הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנה לקורס אחיד

rrrr tttt

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן
אני יוצא לקורס אחיד עוד 4 חודשים ואני רוצה כמובן להגיע בכושר הכי גבוהה שאני יכול ולעבור את מבחני הקבלה.
אני נמצא בסוג של כושר תמידי גם אם אני יושב חודשיים בבית אז הקטע של הריצה הוא לא בעיה, תוך חודש של ריצות אני חוזר לכושר מעל ומעבר לדרישות.
הקטע הקצת יותר בעייתי הוא שאני לא כזה גבוהה(180) ודי ירדתי במשקל (מ72 ל64) מאז השחרור, ואני יודע שבקורס אני אפגוש אנשים עם מסה פי 2 משלי.
אז אני רוצה ב4 חודשים האלה לעלות כמה שיותר במסה עם פגיעה מינימאלית בכושר.
זה פחות תחום שהתעסקתי בו ואין לי מושג איך לעשות את זה, אז אשמח לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על תכנית אימונים שתאפשר לי לשלב גם ריצות.

אהלן
אני יוצא לקורס אחיד עוד 4 חודשים ואני רוצה כמובן להגיע בכושר הכי גבוהה שאני יכול ולעבור את מבחני הקבלה.
אני נמצא בסוג של כושר תמידי גם אם אני יושב חודשיים בבית אז הקטע של הריצה הוא לא בעיה, תוך חודש של ריצות אני חוזר לכושר מעל ומעבר לדרישות.
הקטע הקצת יותר בעייתי הוא שאני לא כזה גבוהה(180) ודי ירדתי במשקל (מ72 ל64) מאז השחרור, ואני יודע שבקורס אני אפגוש אנשים עם מסה פי 2 משלי.
אז אני רוצה ב4 חודשים האלה לעלות כמה שיותר במסה עם פגיעה מינימאלית בכושר.
זה פחות תחום שהתעסקתי בו ואין לי מושג איך לעשות את זה, אז אשמח לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על תכנית אימונים שתאפשר לי לשלב גם ריצות.
מה דורשים ממך שם בקטע פיזי?(תפרט יותר מה זה)

שמע הקורסים האלו מבחינת הלוז שלהם תמיד כוללים קרב מגע מטווחים וביבשים בעיקר, אחיד בגלל שזה הקורס הכי גבוה בארץ מבחינת אבטחה אז הרמה של האנשים שם היא רצינית ובעיקר תעשה הרבה קרב מגע ומטווחים, הריצות בעיקר יהיו ספרינטים לטווחים קצרים עם בלימות וכו' אבל יקדרו לך את התחת שם הרבה, המבחן קבלה זה בעיקרון תמיד כמות מסויימת של מתח מקבילים בטן וריצות לאורך וספרינטים, יצא לי פעם לשמוע מבחור שדורשים מתח עם 15 ק''ג משקל עלייך אבל אני ממש לא בטוח בקשר לזה מה שכן ידרשו ממך כמות נחמדה של מתח. אבל הקורס עצמו תמיד יותר קשה אז אל תכין את עצמך למבחן קבלה אלה לקורס.
ד''א נזכרתי שהמסה פחות משנה, כאילו אם תעלה כמה ק''ג יותר זה לא יזיק לך באופן כללי אבל הקורס הזה דומה לצבא ושם אין התייחסות לכוח פיזי כמו למנטלי וריצות וכו'. אבל אתה כן יכול לשלב פול בודי בחדר כושר עם כמה ריצות בשבוע ופשוט לאכול הרבה והגוף יעשה את שלו

וסתם שאלה לא קשורה, איפה אתה הולך לאבטח? בתעופה או הגעת לאבטחת אישים?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית