הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות של מתחיל

Necher

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
טוב אז אני עוד מעט מתחיל להתאמן ויש לי קצת שאלות ולקצת רקע אני די שחיף
1.יש לי ורידים בולטים בכף יד האחורית מסה תפטור את זה ( אני יעשה מסה בכל מקרה)
2.טכנית למי שנמוך יותר קשה לו לעשות מתח נכון כי הידיים שלו קטנות והאחיזה די קטנה אני צודק?

טוב אז אני עוד מעט מתחיל להתאמן ויש לי קצת שאלות ולקצת רקע אני די שחיף
2.טכנית למי שנמוך יותר קשה לו לעשות מתח נכון כי הידיים שלו קטנות והאחיזה די קטנה אני צודק?
1. חחח מה?
2. לגבוהים תרגילי משקל גוף קשים יותר בדרך כלל.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון עצמות דקות ובנוגע לשאלה השנייה אני מתכוון שהאחיזה במתח פחות רחבה בגלל שהידיים קטנות בגלל שהגוף קטן

חלקית, אבל זה אף פעם לא יעלם לחלוטין, זה לא איזור שצובר יותר מדי שריר או שומן

כל עוד אתה לא בעודף משקל מתח קשה באותה לכולם, אולי לאנשים קטנים יותר יש יתרון מסויים כי טווח התנועה קצר יותר

• פותח/ת השרשור
חלקית, אבל זה אף פעם לא יעלם לחלוטין, זה לא איזור שצובר יותר מדי שריר או שומן

כל עוד אתה לא בעודף משקל מתח קשה באותה לכולם, אולי לאנשים קטנים יותר יש יתרון מסויים כי טווח התנועה קצר יותר
ובנוגע לשאלה הראשונה אני יכול לשנות את עובי העצמות שלי ? כי האצבעות ממש כואבות לי אחרי שאני נתלה על המתח במשך דקה

ובנוגע לשאלה הראשונה אני יכול לשנות את עובי העצמות שלי ? כי האצבעות ממש כואבות לי אחרי שאני נתלה על המתח במשך דקה
לא קיים כזה דבר, אבל ברגע שתתחיל להתרגל לעניין יהיה לך יותר בשר על העצמות והעור יתעבה מעט, מה שיגרום שלא יהיו לך בכלל כאבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית