתנאים שלך, הרעיון הוא להתאים את התכנית אליך, ולא את עצמך אל התכנית

מקלחת לפני האימון, קפאין יכול לעזור + ארוחה טובה.
לנסות להיות קצת פעיל בבוקר לפני האימון בכדי להיות מספיק ערני באימון (ולא פתאום אחרי..)
ובסופו של דבר הגוף מתרגל.

• פותח/ת השרשור
שמע אני עד לא מזמן הייתי מתאמן קבוע רק בבוקר...לא הייתה לי .בעיה כמו שתיארת..

תנסה לאכול יותר או לצרוך יותר קפאין לפני האימון.
במידה וזה לא עוזר, תתאים את התוכנית לתנאים שלך, הרעיון הוא להתאים את התכנית אליך, ולא את עצמך אל התכנית

מקלחת לפני האימון, קפאין יכול לעזור + ארוחה טובה.
לנסות להיות קצת פעיל בבוקר לפני האימון בכדי להיות מספיק ערני באימון (ולא פתאום אחרי..)
ובסופו של דבר הגוף מתרגל.

תודה רבה חברים זה דיי בעיקרון מה שאני עושה לפני האימון אבל יכול להיות זה באמת בגלל התכנית כי אני לא עושה תכנית מסויימת אלה פשוט ארבעה או חמישה תרגילים שהם בד''כ סקווטים, סנצ'ים, קלינים ודדליפטים ואיזה מתח או מקבילים וזה משתנה מיום ליום, לדוגמא יכול להיות אימון שאני אעשה סקווט, סנאץ', ג'מפ סקווט, הייפר אקסטנשן ואיזה מתח ויכול להיות אימון שמבוסס על קלינים.

תודה רבה חברים זה דיי בעיקרון מה שאני עושה לפני האימון אבל יכול להיות זה באמת בגלל התכנית כי אני לא עושה תכנית מסויימת אלה פשוט ארבעה או חמישה תרגילים שהם בד''כ סקווטים, סנצ'ים, קלינים ודדליפטים ואיזה מתח או מקבילים וזה משתנה מיום ליום, לדוגמא יכול להיות אימון שאני אעשה סקווט, סנאץ', ג'מפ סקווט, הייפר אקסטנשן ואיזה מתח ויכול להיות אימון שמבוסס על קלינים.
תעבוד לפי תוכנית מסודרת אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית