הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנה לריצת 3000

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי,
אני בשירות צבאי קרבי(כרגע לקראת הסוף אני בתפקיד שהוא לא ממש מחייב אותי לעשות נסיגות וריצות וכו') משתחרר עוד כארבעה חודשים ואני רוצה להתחיל להתאמן לריצת 3000 ולעשות תוצאה שהיא פחות מ13 דק.
יש לי כאבים בגב ובכתפיים לפעמים בריצה אין לי מושג למה, יכול להיות לפציעה שיש לי שאני צריך ללכת לכירופרקט לטפל לי. לא רצתי יותר מחצי שנה ואימוני כוח לצערי אני כבר בקושי עושה, אני ב קוד כרגע אז המון פעמים אני פשוט מותש מהחיים שלי לעשות כל דבר. איך אני מתחיל להתאמן לקראת תוצאה כזאת בריצה של 3 קילומטר?
אני מודע לתוכנית אימונים לריצת 3000 שיש באתר קילוגרם אבל אני צריך משהו להתחיל איתו קודם כל, כי הכושר גופני שלי ברצפה. אחרי שאני אשפר את הכושר גופני שלי אני אעבור לתכנית הזאת.
*המון זמן לא פרסמתי כאן ולא הייתי כאן, מקווה שאין בעיה באשכול*

• פותח/ת השרשור
כן.פשוט להרגיל את הגוף לרוץ
הבנתי... זה ישמע מגוכך אבל כמו שכתבתי למעלה המון פעמים שאני רץ כואב לי בגב/כתפיים וכתוצאה מכך אני נוטה להפסיק את הריצה לכמה דקות וכמה פעמים.. הדרך הכי טובה להמשיך לרוץ זה פשוט להתעלם מהכאב? 😆🤦‍♂️

הבנתי... זה ישמע מגוכך אבל כמו שכתבתי למעלה המון פעמים שאני רץ כואב לי בגב/כתפיים וכתוצאה מכך אני נוטה להפסיק את הריצה לכמה דקות וכמה פעמים.. הדרך הכי טובה להמשיך לרוץ זה פשוט להתעלם מהכאב? 😆🤦‍♂️
זה תלוי מה המקור של הכאב ולמה הוא מופיע,יש כאבים שאסור להתעלם מהם

לא ממש יכול לייעץ וירטואלית. תנסה לגוון לרוץ על כביש / דשא / חול / הליכון, לשנות נעליים, לרוץ לאט יותר ולראות אם יש שינוי לטובה

אני גם הייתי ב קוד, טוחן כמו שבחיים ב קוד לא טחן, שעות לא שעות, ותמיד מצאתי זמן להתאמן, גם עם זה על מדים או בכוננות, הדבר היחיד ששמר אותי שפוי. ממליץ לך למצוא את החצי שעה ביום לרוץ, לא משנה באיזה קצב,(בהתחלה), ולאט לאט לנסות להגביר את התוצאות

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מה המקור של הכאב ולמה הוא מופיע,יש כאבים שאסור להתעלם מהם
יש לי פציעה מפלני הצבא, שנמתח לי את שריר או לא יודע, אני צריך ללכת לכירופרקט לטפל בדבר הזה כי לדעתי זה הדבר שהכי יעזור לי..
זה כאב בגב עליון ולפעמים גם כתפיים
אני גם הייתי ב קוד, טוחן כמו שבחיים ב קוד לא טחן, שעות לא שעות, ותמיד מצאתי זמן להתאמן, גם עם זה על מדים או בכוננות, הדבר היחיד ששמר אותי שפוי. ממליץ לך למצוא את החצי שעה ביום לרוץ, לא משנה באיזה קצב,(בהתחלה), ולאט לאט לנסות להגביר את התוצאות
גם אני בהתחלה עשיתי וניסיתי אבל עכשיו אני פשוט עייף מדיי לעשות אימון או כל דבר..עכשיו שאני צריך לשאוף לעשות ריצת 3 קילומטר לקראת קורס אבטחה שאני ארצה לעשות אז אני אעשה את זה לא משנה מה..מצחיק שיש מטרה אני אעשה הכל אבל כשאין לי מטרה אבל פחות מתמיד *רק בצהל אגב*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית