הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנה לגיבוש מטכ"ל - רמה נוכחית

אנונימי2004

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי, הייתי שמח לדעת מה אני צריך לשפר/לשנות בתור ההכנה לגיבוש מטכ"ל שכנראה יהיה בנובמבר הקרוב

אני יכול לעשות 70+ שכיבות סמיכה, תאמת שאין לי מושג אם הטכניקה שלי טובה מספיק אבל.
יכול לעשות בערך 20 מתח, עשיתי לא מזמן 23 אבל השלושה האחרונים לא היו עם טכניקה משהו.
ריצת 1000, אני יודע שבסביבות ינואר מדדתי ועשיתי 3:30, מאז התאמנתי הרבה אירובי מאמין שירדתי
ריצת 2000, הייתי עושה 8:00, מאמין שירדתי

אני עושה 2 ריצות ארוכות (אחת קרובה לשעה ואחת סביבות החצי שעה), אינטרוולים, אימוני כוח (בין היתר גם רגליים), וכמובן 2 אימוני כושר קרבי בשבוע
הייתי שמח לדעת מה אני צריך לשפר ועל מה לשים דגש
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני שמעתי שהיכולת האירובית מאוד חשובה לגיבוש, האם לדעתכם אני צריך לשנות את האינטרוולים ככה שיותר ישפרו לי את היכולת האירובית?
אני עושה כרגע אינטרוולים קצרים, של איזה 50 מטר ואז מנוחה של 10 שניות (סוג של ספרינט)
חשבתי אולי לשנות תאינטרוולים לארוכים יותר, רק לא כל כך יודע לאיזה מרחק ואם בכלל כדי לי
אשמח לשמוע דעות.

היי, הייתי שמח לדעת מה אני צריך לשפר/לשנות בתור ההכנה לגיבוש מטכ"ל שכנראה יהיה בנובמבר הקרוב

אני יכול לעשות 70+ שכיבות סמיכה, תאמת שאין לי מושג אם הטכניקה שלי טובה מספיק אבל.
יכול לעשות בערך 20 מתח, עשיתי לא מזמן 23 אבל השלושה האחרונים לא היו עם טכניקה משהו.
ריצת 1000, אני יודע שבסביבות ינואר מדדתי ועשיתי 3:30, מאז התאמנתי הרבה אירובי מאמין שירדתי
ריצת 2000, הייתי עושה 8:00, מאמין שירדתי

אני עושה 2 ריצות ארוכות (אחת קרובה לשעה ואחת סביבות החצי שעה), אינטרוולים, אימוני כוח (בין היתר גם רגליים), וכמובן 2 אימוני כושר קרבי בשבוע
הייתי שמח לדעת מה אני צריך לשפר ועל מה לשים דגש
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני שמעתי שהיכולת האירובית מאוד חשובה לגיבוש, האם לדעתכם אני צריך לשנות את האינטרוולים ככה שיותר ישפרו לי את היכולת האירובית?
אני עושה כרגע אינטרוולים קצרים, של איזה 50 מטר ואז מנוחה של 10 שניות (סוג של ספרינט)
חשבתי אולי לשנות תאינטרוולים לארוכים יותר, רק לא כל כך יודע לאיזה מרחק ואם בכלל כדי לי
אשמח לשמוע דעות.
שכח מריצה רגילה, תרוץ רק על חול ים ודיונות, ותזחל הרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית