הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדוקרינולוג

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היי,
אשמח להמלצות על אנדוקרינולוג עם התמחות בספורט בדגש על פיתוח גוף, בעדיפות להסדר עם כללית.

עברתי על פוסטים קודמים וזה תמיד מבול שאלות על בדיקות דם ורמות טסט. אני מעבר לזה ומגיע עם בדיקות, לכן אשמח להמלצה על רופאים ספציפיים שיצא לכם לעבוד איתם שלא מנפנפים ומשחררים מרשמים במידת הצורך.

תודה מראש.

היי,
אשמח להמלצות על אנדוקרינולוג עם התמחות בספורט בדגש על פיתוח גוף, בעדיפות להסדר עם כללית.

עברתי על פוסטים קודמים וזה תמיד מבול שאלות על בדיקות דם ורמות טסט. אני מעבר לזה ומגיע עם בדיקות, לכן אשמח להמלצה על רופאים ספציפיים שיצא לכם לעבוד איתם שלא מנפנפים ומשחררים מרשמים במידת הצורך.

תודה מראש.
יש פרטי בתשלום אבל גם החברה הפרטים לא משחררים על ימין ועל שמאל.. הפרוטוקול הרפואי לטסט במקרה וזה מה אתה מחפש לא תקין בריאותית לכן עדיף לעשות לבד או לבד/דרך קליניקה מחוץ לארץ.

מצטרף לשאלה. בלי קשר ללשחרר מרשמים או לא, גם אני הייתי רוצה למצוא מישהו עם השכלה רפואית שאפשר להתייעץ איתו בנושאים האלה בצורה לא שיפוטית, שלא מסתכמת ב"תתרחק מזה, תודה שלום". בשביל מישהו כזה לא מספיק ללכת לפרטי, צריך לדעת מי הבן אדם המתאים.

מצטרף לשאלה. בלי קשר ללשחרר מרשמים או לא, גם אני הייתי רוצה למצוא מישהו עם השכלה רפואית שאפשר להתייעץ איתו בנושאים האלה בצורה לא שיפוטית, שלא מסתכמת ב"תתרחק מזה, תודה שלום". בשביל מישהו כזה לא מספיק ללכת לפרטי, צריך לדעת מי הבן אדם המתאים.
אף רופא בארץ לא ייתן ייעוץ לשימוש בחומרים אסורים. וגם לא בעולם, לפחות לא בעולם המערבי.

אף רופא בארץ לא ייתן ייעוץ לשימוש בחומרים אסורים. וגם לא בעולם, לפחות לא בעולם המערבי.
זה לא ממש נכון. יש גישה מסוימת באנדוקרינולוגיה של harm reduction. אנדוקרינולוגים לדוגמא שפוגשים מפתחי גוף מתוך הבנה שהם הולכים לעשות שימוש בחומרים האלה בכל מקרה, ומבחינה אתית מאמינים שעדיף כבר לתת להם כלים וידע בשביל לעזור להם לצמצם את הסיכונים במידת האפשר. אני מצאתי רופאים כאלה במספר מקומות בעולם ואפילו שוקל לנסוע לפגוש אחד מהם. אבל הייתי מעדיף למצוא מישהו בארץ שאוכל להתייעץ איתו גם במהלך סייקל במידה ואהיה צריך. בסופו של דבר מפחיד אותי להיות תלוי בזה שמישהו יגיב לי בפורום אם אני נתקל במצב שאני לא יודע מה לעשות איתו.

נערך לאחרונה:
זה לא ממש נכון. יש גישה מסוימת באנדוקרינולוגיה של harm reduction. אנדוקרינולוגים לדוגמא שפוגשים מפתחי גוף מתוך הבנה שהם הולכים לעשות שימוש בחומרים האלה בכל מקרה, ומבחינה אתית מאמינים שעדיף כבר לתת להם כלים וידע בשביל לעזור להם לצמצם את הסיכונים במידת האפשר. אני מצאתי רופאים כאלה במספר מקומות בעולם ואפילו שוקל לנסוע לפגוש אחד מהם. אבל הייתי מעדיף למצוא מישהו בארץ שאוכל להתייעץ איתו גם במהלך סייקל במידה ואהיה צריך. בסופו של דבר מפחיד אותי להיות תלוי בזה שמישהו יגיב לי בפורום אם אני נתקל במצב שאני לא יודע מה לעשות איתו.
אסור לו במסגרתו כרופא לתת המלצה לחומרים אסורים. פשוט אסור כי אם יקרה לאותו באדיבילדר משהו אז אותו רופא יחטוף חזק. כמה חזק ? במקרה הטוב הוא אומר שלום לרישיון שלו.
הוא כן יכול לתת לך הפניות לבדיקות כאלו או אחרות על מנת להימנע מבעיות שיכולות להתפתח כתוצאה משימוש, אבל אין מצב שייתן לך המלצות לשימוש בחומרים כאלה או אחרים שהוא לא במסגרת טיפול רפואי.

אני לא מדבר על המלצות לשימוש. אני מדבר למשל על התסכלות מקצועית על בדיקות דם, או על התמודדות עם תופעות לוואי ככל שעולות כאלה. במצב שמתקיימות תופעות לוואי, גם לתת מרשם זה צעד אתי מבחינה רפואית. כנ"ל לגבי מרשם רפואי לחומרי PCT, מרגע שמישהו כבר לקח חומרים אין מניעה אתית לתת לו תרופות שיעזרו לו להשתקם מהסייקל בצורה הטובה ביותר. אלה שירותים שמספקים רופאים שמצאתי בחו"ל.
הנקודה היא שההתייעצות נעשית מתוך קבלת השימוש בחומרים כמצב נתון, מה שמשפיע גם על העצה עצמה וגם על האינטראקציה עם הרופא.

אני לא מדבר על המלצות לשימוש. אני מדבר למשל על התסכלות מקצועית על בדיקות דם, או על התמודדות עם תופעות לוואי ככל שעולות כאלה. במצב שמתקיימות תופעות לוואי, גם לתת מרשם זה צעד אתי מבחינה רפואית. כנ"ל לגבי מרשם רפואי לחומרי PCT, מרגע שמישהו כבר לקח חומרים אין מניעה אתית לתת לו תרופות שיעזרו לו להשתקם מהסייקל בצורה הטובה ביותר. אלה שירותים שמספקים רופאים שמצאתי בחו"ל.
הנקודה היא שההתייעצות נעשית מתוך קבלת השימוש בחומרים כמצב נתון, מה שמשפיע גם על העצה עצמה וגם על האינטראקציה עם הרופא.
חוץ מpct, רופאים יתנו לך את הטיפולים הנל. מכיר מישהו שהלך לרופאת המשפחה שלו ואמר לה שהוא לוקח חומרים. חוץ מזה שהוא קיבל נונו, היא משחררת לו בדיקות דם חופשי. אבל ואבל אחד גדול, זה רשום לו בתיק הרפואי שהוא נוטל סטרואידים שלא דרך מרשם רופא. לי זה נשמע פחות אידאלי שיהיה רשום דבר כזה בתיק. אנשים לא מבינים את ההשלכות של זה בעתיד.
לא מכיר בחול שנותנים לך תרופות pct על מנת לשקם ציר. חוץ מזה שאין שום מחקר שהראה את היעילות של תרופות pct לשקם את הציר אז למה שרופא ירשום תרופות כאלו ? זה הכל bro science, אפילו נהפוך הוא.. יש מחקר אחד תצפיתי שהראה שזה אפילו יכול להזיק אבל זה עדיין מחקר תצפיתי.

לגבי PCT, אני כן מצאתי רופאים בחו"ל שרושמים את זה, בקליניקות ייעודיות כמו שתיארתי. בכל מקרה לי באופן אישי זה פחות חשוב מאשר זה שיהיה לי פשוט איש מקצוע אמיתי, שמבין בתחום הזה, בשביל להתייעץ איתו בנוגע לתופעות לוואי או התפתחויות לא צפויות שיכולות להתעורר. לפותח הפוסט נשמע שמה שחשוב זה הפניות לבדיקות.
זה שאתה מכיר מישהו שרופאת משפחה נתנה לו הפניות זה אחלה - לא כולם כאלה. מה שיעזור לשנינו, ולאחרים עם דאגות דומות, זה המלצות ספציפיות, ככל הנראה ברפואה פרטית.

לגבי PCT, אני כן מצאתי רופאים בחו"ל שרושמים את זה, בקליניקות ייעודיות כמו שתיארתי
אשמח שתפנה אותי לאתר של הקלינקה הזו.

זה שאתה מכיר מישהו שרופאת משפחה נתנה לו הפניות זה אחלה - לא כולם כאלה.
כמו שאמרתי, מוזמן ללכת לרופא משפחה שלך ולהגיד לו שאתה משתמש. הוא ישחרר לך בדיקות דם אבל הוא גם ירשום לך על המחשב שאתה על חומרים.

מה שיעזור לשנינו, ולאחרים עם דאגות דומות, זה המלצות ספציפיות, ככל הנראה ברפואה פרטית.
גם אם רופא פרטי ייתן לך הפניות לבדיקות דם או כל בדיקה אחרת, אתה תצטרך טופס 17 מהמרפאה שלך, אחרת תצטרך לשלם.

נב. אם אתה עדיין מתעקש שיהיה לך מעקב של איש מקצוע, יש לא מעט בחו"ל כמו דוקטור א'קונור בכינויי דר אנאבול.

אשמח שתפנה אותי לאתר של הקלינקה הזו.

Capture (00000).jpg

נב. אם אתה עדיין מתעקש שיהיה לך מעקב של איש מקצוע, יש לא מעט בחו"ל כמו דוקטור א'קונור בכינויי דר אנאבול.
חו"ל זה לא באמת אופציה בשביל התייעצות כשעולה צורך בלתי-צפוי. זה אופציה בשביל מפגש נקודתי מתוכנן.

ושוב אגיד - אם מישהו יכול לתת המלצה ספציפית לרופא ספציפי שעזר לו, בחלק כלשהו מהדברים שעלו בשרשור, אני חושב שזה מה שיעזור כאן.

צפה בקובץ המצורף 89892

חו"ל זה לא באמת אופציה בשביל התייעצות כשעולה צורך בלתי-צפוי. זה אופציה בשביל מפגש נקודתי מתוכנן.

ושוב אגיד - אם מישהו יכול לתת המלצה ספציפית לרופא ספציפי שעזר לו, בחלק כלשהו מהדברים שעלו בשרשור, אני חושב שזה מה שיעזור כאן.
סחטיין שיש דברים כאלו למרות שיש 0 בסיס מחקרי/מדעי לזה.

בהצלחה להשתמש במרשם פרטי מחו''ל בארץ...
לא דיברתי על להשיג מרשמים בחול אלא רק ייעוץ. מישהו שיעבור לו על הבדיקות ויגיד לו מה מצבו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית