הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלית שבועית במשקל במסה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כרגע במסה די נקיה מכוון לעליה של 300 גרם בשבוע (שוקל כמעט 60 אז בערך חצי אחוז בשבוע) לפני שבועיים שקלתי בימים ראשון שני ושלישי 58.5 58.5 ו58.6 בהתאמה ושאר הימים לא נשקלתי, בראשון שעבר נשקלתי 58.4 משמע ירדתי במאה גרם, השבוע עליתי לאט לאט ובשלישי כבר הייתי 58.8 בחמישי 59 ובראשון בבוקר היום 59.1 ובעצם עליתי 700 גרם השבוע
השאלה שלי האם זה אומר כאילו שעליתי השבוע בהרבה שומן לעומת שריר כי העליה כזאת גדולה או בגלל שצריך להסתכל על הממוצע היותר גדול זה סבבה?

• פותח/ת השרשור
במקום לזרוק שקילות יומיות, תכתוב כאן מה הממוצע השבוע האחרון ביחס לאלו שלפניו.
הממוצע זה בערך 58.8 לעומת 58.5 אבל אל מסתכלים על זה ככה אז אני מכוון לעליה לשלוח ממוצע ב150 גרם ופה עליתי 300 גרם

אל תעשה ממוצע בערך. תעשה בדיוק.

אתה לא יכול לצפות לעלות 150 גר׳ בדיוק בשבוע, לפעמים עולים מעט יותר ולפעמים קצת פחות. הכל טוב.

תישקל כל יום ותעשה ממוצע שבועי, הממוצע זה מה שחשוב, כי יש ימים שתהיה כבד יותר וימים שתהיה קל יותר

בדיוק מה שקוצר כתב לך,אל תיתן חשיבות גדולה בגלל שקילות יומיות,יתכן וביום מסוים אכלת יותר נתרן והגוף ספח יותר נוזלים ויום למחרת המשקל נמוך וזה בסדר,רק שים לב שאין התקדמות מהירה מדי במשקל משבוע לשבוע כמו 1קג' בשבוע ומעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית