הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט שכמות

NOBODY3

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
תגידו בסקוואט לפני שאני מוציא מוט אני צריך לכווץ שכמות חזק או שמספיק שאני לוקח תידיים אחורה ומחזיק תמוט וזה נותן לי מין כיווץ שיחזיק את מוט על גב?

הסרטון הזה יעשה לך סדר.
אחלה סרטון, זה מעניין, פרקטי, וברור. לא דילגתי שניה.
אני אמנם מרגיש שאני די טוב בסקוואט, ואני שם משקל די כבד. אבל הוא עשה לי סדר בטכניקה, ועזר לי עם הנעילה של הזרוע (אחד הקשיים שלי).
אני הולך לנסות את הדברים האלה במכון. תודה רבה.
תגידו בסקוואט לפני שאני מוציא מוט אני צריך לכווץ שכמות חזק או שמספיק שאני לוקח תידיים אחורה ומחזיק תמוט וזה נותן לי מין כיווץ שיחזיק את מוט על גב?
אם אתה לא מבין את הסרטון, כנראה שאתה ממש מתחיל בסקוואט. תפגוש מאמן שממש טוב בסקוואט (לא מתחיל) שידגים לך את הטכניקה, ויתקן אותך כשהוא רואה את השגיאות שלך. ואולי גם ילמד אותך תרגילים שונים לעזור לך עם הסקוואט.
לשאלתך, לא מספיק למשוך מרפקים אחורה, זה ידפוק לך את הישרות של הגב, ואת מפרק הכתף והזרוע. חשוב מאוד לכווץ את השכמות ברמה מחושבת ששומרת על הגב ישר, ועל הזרוע.
אני לא חושב שההסבר שלי מספיק, ונראה לי שאתה צריך לעבור פיקוח ממישהו שיראה אותך. אולי תעלה סרטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית