הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא - הכנה לנורא מכל

FeakSaveg

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
היי, אני בן 18 ואני מתגייס עוד 3 חודשים ללוחם חילוץ והצלה ואשמח לקבל מענה לכמה שאלות.

קצת מידע עליי: שוקל 83 (אני בחיטוב כבר המון זמן, הורדתי בסביבות 16 קילו ואני ממשיך).
אני מתאמן 5 שנים ויש לי מסת שריר מאוד גדולה ומפותחת אבל אחוזי שומן יחסית גבוהים שברצוני להוריד.

אני הולך לעשות רובאי 05 שזה 10 שבועות עוד 14 אימונים מתקדמים שזה קורסים בעיר הבה"דים.

אני רוצה להגיע כמה שיותר מוכן מבחינת מסה ותזונה בכדי שלא אוריד יותר מדיי מסת שריר...כי לפי מה שהבנתי פיתוח בצבא זה דבר אחרון שאתה יכול לעשות.

אז אשמח לקבל קצת דעות וטיפים, תודה רבה:37mv:

נערך לאחרונה:
מזל טוב חביבי. שיהיה בשעה טובה וכל הכבוד שאתה מתגייס לקרבי.
תעשה אימוני פרטלק ואינטרוולים. אירובי וסיבולת לב ריאה זה הכי חשוב כרגע מבחינתך. כל השאר, לצערך, נהפך לפחות רלוונטי מסיבה פשוטה- הצבא לא עובד לפי סרגל מאמצים של מתאמני פיתוח גוף. חבל שתטריד את עצמך בזה יותר מידי.
בהצלחה יא תותח!

שכח מכמות המסת שריר. (אתה הולך להיכנס לגרעון קלורי אחד גדול למשך 3 שנים)
אומר לך מישהו שפיקד על 3 מחזורי גיוס חיר ועבר אחת גם על בשרו.

רוצה לבוא מוכן? תיכנס לכושר, תתחיל לרוץ, ואם אתה מתקשה במתח מקבילים, תתחיל לעבוד על זה.
המסלול שלכם לא קשה מבלי לזלזל, עבדתי עם חברה שהיו קרוב ל100 קג ובמצב גופני נוראי, שעברו מסלולים קשים יותר בהרבה, ומכל המחזורים אני יכול להגיד לך שהבנתי דבר אחד - כל אחד יכול להיות לוחם

עבדתי עם חולי אסטמה קשה שלא הצהירו, אנשים עם מיגרנות קיצוניות, בעיות אכילה ומשקל, מעשנים כבדים, קרוהן, אנשים עם פציעות של פעלולנים.
זה הכל עניין של חוסן מנטלי, ורצון.

והכי חשוב תשנה גישה, אתה הולך לחוות 3 שנים שישנו אותך מקצה לקצה, תבוא בגישה חיובית.
הצבא זה לדעתי הדבר העיקרי שמפריד אותנו מבני גילנו האחרים שמתנהגים כמו תינוקות בקצה השני של העולם.

בהמשך כשתתקדם בתפקידים אתה תוכל לחיות קצת יותר טוב ואולי להתאמן ולשמור על תזונה.

בהצלחה

רוצה לבוא מוכן? תיכנס לכושר, תתחיל לרוץ, ואם אתה מתקשה במתח מקבילים, תתחיל לעבוד על זה.
המסלול שלכם לא קשה מבלי לזלזל, עבדתי עם חברה שהיו קרוב ל100 קג ובמצב גופני נוראי, שעברו מסלולים קשים יותר בהרבה, ומכל המחזורים אני יכול להגיד לך שהבנתי דבר אחד - כל אחד יכול להיות לוחם

עבדתי עם חולי אסטמה קשה שלא הצהירו, אנשים עם מיגרנות קיצוניות, בעיות אכילה ומשקל, מעשנים כבדים, קרוהן, אנשים עם פציעות של פעלולנים.

והכי חשוב תשנה גישה, אתה הולך לחוות 3 שנים שישנו אותך מקצה לקצה, תבוא בגישה חיובית.
הצבא זה לדעתי הדבר העיקרי שמפריד אותנו מבני גילנו האחרים שמתנהגים כמו תינוקות בקצה השני של העולם.

בהמשך כשתתקדם בתפקידים אתה תוכל לחיות קצת יותר טוב ואולי להתאמן ולשמור על תזונה.

בהצלחה
כן.. סיכמת טוב!

• פותח/ת השרשור

בהצלחה

אשמח אם תשלח לי הודעה,יש לי לשאול כמה דברים לשאול אם אפשר כמובן:37mv:

בהצלחה
Wtf בישראל הצעירים ילדותיים אחושרמוטה

אבל לא לזה ההודעה, רמזת שפיקדת, היית מכ? 3 מחזורים כמה זמן מהשירות זה יצא? זה נפוץ בכלל?

Wtf בישראל הצעירים ילדותיים אחושרמוטה

אבל לא לזה ההודעה, רמזת שפיקדת, היית מכ? 3 מחזורים כמה זמן מהשירות זה יצא? זה נפוץ בכלל?

גרתי אחרי השירות בארהב בחלק המערבי של מישיגן עם חבר'ה גדולים ממני, כל אחד מהם מסטייט אחר, ועבדתי עם לא מעט צעירים.
נשארתי פעור פה עד היום מחוסר הבגרות הכללית שהרגשתי מרוב הצעירים שהכרתי שם..

לא נפוץ בכלל..
- הייתי מכ מסלול שנה באוג14

- יצאתי לניתוח בברך סוף מסלול, חזרתי לתפקיד של חניכה של מכים/סמלים/ממים (כמו שעושים לך בקורס מכים) לטירונים במחז' אוג 15 עם פרופיל זמני (הייתי מפקד מוערך בגדוד, המגד שלנו דאג לי לתפקיד, כדאי לעזור למחזור בעייתי)

- יצאתי אחרי חודש++ לסמב"ים ופתחתי נוב 15 טירונים..

עכבר באח אבל האמנתי מאוד בתפקיד, והייתי טוב בזה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית