הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשרי לראות אנדוקרינולוג בצבא?

BadBlood

משתמש מתחיל
56
6
נק' מוניטין:
6
56
6
יש אנדוקרינולוגים בצבא בכלל? אני חושב שהטסט שלי בגוף מאוד נמוך והייתי רוצה לבדוק את זה, איך אני יכול לראות אנדוקרינולוג בצבא אם בכלל אפשר?
ובמידה וכן אפשרי לקבל ממנו במידה והטסט שלי באמת נמוך, אפשרי לקבל זריקות טסט רפואי?

בצבא הכל זז הרבה יותר לאט. גם עם תקבל זה לוקח הרבה מאוד זמן. תלוי גם בתלונה שלך ותלוי ברופא. אבל זמנים משתנים אז אולי תנסה ותדע בטוח. הבעיה היא אחרת. עם אחרי בדיקה הטסט יהיה נמוך(הוא גם צריך להיות נמוך מהמינימום שלך) זה לא אומר שיום למחרת תקבל זריקת טסט . כנראה שתעבור עוד שורה של טיפולים אחרים כדורים,גאלים ועם זה לא יעבוד אז אולי אחרי 100 שנה תקבל טסט. הרופאים בארץ אנטי לחלק מרשמים כאלה.

הטסטוסטרון שלך לא נמוך, אל תדאג. מתוך 1000 שחושבים שהטסטוסטרון שלהם נמוך ברמה קלינית, במקרה הטוב אולי לאחד באמת יהיה, והמספרים כנראה נמוכים יותר בצעירים ללא מחלות רקע

זקן לא פקטור בכלל אבל הרבה מתבלבלים בין חרדות לבין טסט נמוך וזה קורה לנו בכל דבר בחיים ברגע שיש ספק למשהו אנחנו נחשוב שלילי ברגע שיש חרדות הקורטיזול נוטע להיות גבוה ולהשבית הרבה "שמחות" לכן תבצע פרופיל הורמונלי ורוב הסיכוים שהכל טוב וזה בראשך ואם לא... אז כנירא שתצטרך טיפול

וואלה? כמה היה לך?
יש ד סקאלות שונות, למל או למול,אבל יצא לי 10 כשהרף התחתון היה 30.
האנדוקרינולוגית זיהתה אנזים גבוה בכבד שמראה שיש חוסר בויטמין די.
כמה שבועות אחרי שהתחלתי לתסף בצורה מאסיבית הטסטסטורון עלה,ההרגשה הכללית גם כן.

יש ד סקאלות שונות, למל או למול,אבל יצא לי 10 כשהרף התחתון היה 30.
האנדוקרינולוגית זיהתה אנזים גבוה בכבד שמראה שיש חוסר בויטמין די.
כמה שבועות אחרי שהתחלתי לתסף בצורה מאסיבית הטסטסטורון עלה,ההרגשה הכללית גם כן.
ויטמין D הוא פקטור חשוב לטסט בעצם הפקטור הטבעי היחיד ניראלי שעוזר לטסטוסטרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית