הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל

Tjelinoy

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
Family GYM
מה קורה לגבר בן 22 כאשר הוא מפסיק לאכול במשך שמונה ימים כמה מהמשקל שלו הוא יאבד?ואם למישהו בא לו לכתוב לי בפרטי זה יהיה מעולה יש דברים שאני לא יכול לכתוב פה

אין שום דרך לדעת, לא משהו מומלץ בכלל, אבל גם לא משהו שאי אפשר להתאושש ממנו

זה מאוד תלוי, היה אדם אחד ששמעתי שעשה שיא של שבוע בלי אוכל ומים כדי להוכיח את הכוח של המדטציה שלו, ולדעתי זה הוכחה מרשימה, אבל הוא כמעט מת.
במצבי חולי יורדת התיאבון, ואפשר לרדת במשקל, אבל זה בדרך כלל חוזר מאוד מהר אחר כך. בדרך כלל לא מומלץ לדחוף אוכל בכוח במצב כזה. וברור שזה משתנה ממחלה למחלה, וכדי להתיעץ עם רופא כל מקרה לגופו. כל מחלה וכל בן אדם יורד כמות שונה.
אישית, בשביל הקטע, עשיתי שבוע פעם בלי אוכל, ושתיתי רק מיצי ירקות שהכנתי כדי לבדוק תאוריות מסוימות. זאת חויה מעניינת, אבל חובה לדעת איך עושים את זה, ולעשות את זה עם מקצוען שיש לו נסיון. אני אהבתי את זה, ואולי אעשה את זה שוב יום אחד. ירדתי אולי 2 קילו שחזרו מיד ביומיים שאחר כך (המטרה שלי לא היה לרדת במשקל).
אני לא ממליץ לאף אחד לצום כדי לרדת במשקל, זה טפשי ומסוכן, ואפילו משמין.
בקיצור, אין איך לדעת, וזה משתנה בין אדם לאדם, בין שמן לרזה, בין הפעילות היומית בזמן הצום, ובין הסיבה שקרה שלא אכלת שמונה ימים (סוג חולי, או סתם).
מקווה שזה ענה על השאלה, אחרת אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית