עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה כן.לפי מה שהבנתי טווח חזרות של 1-6 מפתח כוח. זה נכון ?
אם אני עושה בלחיצת חזה 6 חזרות כל סט אז אני לא יגיע להיפוטרפיה?
שאתה אומר לעבוד בהתאם אז לכמה חזרות אתם מתכוון ?טווח החזרות שאתה עובד בו יקבע במה אתה תהיה יותר טוב.
כוח זה דבר יחסי, ותלוי איך אתה מודד אותו. אם אתה רוצה להיות יעיל בלהרים משקל כמה שיותר גבוה, אז כן, עבודה בחזרות נמוכות יעזור לזה, אם זה לא מה שאתה מחפש, אז תצטרך לעבוד בהתאם
מה הטווח החזרות שמתמקד בכוח ומה הטווח שמתמקד בהיפרטרופיה ?טווח חזרות שונה יתמקד באספקט שונה של אימונים (התייעלות עצבית, כוח, היפרטרופיה, סיבולת).
מה הטווח החזרות שמתמקד בכוח ומה הטווח שמתמקד בהיפרטרופיה ?
אני מתכוון לעבוד בהתאם למטרה, טווח החזרות יקבע לפי המטרה, זה בסופו של דבר רק אחד מהפקטורים. אם למשל אני אתן לך לעבוד 3X3 אז כנראה שתצטרך לעבוד עם משקל גבוה יחסית, וזה עבודה ספציפית של כוח (לא משהו שעושים לאורך כל האימון כל האימון, אבל זה כן עובד על המיומנות של כוח), אבל אם אני אתן לך לעבוד 12X3 אז אתה כבר לא יכול לעבוד במשקל כזה גבוה, וזו בעצם תהיה עבודת נפח שתתאים יותר לעבודת מסהשאתה אומר לעבוד בהתאם אז לכמה חזרות אתם מתכוון ?
אין טווח חזרות להיפרטרופיה, אפשר לעשות היפרטרופיה מעולה עם שלשות, ואפשר גם עם עשיריות, אבל לרוב קל יותר לעשות עבודת מסה בטווחי חזרות גבוהים יותר, כמו 6-15מה הטווח החזרות שמתמקד בכוח ומה הטווח שמתמקד בהיפרטרופיה ?